Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan ja Gabin joulupuuhat

Joulupuuhiimme kuuluu:

  • Siivoaminen, mutta puhutaanko tavallisesta viikkosiivouksesta vai isosta ”joulusiivouksesta”, jossa pestään hammasharjalla suihkutilojen seinälaattojen välitkin?
  • Joulukuusen hakeminen ja koristelu. Haetaanko joulukuusi itse metsästä, ostetaanko se torilta vai kaivetaanko vintiltä tai kellarista paketissa oleva ”ikivihreä” joulukuusi esille?
  • Lahjojen hankinta ja paketointi
  • Ruokapöydän kattaus ja ruokien laitto. Tilataanko valmiit ruoat paikallisesta marketista vai tehdään kaikki alusta lähtien itse?
  • Tuossa oli jo sen verran touhua, että välillä on hyvä ottaa rennosti

Tästä kaikessa on kyse ”Katan ja Gabin joulupuuhat” videossa!

Kaikki videolla olevat mekot ovat Doppwoman mallistomme mekkoja, jotka löytyvät TÄÄLTÄ!

Mitä kuuluu sinun joulupuuhiin?

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Juuri samaa puuhaa meillä, kuin teillä näkyy olevan. Tuo samppanja pitää muistaa lisätä listalle! Oikein hyvää joulua teille ja kiitos vuoden ihanista mekoista, jotka teiltä sain!

  2. Upea video! Teillä on tekemisen meininki, ja sydän paikallaan. 🙂
    Kauniit mekot, upea punainen väri! Hyvää joulua ja menestyksekästä ja onnellista uutta vuotta!