Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Puolipoolot ja Ryan farkut

Niin paljon on kysytty Ryan farkkujen uutta syksyn väriä, että kuvasimme ne teille pika pikaa ja samalla en malttanut olla kuvaamatta muutamaa super ihanaa paitaa, jossa materiaali on 10/10. Paidoissa on modaalia, jotka tekevät niistä todella miellyttävät päällä ja mallitkin ovat kerrassaan käyttökelpoisia. Näistä helpompia käyttöpaitoja on vaikea löytää.

Paidoissa ei ole tiukkaa eikä kuristavaa kaulusta vaikka ne ovat puolipooloja

 

Elisa paita

Paita on kaunis ja väri siinä on tumma cafe latte, joka on erittäin tyylikäs. Hihat ylettyvät kyynerpäiden kohdalle ja ne ovat pussimaiset. Olkapäillä on muutama rypytys ja hihansuissa on kantit. Malliltaan paita on suora ja loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko XS.

 

Ryan farkut

Ryan farkuissa on korkea vyötärö. Vyötärö on jopa 4 cm korkeampi vyötärö kuin Fiola ja Cille farkuissa joita kutsumme korkeavyötäröisiksi farkuiksi. Ryan farkkuja voisi kutsua jopa extra korkeiksi farkuiksi tämän perusteella. Farkut istuvat loistavasti ja ovat istuvat pohkeeseen saakka, jonka jälkeen lahje levenee ja loppuu noin nilkkaan. Lahkeen pituus on 28″. Minulla on farkuista päällä koko 27″ ja vertailun vuoksi kerromme, että Fiola farkuista minulla on koko 27″ ja Dream mallisista farkuista koko 32.

Vaaleista ja mustista Ryan farkuista käytän kokoa 26″, koska farkut joustavat enemmän kuin nämä sininset. Tämä johtuu siitä, että vaaleissa ja mustissa Ryan farkuissa on polyesteriä, mutta näissä tummansinisissä farkuissa sitä ei ole. Mutta malli naissä kaikissa kolmessa värissä on ihan sama!

 

 

Vince paita

Vince paidassa on kiva, rento malli. Paidassa on puolipoolo kaulus, joka on löysä. Kaulus ei nappaa kaulaan kiinni. Paidassa on kyynerpäiden alapuolelle ylettyvät hihat ja malliltaan se on suora. Paita loppuu lonkkaluiden alapuolelle. Paita on malliltaan reiluhkoa kokoa ja minulla on paidasta päällä koko XS.

Taupe väritys on vaalean beige, sävy on erittäin tyylikäs. Väri on enemmänkin harmahtavan beige kuin keltaiseen taittuva beige.

Jos Vince mekko on sinulle tuttu viime syksystä ja talvesta, on tämä paita samaa materiaalia kuin mekko eli aivan ihanaa matskua!

 

Verkkokauppaan pääsee TÄSTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Puolipooloja ja mistä materiaalista! Aivan ihanat hieman viileimpiin päiviin ja alkavaan syksyyn täydellisten farkkujen kanssa missä malli sekä väri on ihan 10+. Nämä täytyy tulla testaamaan.

  Tuntuu, että Doppissa on alkanut taas ”joulu” ja uusia paketteja availlaan sekä uusia tuotteita kuvataan vauhdilla. Lisäksi taatusti samaan tahtia verkkokaupan paketteja postitetaan ympäri Suomea. On se Dopp vaan niin pop ja täyden palvelun liike. Parempaa palvelua ja valikoimaa saa kyllä hakea ja minä en ole ainakaan löytänyt parempaa paikkaa, että vaihtaisin vaateostoksien teon jonnekin muualle.

  Puolipoolojen värit ovat kauniit. Musta on aina style, mutta itseäni mietityttää sopiiko taupe vai tumma cafe latte paremmin itselleni. Ei tarvitse kauan miettiä, kun kysäisee itse päästylisti Katalta tai Doppin tarkkasilmäisiltä enkeleiltä.

  Arvostan niin sitä rehellistä mielipidettä, minkä saa kun kysyy. Vastaus tulee kuin tykin suusta ja välillä jopa stereona. Itse pidän siitä, että sanotaan suoraan ja ihaninta on kun tulee ihan puskista joku ehdotus jostain asusta mitä et itse edes kokeilisi. Kun sujautat vaatteen päälle, niin huomaat pian ehdotuksen osuneen aivan nappiin. Tulee uusia tuulia vaatekaappiisi ja saat itsesi päivitettyä aivan uudeksi. Piristää ja tuo elämään uutta särmää.

  • Hei Jaana! Kiitos viestistä 🙂 Puolipoolot ovat kerrassaan ihania ja materiaali ah, niin mahtava. odotan jo mekkoja, jotka on valmistettu samasta matskusta elokuun alkuun. Ne ovat loistavia työmekkoja kun työt taas alkavat. Kiitos, ihanasti kirjoitat 🙂 Me yritämme tehdä parhaamme ja valikoimista sen verran, että olen samaa mieltä. Meillä DOPPissa on hyvä valikoima, paljon valinnanvaraa ja tyylikästä tavaraa 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 2. Kauniin värinen taupe Vince paita.Tyylikäs.

  • Hei Annamaija! Kiitos, minustakin taupe on kerrassaan style. Mukavaa iltaa, Kata