Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Taputusmekot

Ehkä ihmettelet postauksen otsikkoa eli mitä ovat taputusmekot? Teimme Gabin kanssa videon, jossa taputus on se hauska pala videossa. Videolla esittelemme kuusi super kaunista mekkoa. Mekot voi pukea arkeen niillä arkisilla kengillä, mutta kaikki kuusi mekkoa soveltuvat myös kesän ja alkusyksyn juhliin eli esim hääjuhliin, rippijuhliin, rapujuhliin jne. Itse odotan ensi viikon ”Rapuavajaisia” perheemme kesken Hangon kasinolla. Mitähän pukisi sinne pälle?

Viva ja Ulla mekot

Ulla kuviollinen mekko

Ulla mekossa on kaunis väritys! Mekosta löytyy harmaata, rosaa, vaaleata, beigeä ja ripaus mustaa. Mekossa on kaulukset ja muutama nappi edessä. Hihat ovat täyspitkät ja rannekkeissa on kuminauhakuja ja pieni fyrrykantti. Mekon sivuissa on taskut ja sivuissa on halkiot. Mekko laskeutuu upeasti ja levenee aavistuksen alaspäin. Gabilla on mekosta päällä koko S.

Vartalo saa mekossa kauniin sutjakan ja pitkän linjan

 

Viva kuviomekko

Viva kuviomekossa on todella kauniit värit ja kuosi. Siinä on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Mekossa on täyspitkät hihat ja hihansuissa on leveä ja joustava kuminauha ranneke. Mekko on A-linjainen eli se levenee alaspäin ja loppuu polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko XS, mekko on reiluhkoa koka.

Viva mekko on loistava A-vartalolle, koska mekon koko valitaan rinnanympäryksen mukaan

 

Berna ja Cinne mekot

Cinne mekko

Cinne mekossa on upea, aavistuksen kiiltävä kangas. Tummansinisessä kankaassa on pientä kuviointia sävy sävyyn. Mekossa on V-kaula-aukko ja täyspitkät hihat, joiden rannekkeissa on joustava kuminauha ja pieni fyrrykantti. Mekko istuu kauniisti rinnan kohdalta ja levenee kevyesti alaspäin loppuen pohkeiden alapuolelle. Mekon sivuissa on taskut. Gabilla on mekosta päällä koko S.

Cinne mekko on kauniin yksinkertainen ja juhlavuus on mekon kankaassa

 

Berna mekko

Berna mekko on säpäkkä. Mekossa on V-kaula-aukko ja lyhkäiset kyynerpään yläpuolelle ylettyvät hiha. Hihat ovat aavistuksen pussimaiset. Mekon edessä on pystyleikkaus eli mekko levenee A-linjaisesti alaspäin ja loppuu reippaasti polven alapuolelle. Mekon lantiossa on reippaasti tilaa. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS.

Mekko on loistava A-vartalolle, koska mekon koko valitaan rinnanympäryksen mukaan

 

Miranda ja Desiree mekot

Desiree midimekko

Desiree on kaunis väritys ja se on liehuva sekä ilmava mekko. Mekossa on O-kaula-aukko ja täyspitkät hihat. Edessä on napit ensimmäiseen poikkileikkaukseen asti, joka on hieman nostettu, vyötärön yläpuolelle. Mekko levenee alaspäin ja salsakantteja on kaksi. Mekko loppuu nilkkoihin. Gabilla on mekosta päällä koko 36.

 

Miranda midimekko

Miranda midimekko on näyttävä mekko upealla värityksellä ja kuosilla. Mekossa on O-kaula-aukko, jossa on hakanen eli sitä voi pitää kiinni tai auki, kuten minulla on kuvassa eli silloin kaula-aukosta tulee V-mallinen. Mekossa on täyspitkät hihat. Mekon poikkileikkaus on aavistuksen laskettu ja toinen poikkileikkaus on polven yläpuolella. Mekko levenee kevyesti alaspäin. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Katso tapustusvideo TÄSTÄ!

Kesäale jatkuu ja alensimme suurimman osan aletuotteita -50%. Tervetuloa käymään liikkeessä Yrjönkadulla tai doppaile Doppshop verkkokaupassamme www.dopp.fi.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

4 kommenttia

 1. Nyt on kyllä taputeltu sisään niin mahtavat mekot, että oksat pois. Tuntuu kuin mekko-viikko alkaisi uudestaan, mutta mekkoja tarvitaan aina.

  Mekot pelastaa arjen asu ongelmat, tekevät arjestakin juhlan ja pienillä asusteen muutteluilla monet mekot taipuu myös menoon. Mekko on vaate mistä miehet voisivat olla kateellisia, koska mekko pelastaa meidät naiset monesti asupulmista ja miehillä ei mekkoja ole ainakaan Suomessa. Joissain kulttuurissa kai miehillä on mekot?

  Ulla mekon suloisen utuiset värit ripauksella roosa on kuin pieni annos hattaraa. Viva mekkossa ihanasti tilkkumaisuutta ja syksyn värejä. Cinne mekon tummuus, pieni kuvionti kankaassa ja hulmuhelma ihastuttaa. Berna mekon väri räväyttää. Desiree midimekon väritys kiehtoo ja Mirandan värit muistuttaa ukkostaivaasta, mutta on kyllä style.

  Vaikea on valita näistä mekoista näin äkkiseltään mieleistä, kun kaikki on niin upeita. Jokaiselle jotakin valittavaa, kun tehotiimi Kata ja Gabi valinnut ihania mekkoja. Taputusvideo on niin hyvin rytmitetty.

  Nyt teams-palaveriin sateen ajaksi suvun ladyjen kanssa ihastelemaan mekkoja ja päivittämään viikon tapahtumat. Ehkäpä viisaammilta saa apua mekko pulmaan ja sitten viimeisen silauksen eli avun antaa muodin papitar Kata. Onko se tummansininen ikuisuus mekko vai tajunnan räjäyttävä pinkki? Se on tämän päivän pähkinänä pohdittavana.

  • Hei Jaana! Niin meistäkin, mekot ovat upeita! No kyllä, nyt saa miehet olla kateellisia 🙂 Mekko toimii aina ja on yksi vaate, ei tarvitse pähkäillä ylä- ja alaosai erikseen ja mikä sopii minkäkin kanssa. Ainakin hameita taitavat miehet käyttää, kiltti tuli ekana mieleen, mutta on niitä varmasti muitakin kulttuureita ja maita. Mukavia puheluhetkiä naisten kesken ja hyvää alkavaa viikkoa, Kata

 2. Tyylikkäät midimekot ja Viva kuviomekko.