Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

DW Violet mekkoa saapui ja saapuu lisää!

Ilouutisia! Doppwoman Violet mekkoa saapui juuri mustana lisää. Violet mekko on sopiva mekko kaikennäköiseen menoon. Se on malliltaan selkeä ja sen jujuna on kivat hihansuut, joissa on fyrrykantti. Mekko on saanut vaikutteita 60-luvulta 🙂

 

Doppwoman Violet mekko mustana

Violet mekko

Violet mekko on hieman slimmattu rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin. Mekon ja vartalon väliin tulee jäädä hieman happea, se ei saa olla ihan vartalonmyötäinen. Mekossa on O-kaula-aukko ja puolipitkät, kyynerpäiden alapuolelle ylettyvät hihat. Hihojen reunoissa on pieni fyrrykantti. Mekko ylettyy juuri polven yläpuolelle. Minulla ja Gabilla on mekosta päällä koko S. Minä olen 163 cm ja Gabi on 170 cm pitkä.

Mekon pesu on 30C asteessa ja kuositus kosteana. Jos mekon kuosittelee hyvin henkarilla, ei sitä tarvitse silittää.

 

Doppwoman Violet mekko sinisenä

Tummansininen Violet saapuu ompelimosta ensi viikolla, mutta siitä kannattaa jo tehdä ennakkotilaus täältä.

Violet mekko saapuu myös punaisena ompelimosta torstaina illalla ja sitä on vielä muutamia kokoja saatavilla. Ennakkotilanneille toimitamme mekot heti kun ne ovat saapuneet 🙂

 

Doppwoman Leslie mekko

Leslie mekko

Leslie mekossa on V-kaula-aukko ja hihat ovat vajaamittaiset. Mekko on hieman slimmattu vyötärönkohdalta, jonka jälkeen se levenee alaspäin. Vyötärö on leikattu kaarelle edestä eli tämä kaventaa kauniisti vyötärölinjaa. Poikkileikkaus jatkuu selkäpuolelle, jossa se on aavistuksen laskettu vyötärön alapuolelle. Mekon kuuluu olla hieman löysähkö mekon keskikohdasta. Mekon helma levenee alaspäin ja lantiossa on tilaa. Meillä on Gabin kanssa mekosta päällä koko S. Meidän molempien ry on 92 cm.

Leslie mekko on aavistuksen rennompi mekko kuin Violet eli leslie mekko soveltuu myös kotoilumekoksi 🙂

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Hei, olen samaa mieltä edellä kirjoittaneen Annan kanssa. Helmaan pituutta lisää, niin mekko sopisi aikuisellekin ja näyttäisi asiallisemmalta.

  • Hei Minna! Kiitos viestistäsi 🙂 Kuten Annalle kirjoitin, Doppwoman mekkoja löytyy polven alapuolelle ja midimittaisiakin, mutta Violet ja Leslie mekot ovat 60-luvin henkisiä mekkoja, joten niihin malleihin ei sovi polven alapuolelle oleva pituus. Mekon malli kärsii ja sitä emme halua. Mutta lisää mekkomalleja tulee ja myös eri mittaisia, myös lyhkäisempiä ja pidempiä, joten varmasti valinnanvaraa löytyy 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

  • Hei Annamaija! Kiitos 🙂 Lumista päivää, Kata

 2. Hei! Mukavaa joulun odottelun aikaa! Mekot ovat kauniit, toivoisin kuitenkin niihin hiukan pituutta lisää. En pukeudu mekkoihin tai hameisiin, jotka jäävät polven yläpuolelle, jo toimenkuvanikaan puolesta se ei oikein ”sovi”. Klassinen, ihan hiukan yli polven ulottuva pituus olisi itselleni mieluinen. Nyt mekkoja jää hankkimatta, kun pituus on niukka, itse olen vain 163cm ja silti pituus ei oikein riitä. Toki makuja ja tyylejä on monia, mutta itse toivoisin kauniisiin Dopp-mekkoihin hiukan pituutta lisää. Yt. Anna Asiallinen

  • Hei! Minusta on hienoa, että DW mallistossa monen mallisia ja eripituisia mekkoja, jotka ovat monikäyttöisiä ja helppoja huoltaa (pese+pidä). Itselleni on sopiva ja mieluisa pituus joko polven yläpuolelle tai korkeintaan polveen (177 cm, 64 v), joten nuo pidemmät mekot jäävät hankkimatta. Olen ilahtunut siitä, että nyt on tarjolla myös näitä vähän lyhykäisempiä. Toivon jatkossakin valikoimassa olevan eri vartalotyypeille sopivia monenlaisia DW mekkoja. Tässä Kata ja Gabi ovat onnistuneet loistavasti.

   • Hei Suvi! Kiitos kommenttistasi 🙂 Ihanaa kun tykkäät! Suunnitteluvaiheessa mietimme aina ensin vartalotyypin, kenelle suunnittelemamme malli sopii. Ja näin teemme jatkossakin ja olemme tarkkoja siitä, että mekosta huokuu oikea ”henki”. Kevälle tulee paljon uusia mekkomalleja ja ihania uusia värejä ja kuoseja. Lumisin terveisin, Kata

  • Hei Anna Asiallinen 🙂 Kiitos viestistäsi 🙂 Violet ja Leslie mekot ovat saaneet vaikutteita 60-luvulta. Näiden mekkojen malleihin ei sovi, että ovat pidempiä esim. polven alapuolelle ylettyviä. Jos niin tekisimme, tulee mekosta ihan erilainen fiilikseltä eli ”raskas” ja ”tätimäisempi” 🙂 Mietimme jokaisen mallin todella tarkasti pituutta myöden ja tähän malliin voimme jatkossa lisätä maximissaan kaksi-kolme senttiä pituutta lisää, mutta ei enempää, koska muuten mekon malli kärsii. Meillä on Maya kietaisumekko, Aurora meidän klassikkomekko sekä Lola jotka ylettyvät polven alapuolelle. Näihin malleihin tämä pituus taas sopii loistavasti. Malleja on useita ja lisää tulee helmikuuussa, ihania uusia mekko malleja ja klassikoita uusissa väreissä, eri mittaisia mekkoja ja eri malleja, joissa huomioimme eri vartalotyypit 🙂 Kuosimekot saapuvat huhtikuussa ja niissä on sellaiset mekkomallit, jotka ylettyvät polven alapuolelle. Mukavaa iltaa, Kata