Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kepeät viskoosimekot

Heippa taas! Täällä blogissa oli viikon tauko. Taukoa ei ollut suunniteltu, mutta siihen vaikutti muutama asia, joista yksi oli perheemme venereissu. Käväisimme perheen kesken, 8 aikuista ja 3 koiraa Naantalissa ja osallistuimme Hangossa pidettäviin Rapuavajaisiin. Reissu oli kerrassaan ihana ja kaiken kruunasi loistava sää. Olimme onnekkaita, kun sää suosi, onhan sää ollut välillä hieman epävakainen.

 

Raima mekko istuu kauniisti myös selästä

 

Raima mekko

Raima mekossa on kiva malli. Siinä on V-kaula-aukko ja leveähköt hihat, jotka ovat kevyet ja kauniisti laskeutuvat. Mekossa on poikkileikkaus rinnan alapuolella eli se on malliltaan empirelinjainen. Poikkileikkaus kaartuu hieman ylöspäin keskeltä edestä, joka saa vyötärön näyttämään kapeahkolta. Poikkileikkauksessa on rypytystä, jotka antavat tilaa lantiolle. Mekko levenee kevyesti alaspäin ja loppuu reippaasti polven alapuolelle. Mekon sivuissa on taskut. Mekon edessä ja takana on vuori, hihoissa ei ole vuorta. Minulla on mekosta päällä koko 34, mekko on reiluhkoa kokoa.

 

Raima mekko löytyy vihreä ja sininen ja mekon kuosit ovat erilaisia. Itselläni oli mekkojen stailauksessa mielessä tulevat loppukesän ja alku syksyn juhlat. Mekon hihat ovat loistavat, koska mekko ei kaipaa päällensä mitään. Mutta jos kuitenkin haluaa jotain ottaa mukaan, niin jakku harteilla toimii aina ja on tyylikäs sekä naisellinen. Kampaus ja meikki kruunaavat juhlalookin. Jos hiusten laitto ja juhlameikki ei itseltä onnistu, kannattaa varata aika ammattilaiselta. Itse menen aina kampaajalle ja meikkiin, jos olen menossa juhliin.

Vaikka olen suht kätevä varsinkin hiusten laitossa, meikkaamisessa en niinkään, niin olo on juhlavampi kun on käynyt laitettavana. Toki pitää olla tarkkana, että hiuksista ja meikistä tulee omannäköiset ja että niissä viihtyy. Vinkkinä voin kertoa, että kannattaa aina näyttää kuvia millaisen kampauksen tai meikin haluaa. Tämä auttaa tekijää hahmottamaan huomattavasti enemmän toivottua lopputulosta kuin pelkkä kertominen.

Suosittelen Pinterestiä kuvien ja inspiraation etsimiseen. Mekin päivitämme DOPP-kansiotamme Pinterestissä eli ota DOPP Helsinki seurantaan, koska sieltä löytää kuvaamamme asukokonaisuudet helposti kun haluaa etsiä asuinspiraatiota! DOPP Helsinki löytyy Pinterestistä TÄÄLTÄ!

 

Hangossa oli hurja ukonilma perjantain ja lauantain välisenä yönä. Heräsin veneessä siihen kun hytti vaaleni salamasta ja hetken päästä jyrähti. Ukkonen ei ollut ihan päällä, onneksi. Itse en ole ukkosilman fani, pikemminkin pelkään sitä. Mies sanoi, että purjeveneet ovat enemmän vaarassa ukkosen salamille kuin meidän mottorivene, koska purjeveneillä on korkeat mastot mihin iskeä. No eipä tämä paljoa lohduta, jos jotain asiaa pelkää. Luin, että salamia oli ollut ennätysmäärä, yli 5000. Onneksi Valora ei pelkää ukkosta, hieman haukahtelee vain ukkosen jyrinälle.

 

Pieni video mekoista löytyy TÄÄLTÄ!

Ps. Meidän You Tube kanava kannattaa myös ottaa seurantaan, sieltä löytyy helposti meidän asuvideot ja saa myös ilmoituksen, kun olemme lisänneet sinne videon.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Ei haittaa, vaikka blogissa ei ole tapahtunut viikkoon mitään, koska välillä teidänkin on lomailtava ja ladattava akkuja. Kyllä Doppilaiset ymmärtää.

  Kauniit, ilmavan kevyet mekot! Vihreä on upean sävyinen ja sininen on taas kiehtovan värinen. Mekossa hyvä malli sekä leikkaus että pituus. Plussana taskut. Näihin on helppo ihastua ja pujahtaa.

  Ukkonen jylläsi täälläkin ja säikäytti ainakin minutkin. Muut nukkuivat ja jopa koirakin veteli uniaan, vaikka satoi kaatamalla sekä jyrisi. Ymmärrän Katan huolen ukkosesta.

  Toden totta, että kun juhliin on meno, niin on ihanaa istua ammattilaisen laitettavaksi. Meikki ja kampaus kruunaavat ja tekevät juhlavamman olon. Tosin kannattaa miettiä, että niistä tulee oman näköiset.

  Itselläni kävi kerran toisin ja kun tulin kotiin meikistä, niin koira juoksi sängyn alle sekä muu perhe katsoi
  silmät suurina. Näytin kuulemma Kleopatralta enkä omalta itseltäni. Taisi mennä meikki hiukan överiksi maskeeraajalta, mutta kesti koko juhlien ajan aamun asti. Tosin ei meinannut lähteä nassustakaan.

  • Hei Jaana! Juu, välillä pitää ottaa breikkiä vaikkakin etäytön merkiessä. Mekot ovat ihania ja niin kepeitä ja ilmavia päällä. Minullakin on joskus meikki tainnut mennä hieman överiksi, kaikista ihaninta on kun on tuttu meikkaaja johon voi luottaa. Mukavaa viikkoa, Kata

  • Hei Annamaija! Vihreä on kaunis ja lisää vihreää saapuu 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata