Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Lauantain perhepäivä ja kuviomekot

Meillä on kerran vuodessa perhepäivä. Perhepäivään osallistuu me viisi eli meidän oma perhe. Perhepäivänä meillä on yleensä aluksi jokin pieni aktiviteetti, sitten laitetaan brunssi/lounas, sen jälkeen kokoustellaan ja puhutaan kaikesta maan ja taivaan välistä ja illalla mennään ravintolaan syömään. Tämä on ollut meillä ohjelmassa jo muutaman vuoden ja odotan aina päivää, koska mikä onkaan parempaa kuin viettää aikaa omien lasten kanssa.

 

Perhepäivä alkoi hieman ennen klo. 11.00. Lapset olivat käyneet kaupassa ennen kuin tulivat meille kotiin ja me olimme siivonneet kodin miehen kanssa. Aluksi vietimme aikaa ulkona ja teimme pienen rauhoittumisharjoituksen. Tämä tekee ainakin minulle hyvää ja täytyy sanoa, että rauhoittuminen edes kuudeksi minuutiksi, on rentouttavaa. Olen usein miettinyt, että iltaisin kun menee nukkumaan, voisi laittaa muutamaksi minuutiksi rentoutusmusiikin päälle ja vain maata sängyssä ja yrittää olla miettimättä mitään, vain hengitellä. Nyt menen sänkyyn kännykän kanssa ja otan sinistä valoa kuten mieheni sanoo. Tämä ei suinkaan rentouta ja on vastoin oppikirjojen ohjeita siitä, miten taataan hyvä yöuni.

Meillä oli vaihe, kun jätimme kännykät keittiöön nukkumaan mentäessä, mutta tästä tavasta on taas lipsuttu. Olen aina tykännyt lukea kirjoja, nyt en muista aikaa, koska minulla olisi ollut kirja kädessä muuta kuin lentokoneessa … jos siellä ei netti toimi

 

Similian musta/beige kuviomekko

Similian mekko on helppo mekko, koska sitä voi käyttää suorana ja jos haluaa korostaa vyötäröä, voi sen tehdä helposti vyöllä. Mekossa on O-kaula-aukko ja niskassa on nappi. Hihat ovat pitkät ja mekko on malliltaan suht suorahko, aavistuksen se levenee alaspäin. Mekko venyy kun sinne pujahtaa. Mekon sivuissa on halkiot ja se loppuu pohkeiden alapuolelle. Gabilla on mekosta päällä koko 36.

Similan mekko on mekko, joka ei rypisty ja sitä ei silitetä pesun jälkeen.

 

Minä rakastan pannareita, lettuja ja vohveleita ja tämän lapset tietävätkin. He olivat suunnitelleet vohvelibrunssin eli söimme vohveleita aluksi suolaisilla täytteillä ja jälkkäriksi makeilla täytteillä.

 

Suolaiseen vohveliin oli graavattua lohta, katkarapuja, punasipulia, ranskan kermaa ja ruohosipulia.

 

Makeaan jälkkärivohveliin oli tarjolla vaniljarahkaa, vadelmia, mustikoita ja nutellaa. Nam! Rakastan nutellaa, voisin syödä sitä suoraan lusikalla purkista…

 

Kokoustelun jälkeen laittauduimme Gabin kanssa iltaa varten ja kuvasimme nämä ihanat kuviomekot. Minä valitsin päälleni musta/valkoisen mekon  ja Gabi beige/mustan mekon. Kummatkin mekot ovat juuri sellaisia että asustamalla ne menevät melkeinpä mihinkä tilaisuuksiin tahansa. Kumpaankin mekkoon voi pukea vyön, jos haluaa.

Meillä on kummallakin jalassa Milla korkokengät € 179,o0. Rakastan Milla korkokenkien korkoa ja miten hyvät ne ovatkaan jalkaan. Yhtään ei ole illan jälkeen jalat kipeät, koska nämä korkkarit ovat pehmoiset jalassa ja korko tulee juuri sopivasti kantapään alle.

 

Tiane mekko

Tiane mekossa on kiva ”kumilankarypytys yläosa”. Hihat ovat pitkät ja myös hihoissa on kumilankaa eli se vetää rannekkeita ryppyyn. Kumilankarypytys ylettyy vyötärön kapeimmalle kohdalle, jonka jälkeen helma levenee kevyesti alaspäin. Kaula-aukko on O-aukkoinen ja niskassa on vetoketju. Minulla on päällä mekosta koko 34, mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Hihansuissa on kaunis rypytys

 

Illallista söimme aasialaisessa Farang ravintolassa. Olemme olleet siellä muutaman kerran aikaisemminkin ja ruoka siellä on hyvää. Jos pitää aasialaisista mauista, niin suosittelen siellä käyntiä.

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Nauratti tuo nutella. Kerran söin melkein koko purkin tv:tä katsellessa joskus 90 luvulla. Sen jälkeen ei ole se maistunut,eikä tule maistumaan.Yäk..tihiii..

    • Hei Maritta! No uskon, että purkin jälkeen ei enään maistu :)) Se on tuhtia tavaraa ja pari t-lusikallista menee mutta ei enempää. Onneksi ei muuten uppoa isommat määrät, koska kalorit mahtavat olla aika hurjat! Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Mustavalkoiset mekot sointuvat hyvin sisustuksen kanssa.

    • Hei Annamaija! Juu, sopivat meidän tuoleihin 🙂 Mukavaa iltaa, Kata