Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ale jatkuu -50%

Kesäale jatkuu ja alensimme suurimman osan aletuotteita -50%. Tervetuloa käymään liikkeessä Yrjönkadulla tai doppaile Doppshop verkkokaupassamme www.dopp.fi.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Aivan hurjat ale hinnat ja muutama tuote napsahti verkkokaupan kautta ostoskoriin. Uskon niiden olevan hyvät valinnat, vaikka väri hiukan mietitytti.

    Kipin kapin tänään kokeilemaan ostokset Doppiin ja sitten kuulemaan napakka ”tuomio”: jatkoon vai ei. Välillä on kiva kokeilla jotain uutta väriä tai mallia, niin saa vaatteitaan päivitettyä ja freesattua. Saas nöhdä miten köy? Pidetään oeukkuja, mutta muutamat tuotteet ainakin menee jatkoon kuten valkoiset T-paidat, joita tarvitsee aina.

    • Hei Jaana! Totta, nyt kannattaa napa parhaat päältä! Sinä olet tehnyt mitä parhaimpia ostoksia ja löytöjä! Mukavaa iltaa, Kata