Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Randys mekko talven väreissä

Kaikki varmasti muistavat heinäkuulta ”mansikka ja mustikka” mekot? Nyt syksyn tullen ja talven kynnyksellä saimme Randys mekkoa uusissa väreissä. Mekon väritys toisessa on sini- ja toisessa mustakuviollinen.

Postauksen lopusta löytyy video, missä esittelen mekot tarkemmin!

 

Ocean printti pitää sisällään sinisen eri sävyjä sekä vaaleata. Jos mietit minkäväriset sukkahousut puetaan tähän sinisävyiseen mekkoon, niin jos sinulla on mustat nilkkurit/saappaat niin pue mustat paksummat sukkahousut. Jos sinulla on vaaleat nilkkurit tai saappaat niin pue tummansiniset paksummat sukkahousut. Ja ihonväriset sukkahousut toimivat aina, varsinkin korkkareiden kanssa.

 

Jos Randys mekon haluaa arkikäyttöön ja kaipaa sen päälle jotain lämmittävää asustetta, niin Rastina neuletakki on ihanan herkullinen vaihtoehto. Tässä farkun sinisessä Rastina neuletakissa on juuri sama savy kuin Randys mekossa…ne ovat ihanat yhdessä.

 

Randys mekko

Randys mekossa on ihana malli ja kaunis väritys. Mekon kaulusta kiertää pienen pieni fyrrykantti. Kauluksessa on nauhat, jotka voi jättää auki (jolloin kaulus on V-mallinen) tai sitoa kiinni. Edessä on muutama laskos. Hihat ovat pussimaiset ja hihansuissa on leveä resorikuminauha. Hihoja voi nostaa ylöspäin, jotta ranteet tulevat näkyviin. Malliltaan mekko on suora ja vyötärön kohdalla on ensimmäinen poikkileikkaus ja lantiolla toinen. Mekkoon kuuluu tummansininen joustava alusmekko säädettävillä olkaimilla. Mekko on reiluhkoa kokoa, siitä voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Alusmekko on istuva vartalolle ja päällimekko kauniisti laskeutuva löysä mekko.

 

Tässä Randys mekossa on mustan kaverina harmahtavan nutriaa ja vaaleata. Tähän mekkoon pukisin päälle mustan Rastina neuletakin.

 

Katso alla oleva video Randys mekosta!

 

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Randys mekko sopiva pituudeltaan pienikokoiselle.

    • Hei Annamaija! Jeps, Randys on loistava kaikin puolin 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata