Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Äiti ja tytär tyylikkäästi juhlaan

Tähän postaukseen inspiraatio tuli meidän ensi viikonlopun matkastamme Milanoon. Mielessä siintää myös ajatukset tulevista pikkujouluista ja muista syksyn sekä talven kekkereistä.

Jos juhlavimpiin menoihin ei laita mekkoa, on lähes 100% talvella alaosana joko mustat housut tai hame. Nyt unohdimme mustan alaosan ja puimme alaosiksi vaalean vekkarin ja luonnonvaaleat housut. Oi, miten ylelliseltä ne näyttävätkään! Ja onhan luonnonvaalea ja yleensäkin vaaleat sävyt talven trendi.

Postauksen lopusta löytyy myös stailausvideo tämän postauksen asuista ja verkkokaupastamme löytyy tarkemmat kuvat tuotteista

 

Asu nro 1.

Minä yhdistin vaaleaan vekkariin tässä ensimmäisessä asussa Olla paidan. Olla paita on loistava paita, koska se sopii niin hameiden kuin housujenkin kanssa ja se on vartalonmyötäinen. Olla paidassa on sisäänotot edessä ja takana. Olen niin tyytyväinen, kun nyt on ruvennut tulemaan myös kapeampi ja vartalonmyötäisempiä yläosia väljien yläosien kaveriksi. Paidassa on kullanväristä lurex lankaa. Tämä paita ei löydä koskaan tietänsä kirpparille!

Gabilla on vaaleiden housujen kaverina ribbi paita, jossa on ihanat tyllihihat. Arkisesta ribbi paidasta on saatu menopaita juuri niillä hihoilla. Hauska idea! Tämäkin paita on vartalonmyötäinen ja sopii myös erilaisten alaosien kanssa niin alaosan sisälle kuin päällekin puettavaksi.

 

Asu nro 2.

Tässä asussa meillä on Gabin kanssa samat Koto paidat päällä. Voiko punainen väri olla upeampi kuin kuin tässä Koto paidassa? Sävy tulee hienosti esille materiaalinsa ansiosta. Paidassa on näyttävä kaulus ja kaunis miehusta. Hihat ovat puolipitkät ja paita toimii myös päällä, koska sen helma on pyöristetty. Gabin täysin luonnonvalkoinen asu on upea, muuta sanottavaa ei ole.

 

Asu nro 3.

Minulla ja Gabilla on päällä silkki/stretch paitikset. Voiko mikään materiaali tuntua iholla ihanammalta kuin silkki, joka on pehmoista? Paita on klassinen ja ajaton, vuosilukua ei tällaisilla paidoilla ole. Kauluksessa on irroitettava nauha ja nauhan leveys ja pituus ovat nyt täydelliset, nauha ei ole liian paksu eikä liian pitkä. Paidan helma on pyöristetty, joten alaosan päälläkin se toimii. Gabilla on harteilla sininen Eva jakku ja minulla on musta Eva jakku.

ps. en ole aikoihin nähnyt näin upeaa sinistä sävyä silkkipaidassa kuin Gabilla on päällä!

 

Asu nro 4.

Neljännessä asussa meillä on päällä pitsipaidat. Gabilla on päällä luonnonvalkoinen pitsipaita ja minulla musta pitsipaita. Tällaiset pitsipaidat ovat super käteviä. Ne puetaan yksistään tai ne voi pukea jakkujen/neuletakkien alle ja myös hihattomien mekkojen alle. Pitsipaidat joustavat ja niiden alle voi pukea topin, jos haluaa. Gabilla on vaalean pitsipaidan alla ainoastaan vaaleat rintaliivit, minulla on mustan pitsipaidan alla musta toppi. Hydda toppi on kuin ”second skin” eli se sopii kaikkien asujen alle. Myös tällainen pitsipaita sopii minkä mallisen alaosan kanssa tahansa ja tämäkään paita ei jouda kirpparille, koskaan.

 

Nämä kauniit yläosat meillä on Gabin kanssa yhdistettyinä vaaleisiin alaosiin. Kaikki yläosat löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Katso video asuista TÄÄLTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

12 kommenttia

 1. Ihanan matkakohteen olette valinneet: Milanon. Postauksen asut saavat Milanon muotiviikotkin kalpenemaan. Kata ja Gabi ovat nyt pistäneet parastaan, koska asut ovat kyllä täydelliset. Aivan kuin ladyt valmistautuisivat valloittamaan Milanon catwalkit? Näistä ladyistä ei koskaan tiedä.

  Vaaleat alaosat ovat näyttävät ja juhlavat. Yläosat vaan vaihtui ja taas miksattiin hyviä kokonaisuuksia.

  Katan asuista tykkäsin eniten vaaleasta laihasta vekkarista yhdistettynä mustaan pitsipaitaan. Onkohan tämän pitsipaidan pitsi kovaa, kiiluvaa ja kutittavaa?

  Gabin asuista silmäni kiinnittyi siniseen silkkiseen rusettipaitaan. Miten upea sävy paidassa onkaan! Rusetti plussana. Eva jakku on ihan best ja vaaleat housut näyttävät äärettömän hyvältä.

  Nyt saa Milano olla varuillaan, koska nämä Suomi ladyt osaavat stailata ja kävellä catwalkkeja siinä missä muutkin mimmit. Ihanaa matkaa teille.

  • Hei Jaana! Kiitos 🙂 Juu, meidänkin mielestä asut olivat 10/10. Pitsipaita ei kutita, se on pehmoista ja venyvää pitsiä. Kiitos, aivan ihana lähteä, koska en ole ennen Milanossa käynytkään. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Ensimmäinen mustavalkoinen yhdistelmä paras

  • Hei Annamaija! paidat ovat käyttökelpoisia ja ajattomia! t. Kata

 3. Kiitos kauniista postauksista, jälleen kerran! Upeita asukokonaisuuksia. Jos joskus on mahdollista, olisi ihana saada erityisvinkkejä äidin ja tyttären pukeutumisesta vieraina talvihäihin.

  • Hei maria! kiitos, ihanaa kun tykkäät 🙂 Voidaan tehdä postaus tästä, kiitos ideasta 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  • hei Päivi! ihanaa kun tykkäät, kiitos 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 4. No, mutta WAU! Niin monta ihanaa tyylikästä asua yläosaa vaihtamalla! Todella elegantteja!

  • Hei Marianne! Kiitos 🙂 Postauksen asut ovat meidänkin omia suosikkeja 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata