Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mustia juhlamekkoja osa 1/2

Juhla-aika lähestyy! Tulossa on pikkujouluja, joulujuhlia, glögi-iltoja, ylioppilasjuhlat joulukuussa, Uuden Vuoden partyt jne eli eletään juhlan aikaa koko loppuvuosi. Mikään ei minusta ole sen mukavampaa, kuin pienet ja suuret menot. Ne piristävät arkea, mutta yhtään en myöskään pistä pahakseni rauhallisia koti-iltoja sohvalla. Kun kumpaakin on ohjelmassa sopivasti, niin elämä pysyy virikkeellisenä.

Tämä postaus on osa 1/2 jossa esittelemme meidän upeita mustia juhlamekkoja. Tarjonta on tyyliimme runsasta ja vaikka kaikkia yhdistää yksi asia eli musta väri, ei yhtäkään mekkoa yhdistä samanlainen malli!

 

Olenkohan tarpeeksi hehkuttanut Zilky hameiden materiaalia? Mutta tiedätkö mitä! Tämä vekkihiha mekko on samaa materiaalia kuin Zilky hameet, joten materiaali on a-i-v-a-n ihana.

 

1. Zilky vekkihiha mekko

Zilky vekkihiha mekko on kaunis yksinkertainen mekko, jonka päätähtenä loistaa sen vekatut hihat.

Zilky mekossa on O-kaula-aukko ja selässä on vetoketju. Malliltaan mekko on istuva rinnan kohdalta, mutta muuten mekon ja vartalon väliin tulee jäädä hieman happea. Mekossa on poikkileikkaus vyötärön kapeimmalla kohtaa ja se on noin kaksi senttiä kapeampi kuin rinnanympäryksen mitta. Mekko ylettyy polveen. Minulla on mekosta päällä koko 36.

Mekko joustaa ja on pehmoinen. Mekon ei tule kiristää lantion kohdalta, joten mekon mitat kannattaa katsoa Doppshop verkkokaupastamme.

 

2. Oby pitsinen kynämekko

Oby pitsimekko on ihanan tuntuinen päällä. Se on pehmoinen ja joustava.

Oby pitsimekko myötäilee kauniisti vartaloa ja helmaosa on upea, kun se kapenee alaspäin kynämäisesti. Mekossa on hieman korkeahko kaulus, joka ei kiristä. Hihat ovat täyspitkät ja aavistuksen läpikuultavat. Mekossa on vuori, joka on hieman lyhkäisempi kuin mekon helma. Minulla on mekosta päällä koko S.

Marriot takkikeeppi on suosikkitakkini, kun lähden iltamenoihin. Se on kevyt ja helppo pukea päälle tai pelkästään harteille ja riittää takkina hyvin, kun autolla kulkee

 

Vekkimekko on pienen pientä joustavaa vekkiä

 

3. Wells vekkimekko

Vekkimekko on loistava suoremmalle vartalolle, se häivyttää vartalon keskikohdan.

Welss vekkimekko laskeutuu upeasti. Mekko on pienen pientä vekkiä, joka joustaa. Kauluksessa on pieni fyrrykantti, joka ei ole tiukka. Hihat ovat hieman pussimaiset ja rannekkeissa on kuminauhat. Malliltaan mekko on ihan suora ja mekossa on vuori edessä ja takana, ei hihoissa. Mekko loppuu noin polveen. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Tässä kuvassa näkyy hyvin mekon pallokuosi

 

4. Bobadot pallokuosillinen mekko

Bobadot mekko on upea! Mekko on ohkaista sifonkikangasta, jossa on mustia pieniä palloja.

Mekon hihat ovat pitkät, ranteissa on kuminauha ja pieni fyrrykantti ja kaula-aukko on O-mallinen. Mekossa on vuori sekä edessä että takana. Vuori on neulottu sivuttain yläosasta, joka tekee mekkoon kivan yksityiskohdan. Mekko on kauniisti slimmattu. Mekon vuori ylettyy noin polveen ja päällikangas lähelle nilkkoja. Minulla on mekosta päällä koko XS.

Katso video mekoista TÄÄLTÄ! Mustia juhlamekkoja osa 2/2 julkaistaan sunnuntaina. Mutta on mahdollista että väliin mahtuu bonuspostaus 🙂

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

 

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Kiitos, upeita juhlamekkoja kaikki! Pallokuosillinen on suosikkini.

    • Hei Mia! Ihanaa kun tykkäät 🙂 pallokuosinen on kaunis! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

  2. Pitsinen kynämekko vaatii täydellisen vartalon kantajaltaan,pallokuosinen mekko tyylikäs.

    • Hei Annamaija! Hyvät alausvaatteet sukkahousuilla auttavat paljon 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata