Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Osa 1: vaalea vai tumma mekko?

Olen niin tyytyväinen itseeni, sain nimittäin raahattua itseni eilen aamulla reformer pilates tunnille. Minulla on ollut paussia pilateksesta puoli vuotta. Sehän menee niin, että elokuussa kesän jälkeen yrittää ottaa itseään niskasta kiinni ja aloittamaan/jatkamaan kesän jälkeen urheilua ja sama koskee joulun jälkeistä aikaa. Yritin elokuussa, mutta se tyssähti äkkiä työkiireisiin ja pilatestunnit ovat ensimmäiset, joihin vedän kalenterissa ruksit päälle. Näin ei pitäisi toimia, mutta toiminpahan kuitenkin. Itseasiassa nytkään en olisi pilates tunnille päässyt, mutta Gabi puhui minut ympäri ja onneksi puhuikin!

Kun on ollut paussia harrastuksesta, miettii että miksi piti pitää paussia, koska jatkaminen tuntuu aluksi raskaalta, mutta äkkiä sitä pääsee taas vauhtiin kun vain jatkaa! Luovuttaa ei saa.

 

Voiko pikkulaukku olla herkullisemman värinen? 

 

Damara midimekko; vaalea kuvio

Damara mekossa on ihana malli ja kaunis väritys. Mekosta löytyy pinkkiä, taivaansinistä ja ripaus oranssia ja mustaa. Mekossa on O-kaula-aukko ja niskassa on nappi. Hihat ovat puolipitkät ja pussimaiset. Hihansuissa on ranneke eli hihat voi nostaa kyynerpäiden yläpuolelle, jolloin pussimaisuus korostuu. Mekon edessä ja takana on smokkirypytys, joka loppuu vyötärön korkeimpaan kohtaan. Poikkileikkaus on hieman vyötärön yläpuolella. Helma levenee kevyesti alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Bea tennarit

Bea tennarit ovat ihanan pehmoista nahkaa. Edessä on kuminauhat eli tennarit saa vain vetäistä jalkaan, nauhoja ei tarvitse avata. Tennareissa on tukeva, 4 cm korkea pohja. Sisäpohjallinen on irroitettava. Minulla on tennareista jalassa koko 4.5

 

Damara mekkoa löytyy kaksi väritystä, yllä oleva vaaleasävyinen mekko ja tämä musta/valkoinen mekko. Vaaleasävyinen mekko stailattiin juhlavammaksi asukokonaisuudeksi ja tämä musta/valkoinen mekko arkisemmaksi asuksi. Huomaatko mitkä asusteet tekevät asusta arkisen ja mitkä juhlavat?

  • Kengät
  • Korut
  • Laukku

Jälleen kerran saatiin todeta, että kengillä on ihan uskomattoman suuri vaikutus asukokonaisuuteen. Nylon laukku on arkisempi kuin laukku kullanvärisellä ketjulla. Korvakoruissa ei paljon eroa ole, mutta jos kello ei ole siro korukellomainen, kannattaa se jättää pois juhla-asusta. Tiedäthän, että kädet näyttävät sirommilta ja pidemmiltä kun käsikoru ei katkaise käden linjaa.

 

Heitin päälleni kevyen Sophie tikkitakin ja asusta muodostui kivannäköinen street look.

 

Kumpiko mekko iskee sinuun?

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Pirtsakka pinkki pikkulaukku parhaisiin pirskeisiin:)

    • Hei Annika! No jep, ihana laukku! Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Musta/valkoinen menee sekä arkeen ja juhlaan,monipuolisempi.Pirteä pikkulaukku käy kummankin kanssa.

    • Hei Annamaija! Jep, pikkulaukku menee kaikkeen ja on kiva väripinkku musta/valkoisten asujen kanssa 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata