Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kukkamekot neuletakeilla

Kata ja Gabi kevään 2023 ensimmäisissä kukkamekoissa

Kevään 2023 ensimmäiset kukkamekot ovat saapuneet. Kukkamekkojen mallit ovat ihan super kauniit ja värit myös. Tällaiset viskoosiset kukkamekot voi yhdistää talvikäyttöön kun niiden päälle pukee pehmoisen neuletakin tai jakun. Mekon alle voi pukea paksummat 50 den tai 66 den sukkahousut ja jalkaan nilkkurit tai saappaat.

 

Siraline midimekko värinä kalamata

Tämän kukkamekon väritys on kalamata. Kalamata on mallistoissa vihreä väri, muutenhan kalamata on yksi Kreikan kaupungeista ja kunnista. Ehkä olet käynyt Kalamatassa, Kreikassa? Itse en ole siellä käynyt, mutta ehkä joskus käynkin.

 

rastina neuletakki ja Siraline mekko väreinä kalamata

Rastina neuletakki

Rastina neuletakki on super söpö ja näyttävä neuletakki pukea niin mekkojen kuin paitojenkin päälle. Neuletakki on suoran mallinen ja se loppuu lantiolle. Neuletakin kuuluu olla reiluhko ja valuva päällä. Minulla on neuletakista päällä koko XS.

Myös Rastina neuletakin väri on kalamata

 

Kiraline mekko tummansininen

Siraline kukkamekko

Siraline kukkamekossa on ihana malli! Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihat ovat vajaamittaiset ja hihansuissa on kuminauha. Hihat voi pitää suorana tai nostaa hieman pussille. Mekon vyötäröllä on leveä kumilanka eli smokkirypytys. Mekon helma laskeutuu kauniisti ja on midimittainen. Mekossa on vuori, hihat ovat vuorittomat. Minulla on päällä mekosta koko 34 ja Gabilla on päällä koko 36.

Gabin mekon pohjaväri on tummansininen

 

Kiraline mekko ja Rastina neuletakki

 

Katso video asuista TÄÄLTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Söpöjä mekkoja todella ja mikä parasta värejä mustan kauden jälkeen 🤩

    • Hei Liisa! Kiitos ja jep, kevättä kohden mennään niin mallistoista rupeaa purkautumaan väriä! Tulee värikäs kevät ja mikä sen ihanempaa 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Hyvin laskeutuvat mekot ja pehmeät neuleet.

    • Hei Annamaija! mekot ovat kauniita ja tosiaan lasketuvat loistavasti. Neuletakki tuo ihanaa pehmoisuutta ja lämpöäa asuun 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata