Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

10/10 mustat housut ja niihin sopivat yläosat

Nyt ollaan oltu Vaasan Festivaleilla kaksi päivää. Perjantain kohokohtana oli nähdä Tomas Ledinin keikka ja lauantain kohokohtana oli Ressun keikka. Kumpikaan miehistä ei pettänyt vaan he vetivät loistavan keikan. Välillä mietin, että miten ihmeessä Ressu jaksaa 61-vuotiaana pomppia ja juosta tunnin lavalla. Tomas Ledin on 70-vuotias, ja uskomaton sissi hänkin, mutta hän ei sentään pomppinut kuin kumipallo kuten Ressu. Aikamoiset kunnot miehillä. Ainut mikä hieman häiritsi festareita, oli vesisade kumpanakin päivänä. Perjantaina tuli vetta kuin saavista kaatamalla, eilen lauantaina hieman vähemmän, mutta festrit laitettiin kiinni noin klo. 21.00 koska tuulivaroitus oli niin kova. Kaija K ja Lauri Tähkä eivät päässeet esiintymään. Aika hurja juttu. Minulla oli kumpanakin päivänä jalassa wedget eli voitte kuvitella miltä ne nyt näyttävät. Joku tulikin kommentoimaan kenkiäni 🙂  Näistä wedgeistä tuli nyt festarisandaalit ja saahan uusia kenkiä. Tällaista sattuu ja pääasia oli, että oli kivaa ja oli super ihanaa nähdä vanhoja tuttuja sekä seuraajia ja myös asiakkaita Vaasan liikkeen ajoilta.

 

Gitte raitaneule

Musta/valkoinen Gitte raitaneule on klassikko! Neuleessa on poolokaulus, joka ei ole tiukka ja kuristava. Olkasaumat on laskettu ja hihat ovat suorat. Myös malliltaan neule on suora ja se loppuu juuri haarasauman alapuolelle. Minulla on neuleesta päällä koko XS.

Ps. neuleen pohjaväri on musta ja raidat ovat valkoisia

 

Nadenae paita

Nadenae paidan kauluksessa on paidan juju, muuten paita on kauniin yksinkertainen ja helppo yhdistää housujen ja hameiden kanssa. Paidan kauluksessa on resori kantti ja kantissa on raikas valkoinen raita. Paidan hihat ylettyvät juuri kyynerpäiden yläpuolelle ja helmassa on leveä kantti. Malliltaan paita on suora ja loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 • Nadenae paita € 69,95

Nadenae paitaa löytyy beige ja alla oleva tummansininen. Paidat löytyvät täältä.

 

Ponta housut

Ponta housut ovat super ihanat housut! Materiaali on joustavaa jerseytä. Malliltaan housuissa on juuri navan yläpuolelle ylettyvä vyötärö. Vyötäröllä on kuminauha ja edessä on valevetoketjun paikka. Housut istuvat lantiosta loistavasti, ne myötäilevät vartaloa ja lahkeet ovat suorat. Housuista on valmistettu yksi pituus eli nämä jäävät lyhkäisiksi pidempi jalkaisille. Minulla on housuista päällä koko 34.

HUOM! Jos olet pidempi eli 165 cm ja ylöspäin ja haluat täyspitkät vastaavat housut, niin saat ne ensi viikolla! Seuraa blogia ja verkkokauppaa, tulossa ovat 🙂

 

 

 

 

Eva jakku

Eva jakku on ihanaa jerseytä eli se joustaa, mutta siinä on vuori. Malliltaan jakku on trendikkään oversize, johon kuuluu myös pitkähköt hihat. Jakussa on kullan väriset napit ja malliltaan se on suorahko ja siinä on yksi nappi edessä, millä sen voi laittaa kiinni. Jakussa on siis kaksirivinapitus. Minulla on jakusta päällä kok0 34 ja Gabilla koko 36. Jakku on reiluhkoa kokoa ja sitä voi pitää sekä auki että kiinni.

Tämän postauksen ideana oli näyttää toimivia yläosia mustien housujen kanssa. Katso myös video asuista TÄÄLTÄ.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

 

Kategoriat

4 kommenttia

 1. Harmi, että sää latisti hiukan tunnelmaa festareilla, mutta esiintyjät kruunasivat kyllä kaiken sekä se, että Kata sai tavattua äitiään että tuttujaan. Koko porukkanne oli niin tyylikästä, mutta ladyt Kata ja Gabi olitte kyllä style ladyt. Kata, muistathan että kenkiä saa aina uusia. Jos sää olisi sallinut ja Lauri Tähkä sekä Kaija K olisivat päässeet esiintymään, niin siinä jammaillessa olisi wedget taatusti kuivuneet ja karistaneet kurat. Nyt ne on ikimuistoiset festari popot.

  Tämän päivän mustien housujen jokainen yläosa on huippu style ja housutkaan ei ole hullummat. Gitte neule on todella kaunis, raidat pirteät, hihat ja kaulus stylet.

  Nadene paita on simppeli, mutta paidan kaulus kiinnittää katseen heti. Dagna hihattomat poolot on ihan best. Helppo sujauttaa jakun, neuletakin ja mekon alle. Iso suositus.

  Eva jakku molemmissa väreissä on täydellinen. Jokohan jakkuni olisi kotiutettavissa, Kata?

  Yes, nyt on tullut minun makuuni huivit pelastamaan päiviä. Näitä juuri tarvitaankin arjen piristäjäksi.

  Lienee kävin sunnuntai hitaalla, kun huomasin videolla vaan Katan käden liikkeen enkä tajunnut yläosien vaihtuvan. Rytmikäs käsi hypnotisoi ja ihmettelin mikä on videon juju. Hyvä, että en kommentoinut, vaan tajusin yläosan vaihtuvan köden tahtiin. Hah, taidan tarvita kylmän suihkun ja kuuman kahvin, että lanttuni alkaa leikkaamaan normaalisti. Ihania asuja taas tulevaan syksyyn; ajattomia, kauniita ja laadukkaita.

  • Hei Jaana! No vettä tosiaan tuli enemmän kuin laki salli varsinkin perjantaina. Juu, wedget ovat nyt festarikenkulit 🙂 Eva jakku saapuu noin 1,5 viikon kuluttua 🙂 Laitamme vietsiä. Huivit on ihania ja stylejä. Yksinkertainen asu ja huivi kaulaan, niin muuta ei tarvita. Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 2. Eva jakku kultanapein loistava mustien housujen ja mekon kanssa+silkkihuivi kruunaa kaiken.

  • Hei Annamaija! jep, ihanan stylejä asuja ja jakku ihana päällä 🙂 Mukavaa viikon alkua, Kata