Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Äiti ja tytär samiksina

Näissä kuvissa ja hauskassa videossa olemme Gabin kanssa samoissa asuissa. Nämä ovat super kauniita asuja ja soveltuvat loistavasti mm. tulevan Joulun menoihin. Luotamme asuissa mustaan ja valkoiseen, ripauksen punaista asuun saa huulipunalla ja korkkareilla. Meille saapui ihania korvakoruja, joista jotkut löytyvätkin jo verkkokaupastamme ja loput löytyvät sieltä viimeistään huomenna. Liikkeestä korvakorut löytyvät jo kera ihanien korurasioiden, jotka esittelemme täällä Tyyliblogissa huomenna.

Teimme viihdyttävän videon asuista ja se löytyy postauksen lopusta, se kannattaa katsoa!

 

Betty musta/valko plisemekko

Betty plise mekko on näyttävä. Mekossa on kiva, kun siinä on sileä yläosa ja plise helmaosa. Yläosa on musta ja helmaosa on musta/valkoinen. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole syvä. Hihat ovat hieman löysähköt ja hihansuissa on leveä smokkirypytys. Vyötärön kohdalla on ohut kumilanka, joka ei kiristä vyötäröä vaan kerää mekkoa kapeammaksi korostaen kauniisti vartalon keskikohtaa. Plise helmaosa laskeutuu upeasti ja se loppuu polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko XS ja Gabilla on koko S.

 

Olena musta/valkoinen paita

Olena paidassa on kaunis ja ajaton kuosi. Paidassa on O-kaula-aukko ja selässä on pieni V-aukko. Kaulusten reunaa kiertää pieni fyrrykantti ja niskassa on nauhat, jotka voi sitoa rusetille. Hihat ovat pussimaiset ja ne ylettyvät kyynerpäiden kohdalle. Paita on malliltaan suht suora ja se loppuu lantiolle. Paidan helma on aavistuksen pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko XS ja Gabilla on koko S.

 

 

Antoinett vekkimekko

Antoinett vekkimekossa huomion saa vyötärön leikkaus. Mekossa on O-kaula-aukko ja olkapäiden alapuolelle lasketut hihat. Kaula-aukko on V-mallinen ja edessä on sisäänottoja, jotka korostavat kauniisti vyötärön kohtaa. Helmaosa levenee kevyesti alaspäin ja mekon sivuissa on taskut. Mekon selkäpuolella on leveähkö kiminauhakuja, joka joustaa ja tekee mekon selästä upeasti istuvan. Minulla on mekosta päällä koko XS, mekko on reilua kokoa eli siitä voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Gabilla on päällä mekosta koko S, mutta se on hänelle liian iso.

 

Jos mekon päälle haluaa pukea jotain pidempi hihaista, niin suosittelen Boleroa ja Ciaraa, koska ne loppuvat vyötärölle eli juuri oikeaan kohtaan.

 

Antoinett vekkimekkoa löytyy myös sinisenä täältä. Vekkimekko on reilu kooltaan eli suosittelen ottamaan siitä yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää.

 

Olena musta/valkoinen mekko

Olena mekossa on kaunis ja ajaton kuosi. Mekossa on O-kaula-aukko ja selässä on pieni V-aukko. Kaulusten reunaa kiertää pieni fyrrykantti ja niskassa on nauhat, jotka voi sitoa rusetille. Hihat ovat pussimaiset ja ne ylettyvät kyynerpäiden kohdalle. Mekko levenee A-linjaisesti alaspäin ja loppuu noin polven kohdalle. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS ja Gabilla on koko S. Meillä on sama rinnanympärys, mutta minä on 163 cm pitkä ja Gabi on 170 cm pitkä eli koossa S mittasuhteet ovat Gabille paremmat.

 

Gabilla on kahden mekon kanssa jalassa mustat ohkaiset sukkahousut ja minulla on ihonväriset sukkahousut. Kummatkin sopivat, väri on makukysymys. Minusta vaalea sukkahousu on kaunein ja raikkain punaisten korkkareiden kanssa eli jos puen jalkaani mustat ohkaiset sukkahousut, valitsen silloin aina mustat korkkarit jalkaani. Gabin ballerinoja löytyy vielä muutamat. Ne ovat loistavat sisäkengät myös kyläilyyn.

 

Uusia korvakoruja löytyy täältä.

Katso Katan ja Gabin viihdyttävä stailausvideo TÄÄLTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

2 kommenttia

    • Hei Annamaija 🙂 Muutama vuosi ikäeroa sisaruksilla, mutta kiitos kohteliaisuudesta 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata