Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Osa 2. vaalea vai tumma paita?

Damara paita musta/valkoisena

Eilen julkaisin osan 1. otsikolla vaalea vai tumma mekko? Tänään jatketaan saman sarjan paidoilla, jotka olemme yhdistäneet jakkuihin ja housuihin. Meillä on Instagramin storeissa kysely, että kummanko mekon te valitsisitte, tumman vai vaalean? Tähän mennessä tumma mekko johtaa yli 10%, mikä hieman yllätti minut. Mutta uskon, mikäli kysely tehtäisiin parin kuukauden päästä voisi tulos olla päinvastainen ja tähän olisi syynä aurinko ja lämpimämmät säät.

Itse tykästyin vaaleapohjaiseen mekkoon pinkillä laukulla ja minusta vaalea randys neuletakki mekon harteilla oli super ihana 

 

Adian sarja on täydentynyt uudella housumallilla, jonka nimi on Adian bootcut. Loistava lisä niin miellyttävään Adian laatuun, joka on pehmoista ja notkeaa, ihanan tuntuista päällä. Juuri sellaista, millaista materiaalin kuuluu tänä päivänä ollakin. Ja plussana voin vielä sanoa, että materiaali on helppohoitoista. Myös helppohoitoisuus on päivän sana.

 

Amalie Bootcut housut

Adian bootcut housut

Adian perheen Bootcut housujen materiaali on ihanan joustavaa ja ne ovat hyvän tuntuiset päällä. Housut istuvat todella hyvin. Housuissa on korkea vyötärö joka ylettyy reippaasti navan päälle. Housujen sivuissa on taskut. Housut ovat istuvat reisistä ja lahkeet levenevät alaspäin. Takana on viirutaskut. Minulla on housuista päällä koko 34, mikä kokona on minulle loistava.

Adian housut toimivat yksistään tai housuihin voi yhdistää Adian jakun jolloin asusta muodostuu tyylikäs jakkupuku

 

Ritz musta nahkapussukka

Ritz nahkapussukka

Ritz nahkapussukka on super tyylikäs. Pussukka avautuu päältä ja siinä on magneetti lukko. Pussukassa on musta kangas vuori. Pussukkaan kuuluu irroitettava hihna, jota voi säätää. Hihnan pituus on n. 120 cm ja pussukan koko on n. 34 x 20 cm.

Herkullisempaa laukkua kuin Ritz saa hakemalla hakea!

 

Taivaansininen Amalie housuta ja Lavanna jakku

Napsimme Damara paidasta taivaansinisen värin ja yhdistimme paidan Amalie housuihin ja saman sarjan Lavanna jakkuun. Paitaan sopii myös täydellisesti saman sarjan pinkit Amalie housut ja pinkki Lavanna jakku.

 

Vaaleakuviollinen Damara paita

Damara paita

Damara paidassa on kaunis malli, hihat ovat alaspäin levenevät ”sinikellomalliset” hihat, jotka loppuvat kyynerpäiden alapuolelle. Kaulus on poolomainen, jossa on smokkirypytys. Kaulus on pehmoinen eikä kiristä. Niskassa on kolme pientä nappia. Malliltaan paita on suorahko ja se loppuu lantiolle. Paita vastaa normaalia/aavistuksen pienempää kokoa kuin normaalisti. Lantion mitta kannattaa tarkistaa mittataulukosta. Minulla on paidasta päällä koko 36 ja musta/valkoisesta paidasta minulla on päällä koko 34. Kummatkin koot ovat ok.

 

Pinkki Astor laukku

Pinkki Astor laukku on tähän settiin ihan täykky!

 

Musta vai vaalea setti?

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

6 kommenttia

 1. Damara ehdoton ykkös pusero mustan setin kera.

  • Hei Sirkka! On kyllä super tyykiäs. Musta/valkoinen toimii aina 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 2. On se musta setti kyllä tosi style, mutta Damara paita vaaleana on ihanan kesäinen.
  Mitenköhän on voisiko Damara paidan vaaleana yhdistää farkkuhameeseen tai vaaleisiin farkkuihin? Mitäs sanoo super stylisti Kata?

  • Hei Jaana! Ihana setti tulisi! Vaaleasta paidasta löytyy ripaus sinistä eli farkun kanssa sanoisin 10+. Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Tyylikäs musta setti.Damara paidassa kivat hihat.

  • Hei Anna Maija! Niin on, tosi kivat hihat. Vilpoiset ja pukevat 🙂 Terveisin Kata