Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusi väri Tulevaisuuden housuissa

Terkut Vaasasta! Tultiin tänne tiistaina iltapuolessa ja tässä sitä on taas touhuttu. Äitiä ja siskoa olen tavannut lounaan merkeissä ja 2/3 osa lapsistakin tuli tänne jo keskiviikkona. He ovat tehneet etätöitä tiiviisti, mutta itse olen tosiaan käyttänyt ajan sukulaisiin. Pientä huonekalujen siirtoa tapahtui huvilamme olohuoneessa vai kutsutaanko sitä tuvaksi. Tämä on tosiaan iso lähes 100 neliön ”olohuone” isolla nurkkatakalla, jossa on monta istuinryhmää ja ruokapöytä. Tehtiin miehen kanssa sohvaryhmä, jossa ollaan iltaisin katsottu tietokoneen kautta leffoja. 1/3 osa lapsista saapuu tänään perjantaina ja sitten lähdemme porukalla Vaasa Festivaaleille. Tylsä juttu on vaan se, että päivällä on luvattu vesisadetta. Mies sanoi, että sadetakki ja lenkkarit vaan päälle, mutta ei kiitos! Haluan mekon päälle ja sandaalit jalkaan…

 

Rua slimmattu paitis

Rua paitis on aavistuksen paksumpaa puuvillaa eli siitä ei näy läpi, mutta se ei ole jäykkä vaan pehmoinen materiaali. Kauluspaidan edessä ja takana on sisäänotot, jotka tekevät paitiksesta kauniisti slimmatun. Hihansuissa on samat sisäänotot. Paitis loppuu lantiolle eli on kivan mittainen, kun ei ole niin pitkä. Minulla on paitiksesta päällä koko 34. Paitis vastaa normaalia kokoa.

 

Tulevaisuuden housut

MACin tulevaisuuden housut ovat rennot. Edessä on pitkät vetoketjut, jotka voi avata ja sisällä on taskut. Edessä on nyörit ja vyötärö on korkean mallinen. Housut ovat löysähköt mutta vastaavat suht hyvin omaa kokoa. Jos olet kapealanteinen, niin ota yksi koko pienempi numero housuista. Lanteilla on tilaa, varsinkin jos avaa vetoketjut. Minulla on housuista aina koko 34.

ps. Haarasauma saa roikkua noin pari senttiä

 

Näiden housujen nimi on oikeasti Future pants, mutta kuten minulla on tapana, olen kääntänyt housujen nimeksi Tulevaisuuden housut. Tämä taitaakin olla nyt vakiintunut housujen nimi ympäri Suomea 🙂 No, joka tapauksessa jos housut eivät ole sinulle vielä tutut, niin suosittelen tutustumaan. Nämä ovat rennot, mutta siistit. Kangas on loistava, se on napakka ja pysyy hyvin ryhdissä. Nämä eivät lösähdä ja veny ja pesukin on helppoa. Silitystä ne eivät kaipaa ja yhdistelemällä erilaisia yläosia ja kenkiä, on niistä moneen tilaisuuteen.

Nutria on tämän syksyn uusi väri ja tummansinistä ja mustaa löytyy myös

 

Päälläni olevaa Ida paitaa löytyy tämän beigen lisäksi alla olevat värit. Ida paita on joka aamuinen arkipaita!

 • Valkoinen
 • Tummansininen
 • Musta

Paidat löytyvät täältä ja kauniit nutrian väriset laukut € 75,00 löytyvät täältä.

 

Ida paita

Ida paita-nimi on myös minun keksimä nimi tälle loistavalle paidalle. Ida paita kuuluu meidän klassikko tuotteisiin. Paita on loistava arkipaita, se on siisti ja sopii hyvin farkkujen mutta myös siistimpien housujen kanssa. Etuosa on rypistymätöntä sifonkia ja sifongin vuori ja paidan selkäosa ja hihat ovat pehmoista viskoosi elastania. Paidassa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian avonainen, hihat ovat täyspitkät ja edessä on rintataskut. Rintataskut ovat huomaamattomat eivätkä pompahda paidasta. Malliltaan paita on suora ja se ylettyy juuri haarasauman kohdalle/alapuolelle. Minulla on päällä paidasta koko S.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Tulevaisuuden housut on vaan niin best samoin kuin Ida paitakin. Värejä löytyy molemmista ja nutria on kaunis väri. Laukut sopi niin hyvin sävy sävyyn. Rua-paita taas antaa vartalolle kauniin silhuetin. Nämä ovat niitä arjen pelastajia.

  Ihanaa Vaasailua ja toivotaan aurinkoa, jotta Kata saa mekkonsa päälle ja jalkaansa sandaalit. Sadetakki ja kumisaappaat festareille olisi kuin mutapainiin menisi.
  Ei kiitos, aurinko tule esiin nyt Vaasassa, koska nyt on vielä kesä. Kata sekä hänen perheensä tarvitsevat aurinko-vitamiinia, jotta jaksavat grazy-bailata Vaasa festivaaleilla sekä jaksavat taas syksyn että talven.

  Kesästä pitää voida nauttia ja pienet ihanat pyrähdykset eli Katan etapit antavat lisää energiaa sekä virtaa Doppiin. Tuskin maltan odottaa syksyn värikirjoa ja uusia juttuja, mitä Doppiin on tullut ja tulee koko ajan lisää. Ihanaa yhdessäoloa sinulle Kata perheesi kanssa ja nauttikaa.

  • Hei Jaana! Kiitos, Vaasailu oli aivan ihanaa. Vähän kyllä mutaista oli, mutta sellaista sattuu 🙂 Kyllä me grazy-bailattiinkin Tomas Ledinin ja Ressun tahtiin! Ihan kirjaimellisesti vesisateessa…pakko oli päästä lähelle lavaa 🙂 Haluan aistia ja nähdä artistien fiiliksiä. Nämä tosiaan pelastavat arkiaamuja ja arkiaamut varmasti alkavatkin pian monella, lomat rupeavat olemaan ohi pikkuhiljaa. Odotetaan valtavaa kasaa uutta alkuviikosta! Muakavaa iltaa, Kata

  • Hei Annamaija! Nutria on onnistunut värisävy housuissa 🙂 Mukavaa iltaa, Kata