Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Lähdössä kylmästä lämpimään?

”Mä lähden kylmästä lämpimään…” Jukka Pojan biisi soi korvissani. Kenties sinä olet lähdössä talvella lämpimään? Jos vastauksesi on ”Yes” niin tässä muutama kiva asuvinkki reissuun. Minä olen lähdössä kylmästä kylmään parin viikon kuluttua, haaveet lämpöisestä siintää horisontissa.

Katso kiva pakkausvideo postauksen lopusta!

 

Eva jakku

1. Matka-asuna toimii…

Farkut, paitis ja ihanan pehmoinen jersey jakku. Jalassa super kevyet valkoiset tennarit joilla menee koko reissun. Ne sopivat niin housujen kuin mekkojenkin kanssa. Olan yli oleva laukku on ”must  have” eli kätevä jossa pysyy tärkeimmät tavarat tallessa.

 

Rosa Eva jakku

Eva jakku on ihanaa jerseytä eli se joustaa, mutta siinä on vuori. Malliltaan jakku on trendikkään oversize, johon kuuluu myös pitkähköt hihat. Jakussa on kullan väriset napit ja malliltaan se on suorahko ja siinä on yksi nappi edessä, millä sen voi laittaa kiinni. Jakussa on siis kaksirivinapitus. Minulla on jakusta päällä kok0 34. Jakku on reiluhkoa kokoa ja sitä voi pitää sekä auki että kiinni.

Rosa on ensi kevään -23 uusi Eva jakun väri. Rosa väri on todella onnistunut, se on raikkaan sävyinen. Eva jakkua löytyy tummansinisenä, vihreänä ja mustana täältä.

 

Kajsa kauluspaita on ihanan valuvaa materiaalia. Paidan väri on tummansini/kerma. Kauluspaita on klassisen mallinen paitis, pitkillä hihoilla ja malliltaan se on suora. Paidan helma on hieman pyöristetty ja se ylettyy juuri haarasauman kohdalle. Paitis vastaa normaalia kokoa, minulla on paidasta päällä koko 34.

Kajsa kauluspaita sopii myös pieneen menoon juhlavamman alaosan kanssa!

 

Gaborin Wilma tennarit

Wilma tennarit ovat super kevyet. Tennareissa on kaksi vetketjua ja nauhat edessä. Tennareissa on irroitettava sisäpohjallinen. Tennarit vastaavat normaalia kokoa. Minulla jalan koko on 5/38 ja myös näistä tennareista se koko on minulle sopiva.

 

Paisley mekko

2. Päiväasuna toimii…

Kun päivällä lähdetään retkille, tutustumaan kaupunkiin jne. niin on kiva pukea päälle värikäs mekko. Jalkaan puetaan samat valkoiset tennarit, kuin oli reissussakin. Myös sama laukku toimii koko reissun ajan.

 

Mekkojen alle puetaan super mukavat cooling pantsit. Tutustu niihin täällä.

 

Miracle paisleymekossa on ihanat värit, paitamekko enteilee jo tulevaa kevättä. Paitamekossa on kaulukset ja napit edessä rinnan alpuolelle asti. Hihat ovat pitkät ja hihansuissa on leveät rannekkeet napeilla. Mekko levenee A-linjaisesti alaspäin ja loppuu reippaasti polvien alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

3. Ilta-asuna toimii…

Tummansininen paitamekko ja ballerinat. Harteille puetaan neuletakki, jonka voi pukea päälle, jos illalla tulee vilu. Thaimaassa ei neuletakkia tarvitse illalla ottaa mukaan, mutta jos lähtee Espanjaan tai Kanarialle, niin se kannattaa illalla ottaa mukaan kun lähtee syömään. Päivälaukku toimii rentona iltalaukkuna, kun sitä kantaa kädessä.

 

Tummansininen paitamekko

Susan sininen paitamekko on klassinen mekko, joka menee kesät ja talvet. Paitamekossa on kaulukset ja napit edessä rinnan alapuolelle asti. Hihat ovat pitkät ja hihansuissa on leveähköt rannekkeet napeilla. Nappilistan alapuolella on vekki, joka antaa tilaa mekon lantion kohdalle eli mekko levenee alaspäin. Mekon sivuissa on taskut. Mekko loppuu reippaasti polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa.

Paitamekon alle voi pukea myös ohkaisen Efinas poolon

 

Raitanen neuletakki

Norah neuletakki on jakkumainen neuletakki. Se on malliltaan laatikkomainen eli lyhyehkö ja suora. Neuletakissa on kauniit napit ja se on raikas ja keväinen ja samalla klassinen tuulahdus. Minulla on neuletakista päällä koko S.

Katso pakkausvideo TÄSTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

 

 

 

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Tuli keväinen ja matka fiilis, kiva jakku ja pusero, rennonoloinen farkkujen kanssa.

  • Hei Eila! No jep, minullekin tuli niin ihanan keväinen olo 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

 2. Hei! Tuli keväinen fiilari…. Tuleekohan paisley mekkoa tai vastaavaa lyhyempänä mallina?
  Ihanaa joulunaikaa koko Doppin porukalle. Kiitoksia näistä blogikirjoituksista.

  • Hei Satu! Tämä mekkoa ei tule muita pituuksia mutta vastaavia varmasti tulee. Meille tulee satoja ihonia mekkoja kevääksi ja kesäksi. Ihanaa kun seuraat ja samoin sinne! Kata

 3. Ihana postaus, tulee tunne että kevättä kohti mennään😊

  • Hei Hellevi! No kyllä, kevättä rupeaa pian olemaan näkyvissä 🙂 Mukavaa viikonloppa, Kata

 4. Monipuoliset setit matkaan.Kaikki tarvittava mahtuu pieneen tilaan.

  • Hei Annamaija!Jep, kun suunnittelee matkapuvuston huolella, niin ei tule raahattua liikaa tavaraa mukaan. Mukavaa viikonloppua, Kata