Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Talvialen kaikki tuotteet nyt -70!

Nyt ollaan jo siinä pisteessä, että TALVIALE loppuu viimeistään lauantaina 14.1. Mikäli tuotteet loppuvat, loppuu se jo aikaisemmin!

Tässä vaiheessa haluan kiittää kaikkia teitä, jotka olette kanssamme tehneet tilaa uusille kevään tuotteille. Tästä keväästä ja kesästä tulee iloinen, värikäs ja raikas unohtamatta kuitenkaan klassisia värisävyjä, kuten beigeä, tummansinistä ja mustaa.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat