Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tästä alkaa kevät 2023 mallistojen esittely!

Monika neule värinä baby blue melerattu

No niin, se alkaa nyt, kevät 2023 mallistojen esittely! Hieman mietin, että aloitettaisiinko se vasta noin viikon kuluttua, mutta eihän minua täältä pois saa pidettyä, kun saapui niin passeleita tuotteita. Parisen viikkoa pidettiin asujen kuvaustaukoa ja se tekee aina hyvää. Se, että onko akkuja ladattu tulevaa vuotta silmällä piäen jää täysin kyseenalaiseksi, mutta intoa täällä riittää!

Lounastimme tuttuun tyylimme konttorissamme ja tytöt huuteli liikkeestä, että täällä tuli uutta tavaraa! Sekunnin sadasosalla minulta tipahti haarukka lautaselle ja ampaisin liikkeeseen. Kuulin miehen sanat ”etkö voisi syödä rauhassa vaan taas on pakko mennä?”

 

Toinen lahkeeni on käännetty ja toinen on suorana eli lahkeita voi käyttää kummallakin tavalla

 

Dream relax farkut

Dream Relax farkut

Dream relax farkut ovat sanansa mukaisesti rennot ja löysähköt farkut. Materiaali on hieman ohkaisempaa, joka on miellyttävän tuntuista ja joustavaa. Farkut eivät kiristä eivätkä purista. Farkkujen kuuluu olla löysähköt päällä. Niissä käytetään vyötä, vyölenkit ovat leveät eli farkuissa voi käyttää kapeaa tai leveäta vyötä, mielensä mukaan. Edessä on hieman lasketut taskut ja takana olevat taskut on myös laskettu. Etulistassa on napit, vetoketjua ei ole. Lahkeet kapenevat aavistuksen alaspäin ja lahkeita voi käyttää suorina tai ne voi kääntää. Valmistaja ja me suosittelemme ottamaan housuista yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Kapealanteinen voi ottaa myös kaksi kokoa pienemmät kuin normaalisti. Mittataulukkoon kannattaa tutustua.

Minulla on farkuista päällä koko 34. Jos on kooltaan pienempi kuin minä, jäävät farkut liian isoiksi.

 

Kannattaa katsoa verkkokaupastamme miltä farkut näyttävät päällä kun niissä ei ole vyötä ja miten ne muuttuvat kun niihin pukee vyön.

 

Monika neuletakki värinä baby blue melerattu

Monika neuletakki

Monika neuletakki on ihanan pehmoinen ja kaunis 🙂Neuletakissa on O-kaula-aukko. Hihat ovat hieman löysähköt, joten sen alle mahtuu hyvin paitapusero tai saman sarjan Monika neule. Malliltaan neuletakki on suora ja lyhyehkö. Neuletakissa on kauniit päällystetyt napit. Minulla on neuletakista päällä koko XS. Neuletakki on reiluhkoa kokoa.

Neuletakkia löytyy baby blue, rosa ja vaalean beige.

 

Monika neuletakki värinä rosa melerattu

Monika neule värinä rosa melerattu

Monika neule

Neule on aivan ihana! Se on pehmoinen eikä kutita ainakaan minua 🙂 neuleessa on O-kaula-aukko ja hihat ylettyvät kyynerpäiden kohdalle. Malliltaan neule on suora ja neuleen helmassa on resori. Neuleen sävy on kaunis beige/vehnä melerattu. Minulla on neuleesta päällä koko XS.

Monika neuletta löytyy baby blue, rosa ja vaalean beige.

 

Dream Summer farkut

Dream Summer

Summer farkut ovat hieman ohkaisempaa materiaalia kuin normaalisti. Ne joustavat ja ovat ihanan tuntuiset päällä. Farkkujen vyötärö ylettyy navan päälle eli ovat hieman korkeammat kuin klassiset Dream farkut. Lahkeet ovat kapeat ja loppuvat noin nilkan kohdalle, lahkeissa on pieni halkio. Takataskut tulevat pepun päälle. Farkut istuvat loistavasti. Minulla on farkuista päällä koko 34. Valmistaja suosittelee ottamaan näistä yhden koon pienemmän kuin normaalisti. (Dream summer farkuista voi ottaa saman koon kuin Dream farkuista tai yhden koon isomman).

Nämä ovat hyvä vaihtoehto Dream Chic nilkkafarkuille. Vyötärö on korkeampi, nilkassa ei ole vetoketjua ja materiaali on hieman ohkaisempaa

 

Minun kokoni Monika neuleesta ja Monika neuletakista on koko XS. Nämä ovat mallikappaleita eli koot näissä ovat S. Tuotteet ovat hieman reilumpia kooltaan, varsinkin Monika neuletakki. Tutustu myös Dream Kick farkkuihin, ne täydentyvät meille viikolla 3.

Tällä videolla esittelen Dream Relax farkut.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

2 kommenttia

    • Hei Annamaija! Eikö vain, ovat suoper kauniita ja ihanaa kun tulee taas rosaa vöriä. Rosa on ollut kauan poissa mallistoista. Terveisin Kata