Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neulemekon stailaus

Neulemekot ovat oivia käyttömekkoja talven tullen. Ne ovat aina tyylikkäitä ja neulemekko kuten muutkaan mekot eivät tarvitse kaverikseen kuin laadukkaat sukkahousut. Jos neulemekkoja haluaa asustaa, niin tässä muutama idea siihen. Myös lopusta löytyvästä videosta löytyy stailausideoita.

 

Riana neulemekko

Riana neulemekossa on V-kaula-aukko ja kaulukset. Olkasaumat on laskettu olkapäiden alapuolelle ja hihat ovat pitkät. Hihansuissa on resorit. Mekko on malliltaan ihan suora ja se loppuu pohkeiden alapuolelle. Sivuissa on halkiot, jotka keventävät mekkoa. Mekko on kiva neulemekko, koska se ei ole liian iso ja se on kevyt päällä, eikä se ole liian paksu.

Minulla on neulemekosta päällä koko XS ja Gabilla koko S

 

Rina tikkipusakka

Rina pusakka on ohut tikkipusakka, jota voi käyttää nyt syksyllä ja keväällä ulkotakkina ja talven sisäjakkuna. Rina tikkipusakka on kevyt ja ilmava, kiva päällä. Rina on sellainen tikkipusakka, joka heitetään asujen päälle, kiinni sitä tuskin pidetään. Malliltaan tikkipusakka on suora ja helma on hieman pyöristetty. Edessä on rintataskut. Minulla on päällä tikkitakista koko 36 ja se reiluhkoa kokoa.

Rina tikkipusakka on samaa sarjaa tikkihameen kanssa, joita meillä oli myynnissä muutama viikko sitten.

 

Olgha IW logo huivi

Olgha logo huivissa on IW eli InWearin logo. Huiveja löytyy kaksi eri väritystä. Minulla on kaulassa huivi, jossa toinen puoli on musta ja toinen luonnon vaalea. Toisen huivin toinen puoli on vaalean harmaa ja toinen puoli luonnon vaalea.

 

Ruutu viitta

Ruutu viitta on näyttävä asuste. Se puetaan mihin vaan ja sitä voi käyttää takin korvikkeena ja esim. matkustaessa on loistava tuote.

 

Oletko sinä lippis nainen? Gabille lippis sopii loistavasti ja hän käyttääkin lippiksiä aina silloin tällöin. Minusta lippikset ovat kivoja ja itsekin käytän niitä silloin tällöin. Minä tapaan laittaa hiukset ponnarille, kun puen lippiksen päähäni ja vedän ponnarin lippiksen takana olevasta aukosta ulos.

 

Raina toppakeeppi

Raina toppakeeppi on super ihana! Se on kevyt kuin höyhen ja ihana vain vetäistä päälle. Ei ole asua, mihin sitä ei voisi pukea. Sitä voi käyttää ympäri vuoden, miten ihana se onkaan viileämpinä kesäiltoina mekon päällä, syksyllä ja keväällä neuleen päällä takkina.

Toppakeeppi on reilua kokoa, mutta niin sen kuuluukin olla!

 

Tamaya toppalaukku

Tamaya laukku on pöyheä ja super herkullisen näköinen laukku. Tällaiset laukut ovat tulevan talven trendilaukkuja! Laukussa on pitkät hihat eli laukun saa hyvin olalle.

 

Jos vyötäröä haluaa tuoda esille tällaisessa suorassa mekossa, voi mekon vyötärölle pukea vyön. Kauniita vöitä löytyy Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Katso alla oleva video!

Doppshop verkkokauppaan tästä!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

 

Kategoriat

5 kommenttia

  1. Mukava stailaus mekoille.Onkohan mekot kutittavia?

    • Hei Annamaija! Just puhuttiin Gabin kanssa, että tämä villa ei kutittanut meitä. Mutta kutitus on niin yksilöllistä että sitä ei voi sanoa. Joitakin tosiaan kutittaa ja joitakin ei eli tähän ei ole kenelläkään oikeata vastaustam kuin asianomaisella itsellä 🙂 Mukavaa päivää, Kata

    • Täytyypä vastailla omasta puolestani ; olen erittäin herkkä villan kutitukselle/pistelylle,mutta tämä mekko tuntui suloisen pehmeältä ihollani.