Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekko, paita ja hame

Meistä ihmisistä on tullut mukavuudenhaluisia. Syynä on varmasti suurelta osin kotoilu, jota harrastettiin hetki sitten. Myös vaatteissa kiinnitetään enemmän huomiota siihen, miltä ne tuntuvat päällä. Halutaan, että vaate on pehmoinen ja mukavantuntuinen, se ei saa kiristää mistään. On naisia, jotka suosivat löysempiä malleja vaatteissa ja sitten on naisia, jotka haluavat enemmän vartalonmyötäisiä vaatteita. Tämähän ei ainakaan meille tuota ongelmia, koska meiltä löytyy kumpiakin malleja ja ennen kaikkea meiltä löytyy ihania materiaaleja, joista yksi hyvä esimerkki ovat nämä setit.

Nämä setit ovat helppohoitoista modaalia ja ne tuntuvat taivaalliselta päällä! Itse suosin juuri tämän tyylisiä materiaaleja ja malleja, näissä itse viihdyn

 

Moncent paita

Moncent paita on malliltaan laatikkomainen eli se on suora ja ylettyy lantiolle. Paidassa on pudotettu olkalinja ja leveähköt hihat ylettyvät kyynerpäiden alapuolelle. Hihansuissa on leveä kantti. Kaulus on poolomainen, tuplasti käännetty. Kaulus ei ole tiukka eikä nappaa kaulaan kiinni. Minulla on paidasta päällä koko S.

 • Moncent paita € 79,95 beige ja musta

 

Kaksiosaiset setit ovat siitä kivoja, että niitä voi yhdistää yhteen ja erikseen. Paidan voi pukea housujen ja farkkujen kanssa ja hameeseen voi yhdistää neuleen tai löysähkön viskoosipaidan tai kauluspaidan.

 

Moncent hame

Moncent hame on malliltaan aavistuksen alaspäin levenevä. Vyötäröllä on kuminauha ja edessä on taskut. Taskut on kiinni toisissaan nauhalla, joka on hameen sisällä. Nauha estää taskujen ryttääntymisen. Hameen sivusaumat ovat hieman hameen etupuolella, mikä tekee sen, että alaosa näyttää kapeahkolta. Hame loppuu nilkkojen yläpuolelle. Minulla on hameesta päällä koko S.

 • Moncent hame € 79,95 musta ja beige

 

Minulla oli nyt keväällä ja kesällä tällainen samantyylinen setti beigenä. Itse asiassa esittelin setin ja se myytiinkin loppuun jo maaliskuussa kun käväisin Espanjassa.

 

Moncent mekkoa löytyy ylläoleva tummansininen sekä beige ja musta.

 

Moncent mekko

Moncent mekossa on kietaisumalli. Yläosa on leikattu niin, että päälliosa menee rinnan päältä ja muodostaa pienen V-kaula-aukon eli päälliosaa ei kuulu vetää rinnan alapuolelle. Hihat eivät ole ihan täyspitkät vaan ranteet jäävät näkyville. Mekko on istuva vyötärön kapeimpaan kohtaan, jonka jälkeen se levenee maltillisesti alaspäin. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko vastaa normaalia/hieman pienempää kokoa kuin normaalisti.

 • Moncent mekko € 109,95

 

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja verkkokaupastamme täältä.

 

Katso alla oleva stailausvideo!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat,

4 kommenttia

 1. Nämä asut ovat pumpulia iholle ja myös kiireisen aamun pelastajat: helpot, huolettomat ja ryppyttömät. Matka-asuina suosittuja taatusti. Kietausumekko iski sulmääni.

  Doppista löytyy kattava valikoima jokaiselle jotakin. Jos ei pääse paikan päälle, niin verkkokauppa.toimii 24/7 ja toimitus on nopeampi kuin oma ajatukseni. Iso suositus siitä.

  Nyt laitettava mietintämyssy päähän sekä lady-klubi tekniikan avulla pystyyn. Mekko äänestys, vielä koko varmistus Katalta ja sitten varmaan vetkkokauppaan ostoksille, koska ensi viikon kalenterini näyttää täyteen buukatulta etten kenties ehdi piipahtamaan.

  • Hei Jaana! Kyllä, ovat pumpulia iholle ja silittä ei tarvitse eikä saa, joten hyvä niin. No juu, päivittäin lähtee paketteja ja saman päivän aikana lähtee tilaukset jos on tehnyt ne ajallaan, ennen kuin postimies tulee heti klo. 14.00 jälkeen. Kietaisumekko on ihana ja kaksiosoiset asu t myös, mutta ovat kivasti erilaisia 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 2. Moncent paita ja hame tuntuvat mukavilta päällä,eivätkä kiristä.

  • Hei Annamaija! No jep, nämä eivät kiristä ja ovat kuin pumpulia iholle 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata