Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Leokuvioinen mekko

Leokuosit jakaa ihmiset täysin kahtia. On naisia, jotka rakastavat kaikkia leokuosisia asuja ja on naisia, joille se on ehdoton nou, nou. Kerron kuoseista hieman enemmän, blogitekstin edetessä.

 

Vinca leokuosinen mekko

Leokuvioisessa mekossa on tyylikäs värimaailma. Mekon pohjaväri on cafe latte ja kuosista löytyy mustan lisäksi ruskean eri sävyjä. Mekossa on V-kaula-aukko ja hihat hieman löysähköt leveällä smokkirypytys rannekkeella. Mekko levenee kevyesti alaspäin ja sivuissa on taskut. Mekko laskeutuu upeasti ja liikkuu kauniisti kävellessä. Mekon helma loppuu juuri polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on reiluhkoa kokoa.

 

Kuoseista puheenollen…

Noin seitsemän vuotta sitten, puin päälleni ensimmäisen kuosimekon, jossa viihdyin. Sitä ennen olin käyttänyt ainoastaan yksivärisiä asuja, kaikki kuosit olivat minulle ehdoton ei. Syynä tähän oli se, että tunsin että kuosilliset vaatteet ”syövät” minut. Tunsin katoavani kuosien syövereihin ja että olen kävelevä kuosinainen, ilman kasvoja ja omaa persoonaa. Kasvoja vasten kuosit tuntuivat erityisen hurjilta, koska minulla on pisamia. Koin, että pisamat ja kuosit yhdessä ovat melkoinen sekamelska.

Kevätmallisto -23 on täynnä värikkäitä ja upeita kuoseja!

 

Käännekohta oli, kun olimme Floridassa ja kävin siellä eräässä vaateliikkeessä. Vaateliike oli täynnä eri kuosillisia rentoja mekkoja ja kotoiluasuja. Sovittelin mekkoja ja ihastuin yhteen mekkoon, joka oli sinivalkoinen. Päätin, että ostan mekon ”Florida mekoksi” eli aina kun tulen Floridaan, käytän sitä ja jos vien sen Suomeen, tulee siitä huvilamekkoni. Mekosta kuoriutui lempimekkoni ja pidin sen melkein puhki. Tämä mekko sai myös minut käyttämään kuoseja, ikuisen yksiväristen vaatteiden käyttäjän. Pääset kurkkaamaan miltä mekko näytti täältä.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

2 kommenttia