Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kaksi uutta Antoinett mekkomallia

Me olemme aina innoissamme, kun Antoinett mekkoja saapuu liikkeeseemme. Antoinett mekkosarjaan kuuluu joka sesonki uudenlaisia mekkoja ja nämä kaksi mekkomallia ovat nyt alkutalven uudet mallit. Toinen malli muistuttaa super suosittua Pallomekkoa ja toinen on sellainen malli, mitä koskaan ennen ei ole tältä sarjalta nähty.

 

Antoinett mekko pitsillä

Antoinett mekossa on hieman pitsiä olkapäillä. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole syvä. Hihat ovat hieman pussimaiset ja puolipitkät ja hihansuissa on kuminauha. Malliltaan mekko on A-linjainen eli se levenee alaspäin. Mekon sivuissa on taskut ja helmassa on yksi leveä salsakantti. Mekko on normaalia/hieman reilumpaa kokoa. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Tämä mekko on tummansininen ja sininen on tummempi kuin O-aukkoisessa pallomekossa.

 

Antoinett mekko V-kaula-aukolla

Tässä Antoinett mekossa on V-kaula-aukko. Kaula-aukossa on yksi nappi, joka kannattaa avata kun mekon pukee päälle. Mekko on slimmattu vyötärön keskikohdalle, jonka jälkeen helma menee pussimaisesti alaspäin ja loppuu reippaasti polven alapuolelle. Mekko istuu myös selästä kauniisti. Mekon sivuissa on taskut. Mekossa on pitkät hihat, olkapäillä on muutamat vekit ja hihansuissa on neulos resorit. Mekko vastaa normaalia kokoa ja rinnanympärys kertoo mekon koon. (Tämä mekko on ylhäältä kapeampi kuin Antoinett pallomekko). Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Mekon helma on pallomainen eli samanlainen kuin Pallomekossa.

 

Suosittelen vielä katsomaan vastaavanlaisen Viveca paitamekon, jos tykkää klassisista mekoista, joissa on pieni juju.

Katso alla oleva video mekoista!

Doppshop verkkokauppaan tästä!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei,
    Olen kiinnostunut Antoinett mekosta pitsillä. Haluaisin tietää kankaan rypistymisestä. Onko kangas helposti rypistyvä, kuten kuvasta voisi arvioida?

    • Hei Ritva! Ei ole ”pahasti” rypistyvä. Ei voi verratakaan esim. pellavan rypistymiseen. Käsien taipeisiin tulee rypyt, muuten en sanoisi. Mukavaa päivää, Kata

  2. Räväkät mustat mekot,pitsinen antaa anteeksi keskivartalon ongelman väljyydessä.Ei niin tiukka.

    • Hei Annamaija! jep, ovat sopivasti tiukkia 🙂 Kata