Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pellavatuotteet ovat kesän klassikot!

Pellava kuuluu kesään! Toki pellavaa voi käyttää ympäri vuoden ja moni niin tekeekin esim. musta pellavamekko ja villaneule yhdessä on lämmin ja hengittävä setti. Itselleni pellava kuitenkin kuuluu kesään. Kokosimme tähän postaukseen pellavaisia paitamekkoja ja mekkoja. Postauksesta löytyy myös loistavia vöitä, jotka sopivat mm. näihin pellava-asuihin loistavasti!

 

Riva pellava paitamekko

Pellavainen paitamekko on klassikko! Paitamekossa on kaunis raitakuosi. Mekossa on kaulukset ja kokonaan avattavat napit edessä. Malliltaan paitamekko on suora, helma on pyöristetty ja sivuissa on taskut. Hihat ovat puolipitkät ja ne voi kääräistä ja laittaa loopeilla kiinni. Minulla on paitamekosta päällä koko 34.

Tässä Riva paitamekossa raidan väritys on vetiver ja valkoinen. Vetiver väri on vihreä, vaalea army green. Väri on tyylikäs!

 

Paitamekko on ihana myös näin, varsinkin kuumalla säällä eli antaa sen roikkua päällä. Paitamekkoa voi käyttää myös yksistään eli housut eivät ole pakolliset paitamekon alla

 

 

Casandra mekko frillakauluksella

Casandra mekossa on kauniit yksityiskohdat mekon yläosassa. Mekossa on O-kaula-aukko ja edessä on muutama nappi, jotka ovat päällystetyt mekon kankaalla. Nappilistan reunassa on kaunis fyrrykantti. Mekon edessä on hiuslaskoksia ja olkapäillä on muutama pienen pieni ryppy. Hihat ovat puolipitkät ja hihansuissa on kuminauha. Malliltaan mekko on A-linjainen eli se levenee alaspäin ja loppuu juuri polven alapuolelle.

 

Casandra paitamekko

Casandra on klassinen paitamekko kauluksella ja pitkillä hihoilla. Malliltaan paitamekko on suora ja helma on pyöristetty. Napit aukeavat edessä kokonaan, sitä voi pitää myös auki esim. housujen ja topin päällä. Paitamekon helma on kauniisti pyöristetty. Minulla on mekosta päällä koko XS, se on reilua kokoa.

Nanna leveä nahkavyö on klassikkovyö, joka puetaan mekkojen ja paitojen päälle

 

Pelin pellavamekko

Pelin raitainen pellavamekko on kaunis ja ihana kesämekko! Mekossa on O-kaula-aukko ja edessä on kokonaan avattavat napit. Hihat ovat hieman leveähköt ja puolipitkät. Hihansuissa on leveä kantti. Vyötärön kapeimmalla kohdalla on poikkileikkaus ja muutamia pienen pieniä vekkejä. Helmassa on leveä salsakantti ja mekon sivuissa on taskut. Mekko laskeutuu kauniisti. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Ohut naruvyö toimii myös vain niin, että sen sitoo vyötärölle, kuten sidoin ylemmässä kuvassa olevan punotun vyön kultaisella soljella

 

Pelin pellavamekkoa löytyy myös tämä kaunis vaaleansininen väri. Väri on kirkas ja todella kaunis.

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli verkkokauppa tilauksen haluaa noutaa liikkeestä, valitaan maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Nyt on kyllä pellavat paikallaan, kun on kesä ja lämmintä. Näistä mekoista voisin kotiuttaa kaikki, koska ne ovat niin stylejä sekä kauniita. Hyvät pellavaiset asut ollette poimineet Doppiin ja huonojahan te ette kelpuuttaisikaan. Itse olen kuljekenut koko viikon niissä Doppista ostamissani iki ihanissa pellavahousuissa vaihdellen vain yläosaa. Ihanat kesän aurinkopäivien luottohousut!

  Paitamekot ovat aina varma valinta, värit ovat just sopivat ja materiaalina pehmeä ja hengittävä pellava.

  Pelin pellavamekon frillat ja värit kepeän keikaroivat, mutta töystyrmäyksen eli vaikutuksen minuun teki Casandra mekko frillakauluksella: osui, uppos, tyrmäsi ja lumosi. Aivan super, super ihana!

  Korikassit, lierihatut, erilaiset vyöt että kengät, niin fiilistä voi vaihtaa kuin kameleontti ihan oman maun ja mielen mukaan. Olipa ihana postaus! Jalat kiittää jalkahoidosta sekä ihanista sandaaleista, mitkä löytyi Doppista. Kyllä Dopp on oikea aarrearkku mistä löytyy vaikka mitä ihanaa, kaunista ja upeaa.

  • Hei Jaana! Pellava on aivan ihana kesämateriaali. Ja kun vielä ei stressaa sen rypistyvyydestä, niin homma pelaa pellavan kanssa 🙂 Pellavahousut ovat ihanan rennot ja stylet. Värikin loistava, kaikki yläosat sopivat. Ihanaa, kun löysit sandaalit, nimittäin ne ovat nyt melkein loppa. Ihanaa iltaa, Kata

  • Hei Annamaija! totta, pellava on ihana kesävaate! Mukavaa iltaa, Kata