Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Siniset Doppwoman mekot

Doppwoman Diana mekko

Koska Diana mekkoa ja Maya kietaisumekkoa on kyselty tummansinisinä, päätimme valmistaa niitä ja tässä ne nyt ovat 🙂 Diana arkimekko jokapäiväiseen käyttöön, myös kotoiluun ja tyylikäs Maya kietaisumekko arkeen ja pieneen menoon.

Diana mekko

Diana mekko

Mekossa on O-kaula-aukko jossa on pieni V-mallinen yksityiskohta. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset. Mekko on aavistuksen kavennettu vyötäröstä ja ristiselästä. Tämä takaa sen, että mekko on kaunis vyötäröstä, joskaan se ei ole tiukka vaan mekossa kuuluu olla hieman ilmaa. Hameosa on suora ja se loppuu noin polveen. Minulla on mekosta päällä koko S.

Diana mekkoa saapui lisää myös mustana, joka löytyy täältä.

 

Doppwoman Maya kietaisumekko tummansininen

Maya kietaisumekko

Maya mekko on klassinen kietaisumekko. Mekko on mitoitettu niin, että se ei tarvitse toppia alleen eli mekko menee oikeassa koossa kiinni edestä niin, ettei se ole liian avonainen. Mekko kietaistaan rusetilla vyötärön vasemmalle puolelle. Mekon helma on hieman pidempi edestä. Gabilla ja minulla on mekosta päällä koko S.

Mekko vastaa normaalia mitoitusta ja annetut mitat ovat ilman kankaan venytystä. Jos on kahden koon välissä, kannattaa ottaa isompi koko. Mekko on helppo kietaista napakasti vyötärön ympärille.

 

Maya kietaisumekko

Huomenna keskiviikkona ennen klo. 14.00 tehdyt ja maksetut tilaukset, ehtivät postin mukaan perille vielä jouluksi. Kivoja joululahjaideoita löytyy:

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti