Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Sinistä heinäkuun loppuun

Nyt saapui niin kivoja sinisiä perusasuja, jotka ovat loistavia kun taas elokuussa palataan töihin. En voi uskoa, kuinka nopeasti tämä kesä menee, nyt eletään jo heinäkuun viimeistä viikkoa. Muistatko kuinka viileä oli toukokuu ja kesäkuun alku? Kesä pääsi vauhtiin tänä vuonna ihan liian myöhään, vasta hieman ennen Juhannusta. No, toivotaan ihania syyspäiviä, sellaisia kirpeitä, aurinkoisia ja kuulaita päiviä. Minä pidän syksystä, koska tykkään kun kesän jälkeen saa pukea sukkahousut jalkaan, nilkkurit tai saappaat ja neuleen. Muuten tänä syksynä tulee s-u-p-e-r- hienoja saappaita! Iik, en malta odottaa!

 

Chabrina hame

Chabrina hame on pehmoinen ja loistava käyttöhame moneen tarkoitukseen! Hameessa on leveä kuminauhavyötärö, sivuissa on taskut ja malliltaan hame on suora ja se loppuu noin polven kohdalle. Lantio on aavistuksen pyöristetty. Minulla on päällä hameesta koko S, hame on normaalia kokoa/aavistuksen reilumpaa kokoa. Hameen kuminauha vyötärö venyy muutamia senttejä.

 • Chabrina hame € 39,95

Chabrina hametta löytyy myös muutamia kokoja vielä mustana. Musta hame löytyy täältä.

 

Tonnie paita

Tonnie paita on loistava käyttöpaita. Paidassa on V-kaula-aukko ja täyspitkät hihat. Hihansuissa on kapeahko resorikantti. Rinnan alla on vekki, joka antaa tilaa vartalon keskikohtaan ja lantiolle. Paita ylettyy lantiolle ja paidan helma on hieman pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 36. Vaikka mitat kertovat että paita on suht reilua kokoa, emme suosittele ottamaan siitä pienempää kokoa kuin normaalisti. Jos paita on liian pieni, aukeaa kaulus liikaa ja paita kiristää käsivarsista.

Tonnie pallollisessa paidassa on tummansininen pohja ja pallot ovat vaalean beigejä

 

Tonnie paitaa löytyy myös yksivärisenä tummansinisenä, joka löytyy täältä.

 

Eva jakku

Eva jakku on ihanaa jerseytä eli se joustaa, mutta siinä on vuori. Malliltaan jakku on trendikkään oversize, johon kuuluu myös pitkähköt hihat. Jakussa on kullan väriset napit ja malliltaan se on suorahko ja siinä on yksi nappi edessä, millä sen voi laittaa kiinni. Jakussa on siis kaksirivinapitus. Minulla on jakusta päällä kok0 34. Jakku on reiluhkoa kokoa.

Eva jakkua löytyy myös mustana täältä

 

Chabrina hame ja Eva jakku eivät kuulu samaan sarjaan, mutta ne voi yhdistää. Hame on aavistuksen tummempi kuin jakku

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Hei! Kiva kuulla, että ihania kenkiä on tulossa, tuskin maltan odottaa niistä postausta. Monet kengät olen teiltä tilannut, eikä koskaan ole mennyt pieleen.
  Dopp on myös loistava kenkäkauppa. Kiitos👢👠👡

  • Hei Mimmi! Ihanaa kun tykkäät meidän kengistä 🙂 Kiitos! Juu, loistavia kenkiä taas tulee! kuvataan heti kun niitä rupeaa saapumaan elokuussa. Mukavaa iltaa, Kata

 2. Super siistit ja simppelit siniset setit. Chabrina hameelle täydet suositukset, koska se on vaan näppärä ja toimiva hame. Ei rypisty, siisti, helppo yhdistää mihin vain ja ihanan tuntuinen päällä sekä plussana ne taskut.

  Tonnie paidat ovat loistavia käyttöpaitoja. Kesän jälkeen kaipaa jo toimistovaatteita. Nämä paidat ovat helppoja ja niillä on helppo päästä työ lookkiin. Kaulus on täydellinen.

  Eva jakku hurmaa molemmissa väreissä. Jakun kun heittää päälle, niin tietää löytäneensä elämäsä ihanimman jakun. Ei jäykkä eikä pönäkkä vaan vartaloa hellivä.

  Kesä lähti hitaasti käyntiin, mutta nyt jo loppu häämöttää. Toivottavasti syksystä tulee Katan kuvailema syksy ja sadetta vain öisin please, jos on pakko sataa. Nilkkurit tai saappaat, sukkahousut ja neuleet kuuluvat juuri syksyyn. Saas nähdä mitkä värit räiskyy vaatteissa tänä syksynä? Onneksi on vielä kesää tovi jäljellä.

  • Hei Jaana! Chabrina hame on kerrassaan loistava ja juu, silitystä ei tarvita. Matsku on loistava! Eva jakku on myös ihana, koska ei ole jäykkä. Jäykkiä jakkuja ei jaksa käyttää. Syksyyn tulee toki mustaa ja sinistä, beigeä, vaaleata ja viiniä eli näitä ainakin 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 3. Tyylikäs Eva jakku kultanapein syksyyn.

  • Hei Annamaija! Eva on kerrassaan loistava jakku 🙂 Mukavaa iltaa, Kata