Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ryanna sininen plisemekko

Viimeistään eilen aamulla piti todeta, että kiitos ja näkemiin kesä 2022. Edessä on viisi kuukautta pimeitä aamuja, iltapäiviä ja iltoja. Liekeissä ollaan, jos keskipäivällä on valoisaa eikä sada. Leimahtamaan liekit saadaan, jos aurinko paistaa. Tämä pimeys aiheuttaa meille valokuvaajille haasteensa, mutta eiköhän tässä pärjätä, kun jo seitsemän vuotta valokuvausta ollaan tehty. Mutta silti, on se pimeys aina pieni shokki.

Uskon, että saatte nähdä enemmän tulevan syksyn ja talven aikana sisäkuvia liikkeestä. Miltä tämä kuulostaisi?

 

Ryanna plisemekko

Ryanna mekko on loistava! Mekko on plise kangasta ja äärettömän helppohoitoinen ja monikäyttöinen. Mekossa on O-kaula-aukko ja niskassa on nappi. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on kuminauha ja pieni fyrrykantti. Mekon yläosa on kapeaa plise kangasta ja plise levenee noin vyötärön kohdasta alaspäin. Mekon hihat ovat läpikuultavat ja mekon edessä sekä takana on vuori. Mekko loppuu juuri polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko on reiluhkoa kokoa.

Mekon pohjaväri on sininen ja kukista löytyy luonnonvaaleata. Ihanaa, että saimme tällaisia vaaleampia mekkoja myös syksyyn!

 

Tästä kuvasta näkee millainen plise kangas on. Itse yhdistin mekkoon korkkarit, mutta en näe mitään syytä miksei mekkoon voisi pukea paksumpia sukkahousuja ja nilkkureita tai saappaita. Eli tuttuun tyyliin mekko käy arkeen ja juhlaan!

 

Me laitoimme Vaasan huvilan talviteloille jo elokuussa, kun kävimme Vaasassa. Olemme tehneet sen elokuussa nyt toistamiseen, koska tiedämme, että emme ehdi huvilalle enään loppukesästä. Täytyy todeta, että kiinni laittaminen elokuun alkupuolella tuntuu hieman aikaiselta mutta toisaalta, miksi sitä ei tekisi, koska tietää että ei ole enään menossa sinne. Yleensä olemme tehneet sen vasta lokakuussa, varsinkin kun asuimme vielä Vaasassa. Joskus olemme menneet huvillalle, kun on ollut pientä pakkasta ja puista on tosiaan kaikki lehdet pudonneet. Minusta se on ankeata tyhjätä vesisankoja, siivota huvilaa, ottaa pois petivaatteet ja pyyhkeet ja kantaa ruokia sekä juomia pois sieltä kun on kylmä.

Ajattelin, että meidän tulisi uusia huvilan olohuoneen matot. Kaikissa huoneissa on räsymatot eli sillä linjalla jatketaan. Täytyy googlailla mistä saisi vanhanajan räsymattoja. Muistan, että olisin nähnyt räsymattoja Hangon markkinoilla. Onko sinulla ideaa, mistä räsymattoja voisi hankkia?

 

TÄÄLTÄ löytyy pieni video mekosta!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Olet todella omalla alallasi….esittelyvideoita on kiva katsoa. Vaatteet hyvällä tyylitajulla ja maulla valittuja. Tilaan heti teiltä vaatteita kun budjetti antaa myöten.

  • Hei Annika! Ihanaa, kiitos kun seuraat ja tykkäät! Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Oon nähnyt Vaasassa Kårkulla samkommunin myymälässä Kivihaaassa joskus räsymattoja myynnissä. Siitä on kyllä jo hetki aikaa, en tiedä mikä tilanne on, mutta voisko sieltä jopa tilata. Kårkulla järjestää siis kehitysvammaisten tukityötoimintaa.
  Voisko myös Vaasan vankilan myymälästä tai Vanhan Vaasan sairaalan työtoiminnasta tilata?
  Ehkä kannattaa kysäistä 🙂

  • Hei H! Kiitos vinkistä. Täytyy tutkia asiaa ja kysäsisä! Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Hyvin laskeutuva juhlamekko moneen menoon.

  • Hei Annamaija! jep, tosi kaunis 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata