Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Itsevarma Ruskamekko

Tuleeko sinulle mieleen tästä mekosta lapin ruska? Minulle tulee. Samoin minulle tuli mieleen yksi meidän tauluista, jossa on juuri samat värit kuin tässä mekossa. Kuvio on iso kukka ja taulu on peräisin mieheni vanhemmilta, maalattu varmastikin 60-luvulla. Tämä mekko on sellainen, että se ei jää keneltäkään huomaamatta. Tämä mekko päällä ei voi leikkiä näkymätöntä eikä luulla, että uppoutuu seinäruusuksi. Tämä mekko on itsevarman naisen mekko, joka ei pelkää että tulee huomatuksi.

 

Musa mekko

Musa mekko on joustavaa kangasta ja ihanan kevyt päällä. Mekossa on poolokaulus, joka ei ole tiukka. Hihat ovat täyspitkät ja mekko on vartalonmyötäinen vyötärön kapeimpaan kohtaan. Hameen helmaosa levenee alaspäin ja loppuu melkein nilkkoihin. Minulla on mekosta päällä koko S.

 

 

Tuli mieleen, että eihän Lapin ruskaan ole kuin noin kuukausi aikaa. Tuntuu hassulta, että se on jo noin kuukauden päästä kun vielä on täysi kesä. Mutta toki säät muuttuvat äkkiä ja syyskuun puolella eletään jo varsinaista syksyä. Olimme viime vuonna Rukalla syyskuun puolivälissä ja kävelimme Pienen Karhunkierroksen. Tarkoituksena on uusia reissu ja lenkki myös tänä vuonna. Täytyy muistaa lähteä kierrokselle ajoissa, ettei joudu jonottelemaan riippusillan kohdalla. Jos sinua kiinnostaa meidän viime syksyn Rukan reissu, niin postaus reissusta löytyy täältä.

 

Musa mekko on parhaimmillaan, kun se saa loistaa yksin eli mekkoon kannattaa pukea yksinkertaiset ja pelkistetyt asusteet. Sama koskee myös hiuksia ja kampausta, sileä kampaus sopii mekkoon loistavasti

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Vahvan, voimakkaan sekä itsevarman naisen mekko, mikä tuo mieleen todellakin Lapin ruskan. Supernaisen mekko, mikä kulkee pää pystyssä eteenpäin ja ei pelkää tulla huomatuksi. Mehiläiskuningatar ja leiskuvat auringonkukat tulivat myös mieleeni. Mekko, mikä herättää monia tunteita eikä tarvitse bling-blingejä, koska loistaa jo itse. Mekko mikä sykähdyttää. Ihanan näyttävä.

    • Hei Jaana! Kyllä, tämä on näyttävä mekko, joka ei jätää kylmäksi. Mukavaa viikkoa, Kata

    • Hei Annamaija! No eikö vain! Tällä mekolla ei jää seinäruusuksi. Mukavaa viikkoa, Kata