Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mansikka ja mustikka

Palasimme perjantaina illalla Rukalta. Minusta on niin hauskaa, kun olin eilen lauantaina töissä, niin asiakkaat kommentoivat että miten sinä täällä olet! Sinähän olit just Rukalla 🙂 Mieheni tuumasi torstaina luettuaan viikonlopun sään, että voitaisiin ajaa kotiin huomenna perjantaina. Jess! mietin mielessäni. Olin miettinyt samaa, mutta en lausunut ajatustani ääneen. Ajattelin, että en halua olla se ”bad guy” joka ehdottaa kotiin menemistä aikaisemmin kuin oltiin ajateltu. Juu, voidaan ajaa jos olet valmis lähtemään kotiin, vastasin rauhallisesti, mutta mieleni heitti kuperkeikkoja 🙂 Gabi ja hänen aviopuolisonsa olivat veikanneet, koska kotiudumme reissusta. Gabi oli veikkanut lauantaita ja aviopuoliso perjantaita eli hän nappasi voiton.

Rakastan lähteä reissuun ja olla Vaasan huvilalla ja Rukalla, mutta rakastan myös tulla kotiin ja mennä liikkeeseen. Itse olen täysin arki-ihminen, mutta pienet reissut ovat elämän suola!

 

Randys mekko

Randys mekossa on ihana malli ja väritys! Mekon kaulusta kiertää pienen pieni fyrrykantti. Kauluksessa on nauhat, jotka voi jättää auki (jolloin kaulus on V-mallinen) tai sitoa kiinni. Edessä on muutama laskos. Hihat ovat pussimaiset, olkapäillä on minimaaliset rypytykset ja hihansuissa on leveä resorikuminauha. Hihoja voi nostaa ylöspäin, jotta ranteet tulevat näkyviin. Malliltaan mekko on suora ja vyötärön kohdalla on ensimmäinen poikkileikkaus ja lantiolla toinen. Mekkoon kuuluu joustava alusmekko säädettävillä olkaimilla. Mekko on reiluhkoa koko, siitä voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Alusmekko on istuva vartalolle ja päällimekko on kauniisti laskeutuva löysähkö mekko.

 

Mansikan punaisesta mekosta löytyy punaisen eri sävyjä, cafe lattea ja ripaus oranssia ja keltaista

 

Randys mekosta löytyy punaisen lisäksi tämä sininen. Minusta kummatkin ovat niin kauniita eli väritys on tässä mekossa mennyt nappiin.

 

Mansikka ja mustikka

Tapaatko sinä pakastaa marjoja talven varalle? Minä en pakasta marjoja, koska niitä saa nykyään ympäri vuoden kaupan tiskiltä. Ennen pakastin mansikoita, mutta minusta mansikat maistuvat parhaimmilta tuoreina eli syön niitä vain näin kesäisin mansikka-aikana. Pidän pensasmustikoista enemmän kuin tavallisista mustikoista, paitsi mustikkapiirakassa, niin niitä ostan ympäri vuoden. Vadelmia tapaan ostaa ympäri vuoden myös kaupasta, ne vain harmillisesti homehtuvat todella nopeasti, joten ne pitää syödä heti kun ne on ostanut. Äidin kanssa kävimme aina alku syksyisin mustikkametsässä sekä poimimassa vadelmia. Meillä oli isot villivadelmapuskat omakotitalomme metsän reunassa ja muistan, että niiden noukkiminen oli lempipuuhaani. Astia tuli nopeasti täyteen, kun ne olivat niin isoja.

Menemme elokuun alussa taas Vaasaan ja pitää pyytää, jos äiti viitsisi leipoa meille mustikkapiirakan. Äidin tekemä piirakka on parasta ja vaikka itse yritän tehdä samalla ohjeella piirakan, ei se maistu lähellekään yhtä hyvältä kuin äidin tekemä. Olen miettinyt, että mahtaako äiti laittaa siihen enemmän sokeria kuin minä. Rupean aina pihtaamaan sokeria kun leivon…

 

 

Mustikan sinisestä Randys mekosta löytyy sinisen eri sävyjä, luonnonvaaleat ja tummaa beigeä/konjakkia

 

Nämä mekot soveltuvat sekä arkeen että juhlaan. Arkeen jalkaan puetaan tennarit tai sandaalit ja juhlavammaksi asu muuttuu heti, kun jalkaan pukee korkkarit.

Katso alla oleva video Randys mekosta!

Verkkokauppaan pääsee TÄSTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

8 kommenttia

 1. Aivan ihana mekko. Olen tänä kesänä tykästynyt hameisiin kuin mekkoihin. Teidän esittelyt ovat aivan huikeita🙋‍♀️☀️

  • Hei Armi! Kiva kun olet löytänyt hameet ja mekot puketumiseesi 🙂 Voi kiitos paljon, ihanasti sanottu! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 2. Liekkö merellä vietetty viikonloppu saanut aikaan, että sain sinisestä yliannoksen ja ihastuin päätä pahkaa tähän mansikkaiseen mekkoon. Aivan ihana mansikka! Ei siinä sinisessäkään mitään vikaa ole, mutta tällä kertaa voiton vei mansikka.

  Hyvä, että Kata ei halunnut olla bad guy, vaan antoi miehensä tehdä valinnan kotiin lähdöstä. Sopu säilyy ja saatiin Katakin energisenä takaisin Doppiin. Olet kyllä nopea käänteissä ja super energinen.

  Mansikoita en ole viime kesinä käynyt poimimassa, mutta mustkoita jaksan poimia sekä metsämansikoita. Villivadelmia jos löytyisi, niin poimisin. Talvella on ihana napata pakkasesta marjoja aamupuuroon, mutta tuoreena ne marjat on kyllä makeimpia.

  Saas nähdä millaisia ihanuuksia alkaa ilmestymään postauksiin, kun Doppiin on taas tullut uutta. Ehdottamasti poikettava livenä viikolla paikan päällä, niin saa taas tietää syksyn uusista tuulista ja saa hyvää energiaa mukaansa.

  • Hei Jaana! mansikka mekko on aivan ihana 🙂 Sen myönnän, että olemme nopeita käänteissämme ja välillä olen enrginen ja välillä en niinkään…Oi, oi mitä ihania on saapunutkaan. Aamulla taas aikaisin töihin, että ehtii kuvata uutuuksia ennen avausta ja verkkokauppa tilausten käsittelyä 🙂 Tervetuloa! Mukavaa iltaa, Kata

 3. Arvasin jo heti, että nämä ovat Part Twon mekkoja. Minulla on muutama. Nämä mekot oli todella kauniita.
  Pakastan joka kesä 5 kg mansikoita, mökiltä keräämiäni mustikoita ja omien pensaiden herukoita. Tulee edullisemmaksi, kuin ostaa kaupasta. Syön niitä telven aikana viilin kanssa. Pakastamani marjaerä riittää yleensä huhtikuulle saakka.

  • Hei Minna! jep, ovat super kauniita ja väritys on todellakin onnistunut. Olet reipas 🙂 Minun pitäisi hankkia isompi pakastin jos haluaisin pakastaa, meillä on suhteessa pieni pakastin verrattuna jääkaappiin. Mukavaa iltaa, Kata

  • Hei Annamaija! Sininen on kaunis 🙂 Mukavaa iltaa, Kata