Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Trikoomekko postaussarja; Aamiaismekot

Trikoomekko postaussarjan viimeinen mekko on Aamiaismekko, joka on minun keksimä nimi tälle kätevälle 100% puuvilla mekolle. Olen kuullut, että koko Suomi käyttää kyseisestä mekosta nimeä Aamiaismekko:) Tykkään keksiä vaatteille omia nimiä, jotka sitten leviävät kulovalkeana muidenkin myyjien ja asiakkaiden sanastoon.

 

Aamiaismekkoja löytyy tälle kesälle kaksi erilaista kuosia. Tämä ensimmäinen mekko on vaaleapohjainen mustalla ohkaisella kuviolla. Mekon väritys ja kuosi on tyylikäs ja harmoninen ja vaikka puhutaan Aamiaismekosta, on sen oltava tyylikäs, meidän tyylin näköinen.

 

Betty neuletakki

Doppwoman Betty neuletakki on eleetön ja klassinen. Neuletakissa ei ole nappeja, vyötä eikä taskuja. Olemme mitoittaneet sen siten, että se on kapeahko ja suora. Se ei ole over size mallinen eikä roikkuva päällä. Neuletakki on 100% merinovillaa. Se on perusneuletakki, joka sopii mihin vaan!

 • Betty neuletakki € 179,00 kaikki värit löytyvät täältä

 

Aamiaismekko

Aamiaismekko on jo meidän legendaarinen kesämekko! Mekossa on O-kaula-aukko ja kauluksessa on ”halkio”. Hihat laskeutuvat olkapäiden alapuolelle ja malliltaan mekko on suora. mekossa on huomaamaton rintatasku. Helma on pyöristetty ja mekko loppuu noin polveen. Mekkoon kuuluu vyö, jonka voi sitoa joko eteen tai taakse. Minulla on mekosta päällä koko S.

 

Mistä Aamiaismekko on saanut nimensä?

Hotellissa on yksi päivän kohokohtia mennä aamupalalle, eikö vain. Usein miettii, että mitä sitä pukisi päällensä koska päivän aktiviteetit voivat olla vielä avoimia. Silloin Aamiaismekko pelastaa aamun ja se on helppo pukea ja riisua jos aamupalan jälkeen tulee vaihtaa vaatteet. Se on myös siisti ja rento, juuri sopiva aamiaiselle. Mutta onhan se sopiva myös muuhun arkikäyttöön. Itse käytän kesäisin Aamiaismekkoa mm. kun tulen töistä kotiin eli vaihdan työvaatteet Aamiaismekkoon. Se päällä teen illan koiralenkin ja käyn ruokakaupassa.

 

Video aamiaismekosta löytyy tästä alhaalta.

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli verkkokauppa tilauksen haluaa noutaa liikkeestä, valitaan maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Yes, ihanat aamiaismekot! Ei ihme, että koko Suomi köyttää niistä sitä nimitystö. Arjen pelastajat, helppo reissuvaate, pika piipahdukseen, koiran ulkoiluttamiseen, kotiasu ja yllärivieraita varten sopivan rento ja siisto asu.

  Neuletakkinne on aina niin laadukkaita. Kestätävät, siistit ja tyylikkäät. Täyttä laatua.

  Mietin tuleeko Doppiin niitä huolettomia t-paitoja? Samaa sarjaa kuin aamiaismekko muistaakseni? Suvun naiset ihan kuumissaan jo kyselevät tämäb vuoden piristys t-paitoja. Niitä kaipailen minäkin, mutta tänään rentoilen pellavahousuissa. Ah niin ihanat samoin kuin ne sandaalit. Iltapäivällä jalkahoito, niin sandaalit pääsevät ulkoilemaan.

  • Hei Jaana! Jep, jep juuri sellaisia ne ovat! Juu, löytyy jo jokin kuosi liikkeestä ja yksivärisinä myös. Laitetaan kuvauslistalle! Mukavaa iltaa, Kata

 2. Mustaraitainen Aamiaismekko suosikki.

  • Hei Annamaija! Se on loistava 🙂 Terkuin Kata