Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Puuvilla pitsiä kesään

Pian on aika palata kotiin ja töihin. Puolentoista viikon loma tai oikeastaan kutsuisin sitä maisemanvaihdokseksi, koska olen tehnyt päivittäin töitä etänä useita tunteja, rupeaa tulemaan päätökseen. Vietimme aikaa Vaasan huvilalla sekä Rukalla Villa Irmassa ja säät todellakin olivat puolellamme. Kummassakin paikassa oli tosi kivaa. Touhusimme tuttuun tyylimme taas paljon kaikenlaista. Täytyy sanoa että Vaasan huvila ja Ruka ovat hyvin erilaisia ja se meitä viehättääkin.

 

Alaosana minulla on Ryan farkut. Ryan farkkuja saapui tänään myös tummansinisinä. Itse en ole niitä vielä nähnyt, mutta uskon että ne ovat loistavat. Minusta Ryan farkkujen korkea vyötärö on ihana.

 

Ona pitsipaita

Ona pitsipaita on miellyttävää 100% puuvillaa. Paidassa on kuminauha kauluksessa. Jos haluaa voi paidan vetää toisen olkapään alapuolelle. Hihat ylettyvät noin kyynerpäiden kohdalle ja hihansuissa on kuminauha. Paita levenee kevyesti alaspäin ja loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34, paita on reiluhkoa kokoa.

Ona pitsipaita on luonnossa luonnonvalkoisempi kuin näissä kuvissa

 

Kuten eilen kerroin, on meillä kesäale käynnissä. Kesätuotteet ovat -40% alennuksessa. Paljon on tullut myös uutta! Nyt kun pääsen liikkeeseen, rupeamme Gabin kanssa taas kuvamaan uusia tuotteita tänne verkkokauppaan.

 

Oriane pitsinen paitamekko

Oriane pitsimekko on 100% puuvillaa. Pitsi on pehmoista ja sopii kesään loistavasti. Mekossa on napit edessä, kaulukset ja puolipitkät hihat. Mekko on slimmattu eli on kapeampi vyötäröstä kuin rinnan- ja lantionympäryksestä, myös selkäosassa on sisäänotot. Mekko ylettyy juuri polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Mekon väritys on vaalea beige ja se sopii niin arkeen kuin juhlaan joko vyöllä tai ilman vyötä.

100% puuvilla pitsi on miellyttävä iholla ja arkisempi sekä monikäyttöisempi kuin tekokuituinen pitsi, joka mielletään yleensä juhlaan

 

Verkkokauppaan pääsee TÄSTÄ!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

 

Kategoriat,

4 kommenttia

 1. Nyt on kyllä ihanat pitsit! Pitsipaita on todella tyylikäs ja rento. Tämän paidan voi pukea aivan minne vain. Mekko on taas kuin koru. Malli, väri, pitsi ja pituus ovat täydelliset. Näin kesällä tykkään enemmän puuvilla pitsistä kuin tekokuitu pitsistä, mutta onneksi makuja on erilaisia kuten vaatteiden ostajiakin.

  Ryan farkkuja olen mutustellut, mutta pakko sanoa, että nyt menee kyllä harkinnasta sovitettavaksi. Kata on hehkuttanut Ryan farkkuja, joten pakko uskoa niiden olevat täydelliset. Näyttävät todella hyviltä Katan päällä, joten ensi viikolla kipaisen itsekin sovittamassa niitä. Väreissä ainakin tuntuu löytyvän vaihtelua.

  Uskomaton energiapakkaus tuo Kata! Vaihtaa maisemaa lennosta, tekee töitä siinä sivussa ja vielä harrastaa sekä puuhailee miehensä kanssa kaikenlaista. Ihmettelen, että virtaa riittää. Varmaan nukkuu niin hyvin öisin, että lataa akkunsa silloin täyteen ja aamulla on täynnä energiaa ja virtaa kuin sähikäinen.

  Maiseman vaihdos piristää sekä Vaasa että Ruka ovat paikkoina erilaiset, niin uskon myös ympäristön tuottavan energiaa. Helsinki on hälisevä kesäkaupunki, mutta Dopp on paikkana missä oma sykkeeni laskee.

  Doppiin on aina niin mukava poiketa. Paikka on aina siisti, vaikka olisi alekin. Vaatteet kauniita, laadukkaita ja harmonisesti esillä värien mukaan. Myyjät aina avuliaita sekä ystävällisiä loihtien jokaiselle asiakkaalle parhaan kokonaisuuden olematta tyrkkyjä. Arvostan myös sitä rehellistä mielipidettä minkä saa, kun kysyy. Lisäksi tulee myös suosituksia vaatteista mitä ei itse edes bongaa. Monesti olen ihmetellyt Katan, Gabin sekä muiden enkeli myyjien kykyä loihtia ihania asukokonaisuuksia salamana asiakkaalle ja palvelu on aina niin ihanan iloista sekä ystävällistä.

  Ensi viikolla poikkean laskemassa sykettäni, hellimässä mieltäni sekä silmiäni Doppissa. Uskon, että löydän taas jotain kivaa kalorivapaata itselleni. Palkitsen itseni jollain kivalla, kun töissä on pakerrettava vielä tovi ennen edessä olevia lomia. Kaupan päälle saan taatusti hyvän mielen, energiaa, ilon mukaani sekä ekstra hyvää palvelua. Doppissa jokainen asiakas palvellaan täydellisesti. Iso kiitos, kun jaksatte tehdä vaatteiden ostamisesta meille naisille helppoa ja huoletonta.

  • Hei Jaana! Pitsi ja juuri tuo puuvillainen pitsi on ihanaa iholla. Suosittelen ehdottomasti Ryan farkkuja ja kun tulin liikkeeseen niin näin Ryanin uuden syskyn väri ja voi poijat se oloi hyvä! Tummansininen ja ihanan pehmoinen. Joskus farkut voivat olla kovia kuin pelti, mutta ei onneksi ollut. Maisemanvaihdos menee hyvin kun mies ajaa 🙂 saan uppoutua tietokoneeseeni ihan rauhassa ja hyvin mielin. Jos hän haluaa keskustella, niin sitten laitan koneen pois. Häntä nimittäin ärsyttää jos olen samalla koneella kun hän haluaa vaihtaa ajatuksia, koska en kuulemma osaa keskittyä molempiin asioihin yhtäaikaa 🙂 Kiitos, ihanasti sanottu. Teemme parhaamme, että ihania asuja löytyy hakeville ja meille saa tosiaankin tulla ilman että on tunne, että olisi pakko ostaa jotain. Niin on saanut pian 22 -vuotta ja niin saa edelleenkin 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 2. Tyttömäinen pitsipaita ja pitsinen monikäyttöinen mekko kesään.

  • Hei Annamaija! Totta, menoon kuin menoon 🙂 Kata