Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Viiniä ja vanhaa rosaa

Tässä postauksessa keskitytään viiniin ja vanhaan rosaan sekä luonnonvaaleaan ja super vähän mustaan. Nämä ovat upeita sävyjä syksyyn ja tulevaan talveen.

Postauksen lopusta löytyy linkki asuvideoon!

 

Glover paisley mekko

Glover paisley mekossa on upea väritys. Mekko on paitamekon mallinen eli siinä on kaulus, pitkät hihat ja napit edessä vyötärön poikkileikkaukseen saakka. Tämän jälkeen helmaosa levenee kevyesti alaspäin ja loppuu reippaasti polven alapuolelle. Mekkoon kuuluu vyö. Vyötä voi vaihtaa oman mielensä mukaan. Minulla on Glover mekosta päällä koko 36.

 

Tällaista paitamekkoa voi asustaa vaihtamalla siihen vyötä. Viini mokka vyö tuo mekkoon kauniisti ryhtiä ja se myös sitoo liukahkoa viskoosi kangasta. Mekon alle voi pukea myös poolon, kun tulee pakkasta. Silloin nappeja voi jättää edestä vielä yhden enemmän auki. Itse pukisin mekon alle esim. Efinas poolon tummansinisenä. Mekosta löytyy viinin lisäksi punaisen eri sävyjä, ripaus oranssia ja tummansinistä.

 

Beliz paita

Beliz paidassa on kaunis kaulus. Kaulus on niskasta hieman korkeampi ja niskassa on nappi. Kaulus tekee solmun edessä ja solmun alla on pieni aukko. Hihat ovat aavistuksen löysähköt ja hihansuissa on leveä kantti ja napit. Malliltaan paita on suora ja loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 36.

 

Willow Zella culottes housut

Culottes housut luonnonvalkoisina ovat kauniit. Housut istuvat loistavasti ylhäältä, niissä on korkea vyötärö ja sivutaskut. Lahkeet ovat löysät ja suorat ja loppuvat noin nilkkaluun kohdalle. Minulla on housuista päällä koko 34.

Tällainen vaalea setti on super kaunis myös talvella. Asuun saa särmää ja vahvuutta mustilla asusteilla

 

Beliz paita toimii sekä alaosan sisällä että päällä. Paita on sen verran ohuehkoa viskoosia, että se ei ”pullota” alaosien alta ja jätä sinne turhia ryppyjä. Itse puen yläosat aina sukkahousujen sisälle, niin sukkahousut lukitsevat yläosat hyvin hameiden alle eivätkä ne pursua sivuista ja edestä.

Kapeiden housujen kanssa tällainen yläosa toimii hyvin päälle puettuna, mutta alaspäin levenevän hameen ja leveiden housujen kanssa, tulee se pukea sisälle. Jos paidan jättää päälle, tulee kokonaisuudesta tasapaksu ja täysin laatikko.

 

 

Nyra mekkoon kuuluu ohut musta vyö. Vyön voi vaihtaa, mutta klassisen asun saa juuri kapealla vyöllä. Mekon helma on tulppaanimainen, joka on aina toimiva vartalalolle kuin vartalolle.

 

Nyra mekko

Nyra mekko on kaunis tulppaanimallisella helmalla. Mekossa on O-kaula-aukko ja selässä on vetoketju. Hihat ovat hieman vajaamittaiset. Mekko on istuva vyötärön poikkileikkaukseen saakka. Vyötäröllä on musta vyö. Helmaosa on tulppaanimallinen ja mekko loppuu noin polveen. Mekossa on vuori. Minulla on mekosta päällä koko 36.

 

Kirty neuletakki; viini

Kirty neuletakki on loistava neuletakki arkeen. Neuletakki on hieman jämäkämpää kangasta eli se on suht ryhdikäs. Neuletakissa on laskettu olkalinja ja hihansuissa on resorit. Neuletakissa ei ole nappeja vain taskut sivuissa. Takki ylettyy noin polveen. Minulla on neuletakista päällä koko 34.

 

Kirty neuletakin alla minulla on

 

Katso stailausvideo tästä!

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. No nyt on upeita värejä!
    Mietinkin tässä aiemmin syksyllä, että onko perinteinen syysväri viininpunainen tänä syksynä ”out”. Tuo pitkä neuletakki on todella näyttävä. Myös Glover mekko on hyvin kaunis ja nuo paidat.
    Vahinko vaan kun ei tarvitse hankkia nyt mitään.

  2. Kaunis viininpunainen neuletakki ja hempeä Nyra mekko.