Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Syksyn ja tulevan talven juhla-asuja

Nyt on niin kauniita juhla-asuja että oksat pois! Mehän rakastamme asuja, joita voi yhdistää niin arkisempiin menoihin ja sitten myös niihin ”pieniin menoihin”. Välillä olen sanonut, että joidenkin tilaisuuksien asuja ei voi yhdistää arkeen, vaikka kuinka haluaisi. Ne ovat oikeita juhla-asuja, mutta toivottavasti ne pääsevät käyttöön useimmissa juhlissa, ei vain yksissä. Itse olen sitä mieltä, että nämä kaikki postauksen neljä mekkoa voi yhdistää arkeen, pieneen menoon ja kolme mekkoa näistä neljästä myös ”juhlavaan juhlaan”.

 

Olla midimekko

Olla mekko on näyttävä! Se on joustava ja ihana päällä. Mekko on musta, jossa on kullanväristä metallilankaa. Mekossa on O-kaula-aukko ja se istuu todella kauniisti. Mekko on vartalonmyötäinen noin kylkiluiden alapuolelle, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin nilkkoihin. Minulla on mekosta päällä koko S.

Tällä mekolla loihditaan täydellinen vartalo!

 

Jayla tekoturkis kaulus

Jayla tekoturkiskaulus on näyttävä. Sen voi pukea periaatteessa mihin vaan. Se sopii mekkojen päälle, paitojen päälle, jakkujen päälle, villakangastakin päälle jne…Kauluksessa on hakanen edessä, millä sen saa kiinni eli se pysyy hyvin kaulassa.

ps. Tätä mekkoa ei laiteta koskaan kiertoon. Tämä kuuluu niihin mekkoihin, joka voi löytyä vaatekaapista aina ja vaikka vartalo hieman ajan saatossa muutuisikin, ei haittaa, koska mekko joustaa

 

Tämä on minun suosikki juhla-asu! Mutta tiedätkö mitä? Aion yhdistää mekon maihareilla ja pörröisellä neuleella tai neuletakilla myös arkeen. Tämä kun ei rypisty eikä moksahda mistään!

 

Kiola mekko

Kiola mekossa on kaunis malli ja upea kuosi. Kuosista löytyy naisen figureita. Mekossa on O-kaula-aukko ja puolipitkät hihat, jotka ovat hieman löysähköt. Mekossa vyötärö tulee kauniisti esille. Edessä on sisäänottoja jotka tulevat vyötärön kapeimmalle kohtaa ja alkavat heti rinnan alta ja mekon takana on leveä kuminauha vyötäröllä. Vyötärön jälkeen helmaosa levenee alaspäin ja loppuu lähes nilkkoihin. Minulla on mekosta päällä koko 36.

 

Mekko istuu täydellisesti myös selästä kuminauhavenykkeen ansiosta

 

Löydätkö mekosta naisen figureita?

 

Tämäkin mekko on täysin riippumaton aikakaudesta!

 

Win pitkähihainen mekko

Win mekko on elegantti mekko, joka on pelkistetty ja siinä on kaunis malli. Mekossa on O-kaula-aukko ja pitkät hihat. Yläosa on hieman reilumpi ja hihat ovat aavistuksen lepakkomaiset. Poikkileikkaus tulee vyötärön kapeimmalle kohdalle. Hameosa on kapeahko ja kynämäinen ja loppuu polven alapuolelle. Selässa on vetoketju. Selkäosa on aavistuksen pussimainen, mutta niin sen kuuluu ollakin, sen ei kuulu olla suora selästä. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Tästä kuvasta näkee mitä tarkoitin, että mekko on pussimainen selästä eli sen kuuluu olla näin

 

Mekko sopii X-vartalolle. Mekko ei toimi leveämpi lanteiselle naiselle, koska lantion kohta on suht kapea. Mekolla kävellään sievästi, ei oteta isoja askeleita koska hameosa on kapea ja mekossa ei ole halkiota.

 

Tämä mekko soveltuu arkeen ja pieneen menoon. Toisin kuin nuo kolme ylempää mekkoa, tämä mekko ei ole niin juhlava kuin ylläolevat.

 

Taru seepra mekko

Taru seepra mekko on näyttävä mekko. Siinä on pitkät hihat ja V-kaula-aukko, jossa on pieni fyrrykantti. Mekon kapeimmalla kohtaa vyötäröllä on poikkileikkaus ja noin 4 cm kantti, jonka jälkeen helma levenee alaspäin. Kantti on suht napakka, koska mekko ei jousta. Mekon edessä on napit ja mekon helmassa on kaksi fyrrykanttia. Minulla on mekosta päällä koko 36, mekko ei ole isoa kokoa.

 

Tämä tyylikäs musta clutch on style niin päivi- kuin iltamenoihin.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Miten käytännöllistä, että mekkoja voi käyttää arkena sekä pieneen menoon, koska harvemmin tarvitsee todella juhlavan juhlamekon. Juhlavaan juhlaan olen itse satsanut ns. ikuisuus mekkoja, mitkä nappaan käyttöön kuin tarvis.

  Olla midimekko on juuri ajaton ikuisuus tuote eikä todellakaan haittaa vaikka vartalo muuttuisi. Elegantti ja tyylikäs.

  Kiola mekon kuosin figuurit ovat upeat. Ripaus ”marimekkoa” tulee mieleen kuosista, mutta mekon mallista tulee itselleni japanilais tunnelma. Upea mekko, juhlava, mutta neule tai neuletakkiin yhdistettynä menee arkenakin.

  Win mekko on virtaviivainen, oikea sipsutusmekko korkokenkien kera millä ei todellakaan juosta vaan esiinnytään tyylikkäästi.

  Taru seepra mekko on näistä arkisin, mutta silti upea mekko pieneen menoon.

  Upeita mekkoja, mutta itse kallistuisin Olla midimekkoon, ikuisuus mekkoon.

  • Hei Jaana! Se on just kuten kirjoitit 🙂 Samoin, siihen minäkin kallistun, ihana Olla midimekko juhlaan. Nyt vain pitäisi ne juhlat kehittää jostain 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Olla midimekko upea,Win pitkähihainen 50-luvun tyyliin tuo vyötärön hyvin esiin.Seepra mekko arkisempiin menoihin.

  • Hei Annamaija! minustakin Olla on aivan mahtava ja Win mekossa on ihanaa mennyttä lukua! Molemmissa tuli naisellinen olo 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata