Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ihana salsamekko!

Muistatko tämän mekon kesämallistosta, mutta lyhythihaisena! Moni jäi ilman mekkoa ja nyt saimmekin sitä pitkähihaisena!

 

Kalaf mekko salsakanteilla

Mekko on joustavaa modaalia eli ihanan tuntuista iholla. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole syvä. Hihat ovat pitkät ja rannekkeissa on resorit. Mekko on kauniisti slimmattu, mutta se ei ole tiukka. Mekossa on hauskat salsakantit ja se ylettyy juuri polven alapuolelle. Minulla on päällä mekosta koko 34, mekko on aavistuksen reilumpaa kokoa ja se joustaa.

 

Mekon jälkitoimitukset toimitetaan asiakkaille viikolla 44.

Doppshop verkkokauppaan tästä!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

6 kommenttia

  1. Hei.Miten istuisi isopoviselle mutta muuten hoikalle??

    • Hei Ritva! En näe ongelmaa, ettei olisi hyvä, mekko on slimmattu 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

    • Hei Annika! Eikös? Tällä mekolla ei voi olla kuin onnistunut ilta! Mukavaa lauantaita, Kata

  2. Tyylikäs ns.pikkumusta,ihan 20-luvun tyyliin.

    • Hei Annamaija! Jep, tässä on sitä jotain 🙂 Mukavaa päivää, Kata