Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Joululahjavinkki; Korurasiat ja korut

Nyt on juttuja, joista varmasti kaikki naiset pitävät. Korurasiat ovat niin herkullisia ja mikä parasta, ne ovat käteviä! Nämä kaikki kolme mallia soveltuvat vaikkapa reissukäyttöön. Miten kiva onkaan laittaa näihin koruja kun lähtee matkalla ja toki ne kotonakin ilahduttavat vaikkapa yöpöydällä. Niihin on helppo laittaa korut, kun tulee töistä kotiin. Minä riisun kaikki korut ensin makuuhuoneessa ja laitan ne korulippaaseen ja sitten jatkan matkaani pukeutumishuoneeseen, jossa vaihdan kotivaatteet päälleni ja tottakai ne tossut myös.

Korurasioiden sisällä olevat korut ovat rekvisiittaa, ne eivät ole myynnissä. Mutta iso kasa uusia korvakoruja löytyy täältä!

 

 

Korurasia small

Korurasia koossa small on kooltaan 10 x 10 xm. Korurasian päälliosa on vaaleata pellavaa tai sileää samettia ja korurasian sisus on tumman tai vaalean beigeä, pehmoista sileää samettia. Korurasiassa on paikat sormuksille ja muille koruille, väliosat alakerroksesta saa pois eli sinne mahtuu hieman isommatkin korut. Lipassa on peili ja toisessa kerroksessa on hakaset roikkuvia korvakoruja ja kaulakoruja varten, jotta ne pysyvät suorina. Siellä on myös pieni tasku, jonne kaulakorujen loppuosan voi laittaa tai sitten sinne voi laittaa myös korvakoruja. Vetoketju on kullanvärinen.

 

 

Pyöreä korurasia

Pyöreä korurasia on noin 8 cm kokoinen. Rasiassa on paikat sormuksille ja kaksi lokerikkoa. Kannessa on tasku, jonne voi laittaa esim. korvakorut tai kaulakorut. Korurasiassa on kullanvärinen vetoketju.

 

 

Korurasia mini

Mini korurasia mahtuu vaikkapa käsilaukkuun. Korurasiassa on paikka sormuksille tai nappikorvakoruille ja yksi lokerikko. Rasian koko on 4 x 8 cm. Vetoketju on kullanvärinen.

 

 

Meille saapui valtava määrä aivan ihania korvakoruja. On roikkuivia korvakoruja, on nappimallisia korvakoruja ja klassisia renkaita helmiä unohtamatta. Suurin osa korvakoruista soveltuu arkikäyttöön, mutta myös pieneen menoon. Juhlaviakin korvakoruja löytyy, sekä hopea että kullanvärisiä. Kaikki korvakorut löytyvät täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

 

Kategoriat

4 kommenttia

    • Hei Mandy 🙂 Kiva kun tykkäät 🙂 Terveisin Kata