Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hameista saa monta asua eri tilaisuuksiin

Mekot ovat ihania. Tarvitaan vain yksi vaatekappale, kun puetaan mekko päälle. Ei tarvitse miettiä erilaisia asukokonaisuuksia ja mikä sopii yhteen vaan mekko ratkaisee asian. Hameista voi taas rakentaa erilaisia asukokonaisuuksia. Silloin toki joutuu miettimään, millaisen yläosan yhdistää hameeseen ja sen olen huomannut, jotta hameasusta saadaan juhlava, niin se ei ole aina helppoa. Yksiosainen mekko koetaan yleensä juhlavammaksi kuin kaksiosainen hame ja yläosa.

Tässä postauksessa stailasin kauniin vaaleapohjaisen viskoosihameen neuleeseen joka sopii työasuksi ja tummapohjaisen hameen taas juhlavaksi mustan yläosan kanssa

 

Kitra paita

Kitra paita on aivan ihanan kevyt päällä ja todella näyttävä niin arkeen kuin juhlaan.  Paidassa on näyttävät pussihihat kuminauha rannekkeella, itse nostin rannekkeita hieman ylöspäin. Paita on venyvä, koska siinä on useampia kuminauhakantteja. Kaula-aukko on pyöreä ja niskassa on nappi. Minulla on paidasta päällä koko 36.

Sanoisin, että Kitra paita on ikuinen vaate vaatekaapissa. Tämä on hieman erilainen, hauska ja täysin ajaton paita jonka voi yhdistää sekä kapeiden että leveämpien alaosien kanssa, koska paita on vartalonmyötäinen

 

Vida kuviohame

Vida hame on paksuhkoa viskoosia. Hameessa on kuminauha vyötärö. Kuminauha on neulottu tyylikkäästi hameen sisäpuolelle. Hame on kapea lantiosta ja levenee kevyesti alaspäin. Hameen kangas on leikattu niin, että se venyy lantiosta tarpeen mukaan ja silloin hame myös hieman lyhenee, mikäli lantiolle tarvitaan tilaa. Minulla on hameesta päällä koko S.

 

Minulla on jalassani kauniit Ritz korkokengät € 130,00. Asustani puuttuu enään pieni laukku ja juhlavat korut, niin olisin valmis juhlaan.

 

Kun hameeseen yhdistää neuleen ja nilkkurit, tulee asusta arkiasu. Rakastan tällaisia asuja, kun yhdistetään eri materiaaleja keskenään. Tässä kylmähkö ja hieman kiiltävä viskoosi on yhdistetty muhkeampaan ja lämpöisempään neuleeseen.

 

Sammy neule

Sammy neuleessa on kaunis beige melerattu väri. Kaula-aukko on O-mallinen ja neule on suorahko resorilla. Hihat ovat pussimaiset leveähköllä resorilla rannekkeissa. Neule vastaa normaalia kokoa, minulla on neuleesta päällä koko S.

 

Vida kuviohametta löytyy myös beige pohjainen. Tällaista hameen mallia kutsutaan merenneidoksi.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Molemmat hameet nättejä,samoin Sammy neule vaalean hameen kanssa.

  • Hei Annamaija! eikö vain 🙂 Ovat toimivia hameita erilaisten yläosien kanssa. Kata

 2. Voi vietävä mitkä setit! Kata, sä olet kyllä stailauksen Suomen mestari. Saisit varmaan mustasta jötesäkistä, maalarinteipistä ja saksia apuna käyttäen loihdittua niin upeat setit, että oksat pois.

  Nämä molemmat hameet voi laittaa arkeen että juhlaan. Kauniit, naiselliset ja istuvat hyvin. Tosi stylet.

  Sammy neule on kaunis. Pehmeän värinen, enteilee syksyä, mutta hihat tekevät siitä super näyttävän.

  Kitra paita on ikuisuus tuote. Menee arkeen että juhlaan ja helppo yhdistää mihin vaan.

  Kiitos taas tästä postauksesta. Se antoi inspiraatiota arjen pukeutumiseen että tulevaan syksyyn. Mekot on ihania, mutta niin on hameetkin kunhan löytää vain itselleen omaan kroppaan sopivan.

  • Hei Jaana! Voi kiitos :)) Asut ovat juuri sellaisia, eli kun vaihtaa yläosia ja kenkiä niin ne taipuvat notkeasti moniin menoihin. Mukavaa viikkoa, Kata