Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Äiti ja tytär eläinkuoseissa

Hmm…Gabin mekko taitaa olla seeprakuosi ja minun mekko tiikerikuosi vai mitä mieltä olet? Mekot ovat samantyylisiä, mutta silti erilaisia. Teimme hauskan Reel videon mekoista ja se löytyykin postauksen lopusta. Iso kiitos ihanista palautteista koskien meidän videoita. Välillä teemme pidempiä esittelyvideoita asuista  ja välillä hauskoja Reel videoita, joiden luonteeseen kuuluu nopeatempoisuus ja hauskuus.

 

Eve paitamekko

Eve paitamekossa on kaunis konjakki/musta väritys. Kangas on paksuhkoa viskoosia ja hieman kiiltävää. Paitamekossa on klassinen paitapusero kaulus ja edessä on kokonaan avattavat napit. Pidempi nainen voi pukea mekon alle mustat housut, joko kapeat tai suorat, ja avata mekosta 4-5 nappia alhaaltäpäin.

 

Eve mekon hihat ylettyvät ranteisiin saakka ja hihansuissa on leveät rannekkeet jotka voi myös kääntää. Vyötärön kapeimmalla kohtaa on poikkileikkaus, jonka jälkeen helma levenee kevyesti ulospäin ja loppuu pohkeiden alapuolelle.

 

Gabilla on mekosta päällä koko 36. Mekko toimii pieneen menoon sirompien kenkien kanssa ja arkeen nilkkureilla, saappailla ja paksummilla sukkahousuilla.

 

Nahkasaappaat

Nahkasaappaissa on hieman neliönmallinen pää ja korko on noin 6 cm ja edessä oleva platoopohja on noin 2 cm eli korko ei tunnu korkealta. Saappaiden varren pituus on n. 46 cm. Saappaat vastaavat normaalia kokoa, minulla on saappaista koko 5/38 eli sisäpohjan pituus on 25 cm. Saappaissa on loistava lesti.

 

Triumph karvahattu

Triumph karvahattu on kerrassaan valloittava! Hattu on tekokarvaa ja siinä on vuori. Hattua on valmistettu yksi koko ja sen koko on n. 57 cm. Minulla ja Gabilla pään ympärysmitta on 56 cm ja hattu on meille sopiva.

 

Wendy midimekko

Wendy midimekko on ilmava ja kevyt mekko. Mekossa on paitapusero kaulus ja napit edessä vyötärön nauhakujaan saakka. Mekossa on vuori edessä ja takana ja hihat ovat vuorettomat, aavistuksen läpikuultavat.

 

Mekko on malliltaan ihan suora ja vyötäröllä on nauhakuja eli nauhan voi kiristää vyötärölle. Vuori on aavistuksen lyhkäisempi kuin mekon päällikangas. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Mekko soveltuu arkeen ja pieneen menoon kenkiä ja sukkahousuja vaihtamalla.

 

Katso hauska Reel video TÄSTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Tyylikkäitä vaatteita arkeen ja juhlaan, kiva katsastella tarjontaa,
    terveiset Vaasasta😊

    • Hei Heidi! Kiitos, ihanaa kun tykkäät 🙂 Kiitos! Viikonlopputerveisin Kata

  2. Vautsi vau, mitkä mallit ja mekot. Teidän videot ovat aivan ihania, ovat sitten pitempiä tai lyhyempiä. Kiitos niistä ja sekä blogista.
    Syysterkut koko Doppin poppoolle.

    • Hei Satu! Ihana sinä, kiitos paljon 🙂 Samoin sinulle, syysterkkuja täältä! Kata