Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Koukkaus liikkeen kautta: Tuloksena arkimekko ja nilkkurit

Tultiin eilen iltapäivällä Vaasasta ja koukattiin liikkeen kautta, koska halusin nähdä mitä uutta sinne oli saapunut. Käteeni tarttui tämä ihana arkimekko. Mekko voi näyttää juhlavalta, koska se on musta ja pidempi, mutta se on ihan arkeen tarkoitettu mekko. Materiaali on arkista paksuhkoa trikoota tai paremminkin sanottuna collegekangasta, mutta laadukkaampaa sellaista. Puin jalkaani Katalina nilkkurikorkkarit (jotka ovat omat suosikkini) ja vielä tässä vaiheessa ei sukkahousuja tarvita, mutta kuukauden päästä tilanne on jo toinen.

Tein mekosta pihassamme videon, se löytyy postauksen lopusta

 

Marvin arkimekko

Marvin mekossa on O-kaula-aukko ja hauskan malliset hihat. Hihan keskikohdalla on sisäänotto eli hihat ovat aavistuksen puolipyöreät hihojen ulkoreunasta. Hihat eivät ole ihan täyspitkät, ranteet jäävät näkyviin. Malliltaan mekko on vartalonmyötäinen vyötäröön saakka, jonka jälkeen se levenee maltillisesti alaspäin. Minulla on kuvassa mekosta päällä koko XS, mutta ottaisin mekosta koon S. Mekko joustaa aavistuksen, mutta on kaunis kun siinä on hieman tilaa ja varsinkin vielä tähän aikaan vuodesta kun ei alle pueta litistäviä sukkahousuja.

 

Puin mekon päälle videossa Nist kumpparivyön. Se sopii mekkoon hyvin, mutta ei ole pakollinen. Tällaiset kuminauha vyöt ovat ihania vyötäröllä, ne ovat napakoita mutta eivät kiristäviä vaan miellyttäviä pitää.

 

Nämä Katalinat ovat maailman parhaat nilkkurikorkkarit! Kun menee syömään, teatteriin jne. Ei tarvitse raahata mukana pikkukenkiä koska nämä voi pukea jalkaansa myös juhlavamman asun kanssa.

Katso alla oleva video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Hei! Tuleeko syksyksi lyhyempiä arkimekkoja? Tämä mekko on kaunis mutta hivenen liian pitkä minulle. Aurinkoista viikkoa Doppin väelle.
  Terkkusin Satu

  • Hei Satu! Tulee ja vaikka kuinka paljon! Ainakin kymmeniä eri malleja ja eri värejä. Löytyy jo liikkeestä ja kuvataan tuotapikaa eli seuraile. Samoin sinulle, ihania aurinkoisia päiviä, Kata

 2. Tyylikäs arkimekko, säpäkät nilkkurit ja näppärä vyö toimii hyvin. Katalla hiukset kuin Bond-tytöllä ja aurinkolasit viimeistelevöt tyylin.

  Ei ihme, että mekko tarttui Katan mukaan ja videokin siitä saatiin aikaan. On se vaan yksinkertaisen kaunis mekko. Valora on kyllä ihana pakkaus, kun haukkumisella varmaan ilmoitti, että nyt työt seis ja huomio höneen. Oikea kuningatar.

  Jos Doppiin on jo tupsahtanut syksyä, niin pian niistä syksyn uutuuksista saamme nauttia blogissakin. Ihanaa nähdä millaisena syksyn vaatteet, värimaailma ja tuleeko kenties Doppwomanin omaan mallistoon syksyksi uutta. Aika näyttää…

  • Hei Jaana! Eikö olekin ihana mekko 🙂 Tiedätkö, hiukset oli pesty perjantaina, niissä oli kilo hiuslakkaa, ne olivat kastuneet festareilla ja olivat olleet nutturalla koko maanantain ja näin hienon kampauksen sain aikaiseksi kun harjasin ne ja suihkutin volume spraytä 🙂 Jep, Valora on The Queen, haukkuu ja vahtii eikä ota kuuleviin korviin kun yritän komentaa, juoksee vaan karkuun…Tänään tosiaan tuli 20 laatikkoa uutta, puretaan niitä tuota pikaa! Aurinkoista viikkoa, Kata

 3. Kätevät kumpparivyö ja nilkkurikorkkarit mekon,housujen ja hameen kanssa.

  • Hei Annamaija! No jep, ihanat ja kätevät, niistähän me tykätään 🙂 Mukavaa loppuviikkoa, Kata