Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Syksyn -22 laukkumalliston esittely

Minulla on aina erikseen kesälaukut ja talvilaukut. Kesäisin käytän korikasseja, pieniä olan yli olevia laukkuja ja shoppereita, joihin saan mahtumaan viikonlopun vaatteet kun lähdemme reissuun. Talvisin suosin pientä olan yli menevää laukkua ja isompaa shopperia. Shopperissa kannan päivittäin tietokonetta ja kaikkia muita tärkeitä juttuja.

Teimme Gabin kanssa teille laukkuesittelyn. Video löytyy postauksen lopusta. Kaikki videolla näkyvät laukut löytyvät sekä liikkeestämme sekä Doppshop verkkokaupastamme kohdasta Asusteet/laukut. Tässä suora linkki verkkokauppaan-> tästä verkkokauppaan.

 

Katso laukkujen esittelyvideo!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

5 kommenttia

  1. Hei,
    Saisiko vinkin, mitkä laukut viikonloppulomalle mukaan? Kriteerinä, että kaikki kulkee lentokoneessa käsimatkatavaroina. Matkakohteessa tarve laukulle päivä- ja iltamenoon.

  2. Keväällä Doppista ostamani Dayn yliolan pikkulaukku oli huippuhankinta moneen menoon.

    • Hei Annika! Kiva kuulla 🙂 Olan yli olevat laukut ovat myös omia suosikkejani. Se on kiva kun kädet ovat vapaana ja laukku pysyy turvallisesti mukana. Ihanaa viikkoa, Kata

  3. On kyllä valinnan vaikeus,minkä ottaisi.

    • Hei Annamaija! No, jep! Niin kivoja ja käytännöllisiä 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata