Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan ja Gabin illallismekot Milanossa

Kun luet tänään perjantaina tämän postauksen, niin olemme joko matkalla Milanoon tai jo Milanossa. Minun toiveeni on ollut jo hetken päästä Milanossa käymään ja nyt oli se oikea hetki lähteä viikonloppu reissulle. Lapset halusivat myös lähteä Milanoon, joten meitä on reisussa koko porukka eli kahdeksan henkilöä. Aikataulu on tarkasti suunniteltu samoin reissuasut. Tässä minun ja Gabin illallisasut tälle perjantai illalle.

 

Tämä pitsimekko on minun suosikkimekkoni tämän talven juhlamallistosta. Mekkoa saadaan ensi vuoden huhtikuussa beigenä ja tummansinisenä. Nekin ovat todella kauniita ja kummatkin värit pääsevät myös omaan vaatekaappiini! Aion yhdistää niihin matalat sandaalit ja käyttää niitä myös arkimekkoina

 

Vilta musta pitsimekko

Vilta pitsimekko on super kaunis! Mekko puetaan pään yli eli kauluksessa on kuminauha joka joustaa. Mekon kauluksessa on pieni fyrrykantti ja vaikka mekko on hihaton, tulee pitsikantit olkapäiden päälle, jolloin mekko ei tunnu hihattomalta. Mekko on istuva rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin polveen. Mekossa on vuori, joka on aavistuksen lyhkäisempi kuin päällikangas. Pitsimekossa on kaunis helma. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Marriot takkikeeppi

Marriot keeppi on tyylikäs ja ajaton! Keeppi on kevyt ja vuoreton. Edessä on taskut ja ylhäällä on yksi nappi. Keeppi on helppo pukea minkä päälle tahansa ja se toimii ulkotakkina keväisin ja syksyisin. Takkikeeppi on tyylikäs myös harteilla eri menoihin ja erilaisten asujen päällä.

 

Ibma midimekko

WAU, mikä mekko! Tällaista näkee harvoin, se on upea, klassinen ja ajaton mekko. Mekossa on poolokaulus, joka ei kiristä. Selässä on vetoketju. Mekkoon kuuluu musta vuorimekko, mutta mekko toimii myös ilman vuorimekkoa. Mekossa on pussimaiset hihat kauniilla napeilla. Olkapäillä on muutama vekki ja kauluksen alapuolella on myös muutama vekki. Vyötärön kapeimmalla kohtaa on poikkileikkaus, jonka jälkeen mekon helma on merenneitomallinen eli kapeahko ja alhaalta se hieman menee ulospäin. Mekko on pehmoinen ja ihanan tuntuinen päällä. Se imartelee vartaloa ja se saa vartalon näyttämään upealta! Gabilla on mekosta päällä koko 36. Mekko joustaa ja vastaa normaalia kokoa.

 

Kauluksessa on kaunis V-malli, olkapäillä on muutama vekki, hihat ovat pussimaiset ja rannekkeet ovat leveät kullanvärisillä pienillä napeilla

 

Päivitimme Doppshop verkkokauppaan myös pari muuta mustaa mekkoa! Pääset fiilistelemään Milano matkaamme kun seuraat meitä Instagamissa ja Facebookissa.

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Mukavaa matkaa! Ihanat illallismekot! Sain juuri postissa tilaamani Koto -puseron, punaisen. Oi, miten kaunis väri siinä onkaan!!! Olen todella tyytyväinen tilaukseeni; kiitokset jälleen teille hyvistä kuvista, mitoista ja esittelystä!

    • Hei Marianne! Kiitos 🙂 Oi, Koto paidassa punainen sävy on 10/10! ihana kuulla, kiitos! Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Tyrmäävä pitsiunelma ja midimekko kuin entisaikaan sadan vuoden takaa.Kaksi täysin erilaista mekkoa juhliin ym.

    • Hei Annamaija! Kiitos 🙂 Kiteytit mekon heget juuri oikein 🙂 Mukavaa iltaa, Kata