Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

PUM! Mustaa ja punaista!

Nyt rokkaa! Ylpeänä esittelemme kirkkaanpunaisia Doppwoman mekkoja, mustia raflaavia mekkoja ja näyttäviä punakuviollisia mekkoja. Näistä ei yksikään ole ”booring” vaan kaikissa on jotain näpsäkkää extraa. Jos haluat, että sinut muistetaan railakkaan illan jälkeen näyttävästä asustasi, niin valitse päällesi joku näistä mekoista!

Katso postauksen lopussa oleva Mekko Reels!

 

Aida mekko

Aida mekossa ei jää seinäruusuksi! Materiaali on hieman napakkaa ja mekossa on vuori. Mekossa on O-kaula-aukko. Hihat ovat pussimaiset kuminauha kantilla eli niiden pituutta ja pussimaisuutta voi itse säädellä. Mekko on malliltaan hieman löysähkö ja se levenee kevyesti alaspäin. Mekko ei nappaa vartaloon kiinni. Mekon helmassa on leveähkö salsakantti ja se on edestä hieman lyhkäisempi kuin takaa. Minulla on mekosta päällä koko XS, mekko on reiluhkoa kokoa.

 

Lupe mekko

Lupe mekko on kaunis! Täytyy sanoa, että jokainen joka on sen pukenut päällensä, on tykännyt siitä. Mekon materiaali on ryhdikästä ja kuviot ovat epäsymmetrisiä ympyröitä, mutta ne ovat sävy sävyyn mustan kankaan kanssa. Mekossa on O-kaula-aukko ja näyttävät pussimaiset hihat, jotka ylettyvät kyynerpään kohdalle. Mekko on hieman slimmattu rinnankohdasta vyötärön poikkileikkaukseen, jonka jälkeen mekko levenee kevyesti alaspäin. Mekon helmassa on salsakantti ja se on edestä hieman lyhkäisempi kuin takaa. Gabilla on mekosta päällä koko S.

 

Violet mekko

Violet mekko on oman Doppwoman mallistomme mekko!

Violet mekko on hieman slimmattu rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin. Mekon ja vartalon väliin tulee jäädä hieman happea. Mekossa on O-kaula-aukko ja puolipitkät, kyynerpäiden alapuolelle ylettyvät hihat. Hihojen reunoissa on pieni fyrrykantti. Mekko ylettyy juuri polven yläpuolelle. Minulla on mekosta päällä koko S.

Violet mekkoa löytyy tämän kirkkaan punaisen lisäksi tummansininen ja musta.

 

Maya kietaisumekko

Myös Maya mekko on oman Doppwoman mallistomme mekko!

Maya mekko on klassinen kietaisumekko. Mekko on mitoitettu niin, että se ei tarvitse toppia alleen eli mekko menee oikeassa koossa niin kiinni edestä, ettei se ole liian avonainen. Mekko kietaistaan rusetille vyötärön vasemmalle puolelle. Mekon helma on hieman pidempi edestä. Gabilla ja minulla on mekosta päällä koko S.

Mekko vastaa normaalia mitoitusta ja annetut mitat ovat ilman kankaan venytystä. Jos on kahden koon välissä, kannattaa ottaa isompi koko. Mekkoa on helppo kietaista napakasti vyötärön ympärille.

Maya mekkoa löytyy kirkkaan punaisen lisäksi musta. Mekkoa on tulossa myös tummansinisenä marraskuun lopussa.

 

Sega mekko

Sega mekossa on kauniit värit. Mekosta löytyy punaista, mustaa ja kultaa. Mekko on pehmoista ja laskeutuvaa materiaalia. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihat ovat aavistuksen pussimaiset ja vajaamittaiset. Hihansuissa on kuminauha eli hihoja voi nostaa pussille noin kyynerpään alapuolelle. Mekko on A-linjainen eli se levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Melida Mesh mekko

Melida mekon päällikangas on ohutta harsomaista mesh kangasta ja vuori on ihanan joustava. Kankaassa on pieniä mustia tähtiä. Mekossa on O-kaula-aukko ja pitkät hihat. Mekossa on poikkileikkaus vyötärön kapeimmalla kohtaa/aavistuksen ylempänä. Poikkileikkauksessa on vekkejä eli helmassa on tilaa ja mekko loppuu reippaasti polven alapuolelle. Gabilla on mekosta päällä koko S.

Katso Reels video mekoista TÄÄLTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

 

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

12 kommenttia

 1. Voi miten ihania mekkoja! Kaikki ovat kauniita, mutta eka ja vika on mun suosikkeja. 😍

  • Hei Marja! Ihana kuulla, että tykkäät 🙂 Hyvät suosikit sinulla! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 2. Kylläpä on musta ja punainen yhdessä näyttävä kokonaisuus! Kotona omaa garderobiani katsastaessani huomasin, että mustasta nahkahameesta ja punaisesta Koto -paidasta saa hyvän puna-mustan kokonaisuuden myös 🙂

  • Hei Marianne! Jep, eikö! Saat ihan loistavan combon, ihanat tuotteet kummatkin! Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Maya on minun ehdoton suosikki näistä. Helman mitta on asiallinen ja hihat kivat. Klassinen malli.

  • Hei Minna! Totta, Maya on klassinen ja style kaikin puolin, ihanaa kun tykkäät 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 4. Kiitokset mekkoesittelyistä!
  Omat suosikkini näistä ovat Aida, Violet ja Melida.

  • Hei Anni! Ihanat suosikit sinulla 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 5. Sega mekko hillitty verrattuna räväkkään Aidaan.

  • Hei Annamaija! Jep, Aida on räväkkä, sillä ei jää seinäruusuksi 🙂 Mukavaa iltaa, Kata