Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Yläosia mustille housuille x 5

Tässä postauksessa esittelemme viisi kivaa yläosaa mustien Beck housujen kaveriksi. Postauksen lopusta löytyy myös video asuista. Alaosana minulla on kaikissa kuvissa Beck nilkkahousut mustina. Beck housuja löytyy myös täyspitkinä ja extra pitkinä eli näiden pituudet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme. Beck housuja löytyy mustan lisäksi myös tummansininen. On muuten loistavat housut, niin mallin kuin materiaalinkin ansiosta.

Beck housut kuuluvat meidän perusvalikoimiin ja pituuksia on kolme, mikä on loistava juttu!

 

1. Whisper paita

Whisper paita on super naisellinen paita. Paidassa on nauhat kauluksessa ja kaulusta kiertää pieni fyrrykantti. Olkapäillä on muutama vekki ja hihat ovat pitkät. Hihoissa on kuminauharypytys kyynerpään alapuolelta rannekkeisiin saakka eli hihat kuuluvat olla hieman rypyssä. Paita levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin lantiolle. Paidassa on valkoisia pilkkuja. Paitaan kuuluu musta toppi, jonka saa paidasta irti. Minulla on paidasta päällä koko S.

 

Fergia paidassa on kauniit rannekkeet päällystetyillä napeilla

 

2. Fergia paita

Fergia paidassa on näyttävä punainen väri ja se on yksinkertaisen tyylikäs. Paidassa on O-kaula-aukko ja pitkät hihat. Rannekkeet ovat leveät ja niissä on muutama kaunis päällystetty nappi. Ranneke käännetään kerran eli se tuo paitaan juhlavuutta. Malliltaan paita on suorahko ja se loppuu lantiolle. Paita on paksuhkoa viskoosia, eikä se ole läpinäkyvä. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

3. Elle Hole paita

Elle Hole paita on samaa sarjaa Elle-mekkojen kanssa eli niitä yhdistää ihana materiaali, joka on pehmoista ja pinnalta samettimaista sekä joustavaa. Paidassa on erikoisuutena sen edessä oleva ”Hole eli aukko”. Aukko ei paljasta mitään eli se on pelkkä koriste. Paidassa on kilpikonnamainen kaulus eli se ei ole liian korkea eikä tiukka. Paita on hieman slimmattu vyötäröltä ja loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko S.

 

4. Olu pitsipaita

Olu pitsipaita on todella kaunis paita. Paidassa on nauhat kauluksessa eli ne voi sitoa eteen rusetille. Hihat ovat pitkät ja rannekkeissa on kauniisti ommeltu piilovetoketju. Ranneke on napakka eli vetoketjut tulee avata pukiessa paitaa päälle. Rannekkeen voi myös kääntää. Paita on suorahko ja loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko XS.

Olu paidan alle voi pukea valkoisen Hydda topin täältä.

 

Kaunista Olu pitsipaitaa löytyy myös mustana täältä ja alla minulla on musta Hydda toppi € 26,95.

  • Beck housut € 139,00 löytyvät täältä

 

Katso Reels video paidoista TÄÄLTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Näyttävät ja naiselliset paidat juhliin! Ensimmäinen olisi valintani housujen pariksi.

    • Hei Mia! kiitos 🙂 Eka on näyttävä yksinkertaisen alaosan kanssa. Mukavaa viikkonloppua, Kata

  2. Räväkkä punainen Fergia ja kauniit Olu pitsiset paidat.

    • Hei Annamaija! Jep, punainen on näyttävä ja pitsipaidat toimivat aina 🙂 terveisin Kata