Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Doppwoman syksyn 2022 jerseymekot

Alkusyksyn Doppwoman mallistomme jersey mekkomallistoon kuuluu Lola ja Aurora mekot, jotka ovat jo ennestään tuttuja malleja. Uutena mallina suunnittelimme Diana mekon, joka on helppo arkimekko. Diana mekosta löytyy video postauksen lopusta, missä kerron Diana mekon mallista enemmän.

Seuraava Doppwoman jersey mekkomallisto saapuu lokakuun puolella ja sieltä löytyy kolme uutta mallia. Mekkojen värit tulevat olemaan musta, tummansininen ja punainen, mutta näistä enemmän kun ne saapuvat

 

Halusimme valmistaa myös vaaleamman mekon syksyksi ja talveksi. Vaalea mekko ja yleensäkin vaaleat värit ovat talvisaikaan ylellisiä ja niihin voi yhdistää myös mustia asusteita

 

Mekkoja voi asustaa juhlavimpiin menoihin mm. tekoturkis kauluksella, kauniilla laukulla ja siroilla korkkareilla

 

Lola mekko

Lola mekossa on kaunis V-kaula-aukko ja se ei ole liian syvä. Mekon hihat ylettyvät kyynerpäiden alapuolelle. Mekko on istuva vyötärölle, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin. Vyötäröllä on leveä kantti ja helman edessä on vekki, joka antaa tilaa lantiolle. Minulla on mekosta päällä koko S.

Mekko on loistavan mallinen A- ja X-vartalolle ja soveltuu pieneen menoon sekä arkeen.

 

Aurora mekko

Aurora mekossa on uudenmallinen hiha syksyksi. Hihat ovat täyspitkät ja hihat levenevät kevyesti ranteiden kohdalta.  Mekossa on pyöreä kaula-aukko ja se on aavistuksen kavennettu vyötäröstä. Mekossa on vyö, jonka voi sitoa napakasti vyötärölle. Mekko ylettyy juuri polveen tai sen alle. Minulla on mekosta päällä koko S.

H-vartalolle mekko toimii myös ilman vyötä ja X- ja A-vartalolle vyöllä. 

 

Tässä on uusi Diana mekko. Olemme valmistaneet Diana mekkoa kuvissa olevassa vetiver värissä sekä mustana. Valitettavasti kuvissa väri vetiver ei tule hyvin esille eli kuvissa mekko näyttää melko harmaalta. Luonnossa mekko on hailakan ”army greenin” värinen eli vetiver värinen. Vetiver väri on vesikasvin värinen eli vihertävä.

 

Diana mekko

Diana mekko on Doppwoman malliston mekko! Mekossa on O-kaula-aukko jossa on pieni V-mallinen yksityiskohta. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset. Mekko on aavistuksen kavennettu vyötäröstä ja ristiselästä. Tämä takaa sen, että mekko on kaunis vyötäröstä, joskaan se ei ole tiukka vaan mekossa kuuluu olla hieman ilmaa. Hameosa on suora ja se loppuu noin polveen. Edessä olevat taskut ovat vain koriste. Minulla on mekosta päällä koko S.

Diana mekko on loistava arkimekko!

 

Katso alla oleva video Diana mekosta!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Kauniit Doppwoman mekot taas.
  Lola ja Aurorat ovat ”vanhoja tuttuja”, mutta onpa näppärä uutuus tämä Diana mekko! Vetiver väri on hyvä lisäys: mustan, tummansimisen ja punaisen joukkoon. Täytyy tulla katsastamaan livenä Duana vetiverinä.

  Toden totta syksyn ja talven mekoissa ei yleensä vaaleita sävyjä näy. Beigessä Lola mekossa on upea sävy; elegantti.
  Jännä nähdä millaiset ovat Doppwomanin seuraavat jersey mekot. Värit tiedetään, mutta mallit ovat arvoitus vielä tovin.

 2. Hei, Diana mekko kiinnostaa, mikähän on pituus olka-helma L-koko?

  • Hei Maire/ pituus koossa M on 95 cm niin se on pari senttiä pidemempi koossa L. Mukavaa iltaa, Kata

 3. Diana mekko mukava arkikäyttöön.Auroora juhlavampi vyötärön korostava.

  • Hei Annamaija! Diana on loistava arkimekko ja tosiaan Auroralla juhlii juhliakin, samoin Lolalla. Mukavaa iltaa, Kata