Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mitä laatikoista paljastui?

DOPP kevät 2023 mallisto

Laatikoista paljastui mm. nämä tuotteet. Kauniita neuleita, safarihenkinen paitis ja farkkuhame. Minulla oli ”aina ennen” farkkuhame ja juuri tämän mallinen, istuva ja hieman lyhkäisempi. Farkkuhame on niin kätevä, koska siihen sopii yläosat kuin yläosat. Ihan sama mitä on puhtaana, kun kaivelee vaatekaapista yläosaa.

 

Gabilla on päällä Tila neule ja Dream Boot farkut

Tila neule

Tila neule on myös nimensä puolesta tilava neule eli se on reilua kokoa!

Tila neuleessa on O-kaula-aukko, reilusti laskettu olkasauma ja malliltaan neule on laatikkomainen. Koska materiaali on pehmoista ja ohuehkoa, laskeutuu neule sujuvasti, ei ole jäykkä ja tönkkö. Neule on takaa hieman pidempi kuin edestä. Gabilla on neuleesta päällä koko S.

Tila neuleessa on kaunis beige melerattu sävy

 

Katalla on päällä Foster neule ja Olena farkkuhame

Monika neule ja Olena farkkuhame

Monika neule kuuluu ihanaan villa/cashmir tuoteperheeseen. Neuleessa on V-aukkoinen kaula-aukko, jota reunustaa tyylikäs resori. Malliltaan neule on suora ja sivuissa on pienet halkiot. Hihat ovat pitkät ja hihansuissa on leveät resorit. Minulla on neuleesta päällä koko XS.

Olena farkkuhame on klassinen hame, johon on helppo yhdistää yläosia. Farkkuhametta voi käyttää ympäri vuoden. Farkkuhameessa on vyölenkit, nappi ja vetoketju edessä. Farkkuhame on malliltaan suora  ja se loppuu polven yläpuolelle. Farkkuhame joustaa ja on mukava päällä. Minulla on farkkuhameesta päällä koko 36.

 

Gabi puki alla olevan valkoisen Sadia paitiksen Monika neuleen alle. Yhdistelmä on kaunis ja klassinen.

 

Sadia valkoinen paitis

Sadia paitis

Sadia paitis on ohuehkoa puuvillaa, josta ei näy läpi. Paita on klassisen kauluspaidan mallinen kaluksella ja pitkillä hihoilla. Edessä on kaksi rintataskua, jotka eivät pullota vaan sulautuvat paitikseen. Paitis on malliltaan suora ja hieman lyhyempi, helma on sivuista hieman pyöristetty. Gabilla on paitiksesta päällä koko 36. Paidan kuuluu olla rento ja löysähkö.

 

Katalla on päällä Foster raitaneule ja farkkuhame Olena

Foster raitaneule

Foster neule on 100% puuvillaa. Neuleessa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Neuleessa on lasketut olkasaumat ja malliltaan se on suora ja väljähkö. Neule on takaa aavistuksen pidempi kuin edestä. Helmassa on resori, joka hieman kokoaa neuletta kapeammaksi. Minulla on neuleesta päällä koko XS. Neule on reilua kokoa ja siitä voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti.

Katso video asuista TÄÄLTÄ!

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Pirteä Foster raitaneule ja tyttömäinen farkkuhame.

    • Hei Annamaija! No jep! Oranssi eli appelsiini on kerrassaan pirteä! Siitä saa paljon energiaa. Farkkuhame toimii aina, ikiklassikko 🙂 Mukavaa iltaa, Kata