Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hameasuja äidin ja tyttären tyyliin

Hametta voi verrata housuihin. Kummatkin ovat alaosia ja kumpaankin tulee yhdistää yläosa 🙂 Mekot ovat yksiosaisia eli ne eivät kaipaa toista paria, mutta nämä alaosat kaipaavat.

Minä olen hamenainen. Tykkään yhdistellä hameisiin erilaisia yläosia, koska silloin saa ihan erityylisiä ja eri luonteisia asuja. Reissuun lähtiessä kun pakkaa mukaan yhden hameen ja yläosia laskee aamujen ja iltamenojen mukaan, niin reissussa pääsee suht helpolla.

Tässä postauksessa stailasimme kolme erilaista hametta minun makuuni sekä Gabin makuun. Kengät pidimme stailauksessa samoina eli minulla on jalassa Lyssa saapikkaat, jotka ovat täydelliset juuri pidempien hameiden kanssa. Gabilla on mustat Lauren saappaat kaikissa asuissa.

Reels video löytyy postauksen lopusta!

Yhdistin hameeseen pehmoisen Polona neuleen. Polona neule on lämpöinen ja vaikka se onkin lyhythihainen, tarkenee sillä koko talven. Itse suosin lyhythihaisa neuleita niin keskellä kesää kuin talveakin.

Neuleen helma tulee kääntää neuleen alle eikä jättää sitä suorana hameen päälle. Kun helman kääntää, häivyttää se massukan kivasti ja vartaloon tulee kauniimpi linja.

Timmie kuviohame

Timmie kuviohame on laskeutuvaa viskoosia. Hameessa on vyötärönauha ja vetoketju. Hame on istuva lantiosta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin ja loppuu pohkeiden alapuolelle. Hameessa on kaksi fyrrykanttia ja helmassa on myös fyrrykantti. Minulla on hameesta koko 34 ja Gabilla on koko 36. Hame vastaa normaalia kokoa.

Gabi yhdisti Timmie kuviohameeseen luonnonvaalean paksuhkon neuleen. Neule on malliltaan suora ja hieman lyhkäisempi, joten se toimii loistavasti myös hameiden kanssa.

Pooloneule on 100% villaa

Yläosaa voi pukea myös hameen sisälle, kuten Gabi on tehnyt.

Rastina neuletakki on super kaunis myös mustan kanssa. Sininen ja musta ovat tyylikkäitä yhdessä, Vaikkakaan väricombo ei meillä suomalaisilla olekaan niin tavallinen.

  • Rastina neuletakki € 179,95

Kaikki Rastina neuletakit löytyvät täältä.

Tamina paidasta löytyy sinisen pohjavärin lisäksi eri sinisen sävyjä, ripaus konjakkia ja vaaleata. Paidan kauluksessa on nauhat ja napit vasemmalla puolella. Nauha sidotaan rusetille kaulukseen. Paita levenee keveysti alaspäin.

Ilma hame

Ilma hame on loistava käyttöhame kiitollisella materiaalilla, mutta kun siihen asustaa juhlavan yläosan, sopii se myös siihen. Hameessa on kuminauha väyötärö. Kuminauha on neulottu vyötärön sisäpuolelle, joten sitä ei näe. Hame levenee kauniisti alaspäin ja loppuu pohkeiden alapuolelle. Minulla on hameesta päällä koko 34 ja Gabilla on koko 36. Hame vastaa normaalia kokoa.

Ilma hametta löytyy myös punaisena täältä!

Puimme Rastina neuletakin päälle vyön. Vyö näyttää tosi kivalta ja varsinkin kun se on yksinkertainen. Vyön solki on myös musta eli juuri tällaiset vyöt ovat eleettömän tyylikkäitä, eivätkä vie pois huomiota itse asusta.

Thira paita on näyttävä. Se sopii arkeen ja pieneen menoon erilaisten alaosien kanssa. Hihat ovat kevyet ja pussimaiset leveällä rannekkeella. Paidan edusta ja takaosa on rypytetty ohkaisilla kuminauhalangoilla. Kaula-aukko on O-mallinen ja niskassa on vetoketju, joten paita on helppo pukea päälle. Vaikka paita joustaa kuminauhan ansiosta, on se napakka.

Zilky midihame

Zilky hame on loistava hame niin mallinsa kuin materiaalinsakin ansiosta. Hameen vyötäröllä on kuminauha, joka on hameen selkäpuolella. Edestä vyötärönauha on sileä. Hameen sivuissa on taskut ja hame levenee kevyesti alaspäin loppuen polven alapuolelle, lähelle nilkkoja. Minulla on hameesta päällä koko 36.

Tinka paidassa on O-kaula-aukko ja siinä on yksi nappi jolla sen saa kiinni tai jos sen jättää auki, tulee kauluksesta V-mallinen. Kauluksen reunaa kiertää pienen pieni fyrrykantti. Hihat ovat läpikuultavat ja niissä kiertää pieni fyrrykantti. Edessä ja takana on musta vuori. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle.

Kun Tinka paidan yhdistää Timmie hameeseen, saadaan asusta mekko. Tällainen asu on kätevä, koska sama yläosa ja alaosa yhdessä muodostavat juhlavan kokonaisuuden ja erikseen yhdistettynä taas arkisemman kokonaisuuden.

Meillä on ollut Zilky hametta viime syksynä ja tänä keväänä mallistoissa. Minulla on hameesta kokemusta eli kangas on todella helppohoitoista eli pese ja pidä. Se ei myöskään rypisty eikä ole arka kangas. Se, että Valora mopsin kynnet eivät ole pilanneet hametta, vaikka se aina istuu sylissäni autossa, kertoo aika paljon hameen loistavasta materiaalista!

Laila paita on joustavaa kangasta, jossa on pienen pieniä mustia paljetteja. Paidassa on hieman korkeampi kaulus, joka on löysä. Hihat ovat pitkät ja malliltaan paita on suora. Paita loppuu lantiolle. Gabilla on paidasta päällä koko S. Paidan alle voi pukea mustan Hudda topin, jos haluaa, mutta mustat rintaliivitkin toimivat paidan alla.

Kerroin jo kuinka loistava Zilky hame on ja tämä Gabin hame on samaa sarjaa ylläolevan midihameen kanssa, mutta se on eri pituinen. Loistava idea tehdä samasta hameesta kaksi eri mittaa. Gabi suosii lyhkäisempää mallia, minä midimittaista, kumpaako sinä suosit?

Katso video hameiden stailauksesta TÄÄLTÄ!

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Zilky midihame paras Tinka paidan kanssa.

    • Hei Annamaija! Ovat loistava pari 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata