Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kurkkaus liikkeeseen ja toissa päivän meikkivideosta

Nyt kyllä yllätitte minut, koska tykkäsitte niin paljon sunnuntain meikkausvideosta! Sain kymmenittäin yksityisviestejä Instagramin kautta, samoin kysymyksiä mm. tuotteista tuli iso kasa. Vastasin kysymyksiin Instagramin storien puolella ja laitan myös tähän postaukseen kysymyksiä, mitä kysyitte. Kauneuspostaus toiveita saapui myös eli niistä enemmän postauksen lopussa.

 

Kevät on saapunut rytinällä liikkeeseemme. Laitoimme liikkeen uusiksi sunnuntaina ja teimme uusia väriyhdistelmiä. Meidän kauniista cornerista löytyy pinkkiä, vaaleansinistä ja beigeä sekä valkoista. Värimaailma on niin silmiä hivelevä. Kaikkia kuvan tuotteita ei olla vielä ehditty kuvaamaan verkkokauppaan, mutta työn alla ovat.

 

Musta/valkoisen siirsimme tähän sisääntulon viereen. On sekin niin kaunis, silmä lepää rauhallisissa väreissä. Kuten olen kertonut, kevät on täynnä räiskyviä värejä, mutta me emme unohda beigeä, vaaleita sävyjä, tummansinistä sekä mustaa.

 

Mm. tällaisia kysymyksiä esititte sunnuntain meikkausvideosta:

 • Halusitte tietää meikkien värikoodeja
 • Kyselitte siveltimistä
 • Kyselitte miten hoidan ihoani (postaus tulossa)
 • Kyselitte mitä hoitotuotteita käytän ihollani (postaus tulossa)
 • Kysyitte olenko tehnyt operaatioita kasvoilleni (ainostaan yläluomet on leikattu)
 • Kyselitte huulipunista ja -kiilloista (postaus tulossa)
 • Kyselitte hiuksistani (postaus tulossa)
 • Kiititte videosta :> Kiitos, kun katsoit!

Minähän unohdin videon lopussa huulikiillon ihan täysin. Minulla on huulikiilto aina käsilaukussani ja laitan sitä eteisessä vasta samalla kun katson, että päivittäiset tavarat on mukana. Esittelen suosikkikiiltoni joku muu kerta.

Toivomuksia tuli paljon eli toivoitte lisää kauneudenhoitopostauksia ja hiuspostauksia. Otan kopin toivomuksista ja katsotaan mikä on seuraava aihe.

 

Loistavaa Zilky hametta löytyy nyt myös mocca värissä. Mustaa Zilky hametta meiltä löytyy jatkuvasti, koko kevään.

 

Zilky hame

Zilky hame on loistava hame niin mallinsa kuin materiaalinsakin ansiosta. Hameen vyötäröllä on kuminauha, joka on ainoastaan hameen selkäpuolella. Edestä vyötärönauha on sileä. Hameen sivuissa on taskut ja hame levenee kevyesti alaspäin loppuen polven yläpuolelle. Minulla on hameesta päällä koko 36. Hame vastaa normaalia kokoa. Vaikka vyötärö joustaa noin 3 cm, ei hameesta tule ottaa isompaa kokoa kuin normaalisti käyttää.

Montakohan kertaa olenkaan pessyt omaa mustaa Zilky hamettani ja toki viime kesän beigeä hametta ja ne ovat edelleen kuin uudet. Kangas on uskomaton, se ei ole moksiskaan yhtään mistään!

 

Alexa tennarit

Alexa tennareissa on loistava pohja. Se on hieman korkeampi, noin 4,5 cm. Tennareissa on nauhat edessä, jotka ovat koriste. Tennareissa on kuminauha venykkeet ”kielen” sivuissa eli tennarit on helppo pukea jalkaan. Tennareissa on hopeavärisiä yksityiskohtia. Tennareiden sisäpohjan saa irti. Tennareissa on normaali lesti.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

2 kommenttia

 1. Kaunis liike,vaatteet pinkoissa kuten armeijan kaapeissa.Ilo silmille.

  • Hei Annamaija 🙂 Kiitos paljon! Mukavaa iltaa, Kata