Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Doppwomanin alkutalven mekkomallit

Eilen saitte ihastella punaisia ja mustia mekkoja ja tänään jatketaan meidän oman Doppwoman mallistomme mekoilla. Mallistossamme on kolme uutta mekkomallia. Punaiset mekot esittelimme jo eilen, mutta Violet ja Maya kietaisumekkoa löytyy muitakin värejä eli ne löytyvät tästä postauksesta. Samoin tästä postauksesta löytyy uusi Leslie mekko, joka on tämän mekkosarjan rennoin mekko. Se sopii arkeen ja myös kotoiluun.

 

Violet mekkoa löytyy tummansininen, musta ja punainen. Mekko on saanut vaikutteita 60-luvulta. Mekko on malliltaan yksinkertainen ja sen juju on hihansuissa. Mekko on aavistuksen löysähkö vartalon keskikohdalta ja se loppuu polveen tai sen yläpuolelle.

 

Violet mekko mustana.

 

Violet mekko punaisena. Punainen sävy on kirkas ja puhdas.

 

Maya mekko on klassinen kietaisumekko. Olemme mitoittaneet mekon niin, että oikeassa koossa se ei tarvitse toppia alle vaan se menee edestä niin kiinni, että se ei ole liian avonainen. Helma on edestä aavistuksen pidempi kuin takaa. Mekon helma kapenee alaspäin ja loppuu polven alapuolelle. Maya kietaisumekkoa saapuu marraskuussa myös tummansinisenä.

 

Maya kietaisumekko punaisena.

 

Leslie mekko

Leslie mekko on näistä kolmesta Doppwoman mekoista rennoin.

 

Leslie mekossa on V-kaula-aukko ja hihat ovat vajaamittaiset. Mekko on hieman slimmattu vyötärön kohdalta, jonka jälkeen se levenee alaspäin. Vyötärö on leikattu ylöspäin nousevaksi edestä eli tämä kaventaa kauniisti vyötärölinjaa. Poikkileikkaus jatkuu selkäpuolelle, jossa se on aavistuksen laskettu vyötärön alapuolelle. Mekon kuuluu olla hieman löysähkö mekon keskikohdasta. Mekon helma levenee alaspäin ja lantiossa on tilaa. Minulla ja Gabilla on mekosta päällä koko S.

 

Leslie mekko sinisenä.

 

Mekko pestään 30 asteessa, kuositellaan pituus ja leveys suunnsssa ja laitetaan henkarille kuivumaan. Jos mekon kuosittelee hyvin, ei sitä tarvitse silittää.

Katso alla oleva esittely uusista Doppwoman mekoista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Jälleen kauniita ja huolella suunniteltuja mekkoja!

  • Hei Mia! Kiitos paljon 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

 2. Ihanaa positiivista ”mekkomaniaa”, kauniita malleja ja värejä. Parin vuoden tauon jälkeen pääsemme juhlimaan pikkujouluja ja muita kekkereitä, kivaa.

  • Hei Annika! Ihanaa kun tykkäät mekoistamme 🙂 No se on just näin, pari viimeistä vuotta on juhlat jäänyt väliin. Ihana huomata, että ihmiset ovat juhlatuulella! Mukavaa viikonloppua, Kata

 3. Hei, ihanat mekot, istuvuus näyttää olevan just-eikä-melkein, mekkomallitkin napakymppi. Mutta, olen jälleen pettynyt väreihin – missä on suklaanruskea, ruosteenpunainen, smaragdinvihreä, oliivi? Voisiko edes yhtä mallia ajatella toiveiden perusteella muuhun väriin kuin perusmustaan/siniseen?

  • Hei Sari! Ihanaa kun tykkäät 🙂 Meidän tyyliin kuuluu, että meiltä löytyy aina kaksi perusväriä eli musta ja sininen. Sen lisäksi valmistamme jonkun extra värin ja tällä kertaa se oli kirkas punainen 🙂 Katsotaan mitä extra värejä keväälle keksitään! Oletko huomannut, että Diana mekkoa löytyy vetiver värisenä eli vesikasvin vihreänä. Se voi olla että keväällä saadaan kunnon vihreää, jos löydämme hyvän kankaan ja hyvän vihreän värisävyn 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

 4. Leslie mekko sopivan pituinen pienikokoiselle.

  • Hei Annamaija! Leslie on loistava ja Violet on myös hieman lyhkäisempi. Mukavaa päivää, Kata