Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Juhlavampien hameiden arkikäyttö

Erilaisten materiaalien yhdistäminen keskenään tekee asusta mielenkiintoisen. Minun suosikkisettejäni on esim. yhdistää nahkahameeseen, vekkarihameeseen ja satiinihameeseen neule yläosaksi. Tykkään pukea jalkaani myös paksut sukkahousut ja reippaat nilkkurit eli hieman rikkoa asua.

Tällaiset juhlavammat hameet loihtii hetkessä arkiseksi juuri erilaisten yläosien ja kenkien ansiosta. Minulla on kokemusta kummastakin hameesta, kerron niistä tarkemmin!

ps. suosittelen tutustuman ohkaisiin pooloihin joita löytyy villana ja viskoosina sekä luonnonvaaleana, tummansinisenä ja mustana!

 

Win vekkari

Tämän parempaa vekkaria saa kissojen ja koirien kanssa etsiä! Tämän tekee loistavaksi sen malli ja materiaali. Mallista sen verran, että tämä vekkari on ns. ”hoikka vekkari”. Tämä ei tee ison näköiseksi ja pönkötä vyötäröstä, kuten moni muu vekkari tekee. Toiseksi tämän vekkarin saa laittaa pesukoneeseen, pestä 40 asteessa ja pukea aamulla päälle. Vekkari on yhtä hieno pesun jälkeen kuin kaupasta ostettu. Minulla on tämä vekkari, joten tiedän mistä puhun.

 

Zilky hame

Zilky hame teki entre´n vuosi sitten. Zilky hametta valmistettiin vuosi sitten midimittaisena, samoin tänä keväänä. Minulla on Zilky hame midimittaisena sekä mustana että beigenä ja voin sanoa, hame on loistava. Olen pessyt hameen kymmeniä kertoja (hame on ollut lempiarkihameeni), olen reissannut sillä ja se on ollut eri tilaisuuksissa päälläni. Valora on istunut sylissäni märillä ja kuraisilla tassuilla, kun minulla on ollut hame päälläni (uskallanko sanoa, että myös beige hame) ja hame ei loukkaannu liasta ja märästä, eikä se rypisty. Joten kokemusta on tästäkin hameesta eli loistava on.

Meille saapuu mustaa Zilky hametta midimittaisena reilun viikon päästä ja super kauniina nutriana tammikuun -23 alussa. Tämä päälläni olevaa Zilky hametta on valmistettu ainoastaan mustana.

 

Cille neuletakki

Cille neuletakki on tyylikäs. Neuletakissa on kauniit napit edessä. Hihojen olkapäillä on muutama vekki ja malliltaan neuletakki on suora. Kun napit laittaa kiinni, tulee kauluksesta löysä poolo. Neuletakki toimii myös auki, jakkumaisena neuletakkina.

Katso alla oleva video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

 

 

 

Kategoriat

1 kommentti