Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tyylikkäät shortsiasut

Olipas haipakka viikko ja siinä samassa tuli kesä Suomeen. No, haipakkaa jaksaa huomattavasti paremmin, kun on valoista, lämmintä ja ennen kaikkea aurinkoa. Tämän viikon kohokohtia tottakai oman työn lisäksi on ollut aamukaffit ulkona, kolmet sisäänostot, lounas terassilla ja kolmen koirulin hoito. Ei niinkään hohdokkaita hetkiä oli maksupäätteen totaalinen toimimattomuus perjantai-iltana, mikä johti siihen, että lauantain vapaa-päiväni oli peruttu. Ihan ei ole toteutunut se, että minun piti vähentää kesäkuussa töitä, mutta onneksi kesäkuuta on vielä jäljellä. Ennen Juhannusta lähden Vaasaan tuttuun tyyliin hyvissä ajoin, jotta ehdin nähdä ajan kanssa äitiä ja muita sukulaisia, tästä en tingi 🙂

 

Tässä postauksessa esittelen kolme eriväristä shortsiasua. Vaikka kirjoitin, että tämä on asu, niin t-paita ja shortsit myydään erikseen. Tämä on hyvä juttu sen takia, että koot voi valita miten haluaa. Kaikissa kuvissa minulla on yläosasta päällä koko S, mikä on minulle hyvä koko. Shortseista minulla on luonnonvaaleasta ja mustasta päällä koko XS, mikä on hyvä koko minulle. Nougatin värisistä shortseista minulla on päällä koko S, mutta ne ovat itselleni turhan reilut.

Olemme myyneet liikkeestä shortsiasua juuri näin kun itsellenikin on sopiva eli yläosasta oma koko ja alaosasta yksi pienempi. Mutta kuten aina kirjoitan, kannattaa katsoa mitat verkkokaupasta eikä tilata mututuntumalla, ettei tule vääriä kokoja, koska tämä asu myydään nyt.

 

Minulla on shortsiasusta päällä nougat väri. Tämän värin lisäksi asusta löytyy musta sekä luonnonvalkoinen, joka näkyy myös videolla.

 

Mietin kauan, mihin väriin itse päädyn tässä shortsiasussa ja päädyin tähän mustaan. Aion yhdistää shortseihin myös valkoisen pellavapaidan ja ribbitoppeja, koen ne kätevimmiksi omaan vaatekaappiini. Mutta jos olisin enemmän shortsi-ihminen mitä olen, haluaisin kaikki setit! Minusta nämä ovat kesäloman pelastus. Setti missä yläosa ja alaosa ovat samaa kangasta ja väriä, ovat aina tyylikkäitä ja huoliteltuja.

 

Meidän kaikki kuusi nuorta olivat reissussa pitkän viikonlopun. Meille jäi mieheni kanssa Valoran lisäksi kaksi koiraa hoidettavaksi. Päätimme, että minä hoidan ensimmäisen yön pientä toy puudeli Daisyä nuoren parin kotona keskustassa ja mies on Valoran ja Jaden kanssa meillä kotona. Päädyimme tähän päätökseen, koska Daisy on vielä niin pieni ja kova juoksemaan ja meidän talossa sekä pihalla on portaita, niin se ei liukastuisi tai kaatuisi portaissa. Villakoiran pennuilla on hauraat luut, joita kannattaa varoa varsinkin ensimmäisen vuoden aikana. Meillä synkkasi Daisyn kanssa hyvin, käveltiin Espan puistossa (se rakastaa ruohoa), käytiin kahviloissa ja Stockalla. Se on hauska kun se ”viipottaa” menemään niin polleana ja ottaa katsekontakteja ihmisiin, jotka katsoo sitä. Se saa jokaiselle joka sen huomioi, iloiset hyppelyt ja hännän heilutukset. Perjantai aamuna menimme jo aikaisin liikkeeseen, kun minun piti tehdä asuvideo. Sen verran villi se oli ja komensi haukkumalla minua heittämään palloa, että jouduin videon ajaksi pitämään sitä kainalossa. Kuvasin ihanan trikoisen Orly kietaisumekon, joka löytyy täältä. Useimmat koot ovat mekosta jo loppu, mutta tänään sitä voi vielä verkkokaupasta tilata ”Jälkitoimituksella”, niin toimitamme sen ennen Juhannusta.

 

Perjantaina illalla uskaltauduin menemään kotiin Daisyn kanssa. Päätimme, että jos ilta on yhtä ”hullunmyllyä” kolmen koiran kanssa, menee mies vuorostaan Daisyn kanssa keskustaan yöksi. Mutta kaikki meni todella hyvin. Valorahan ei paljoa välitä Jadesta ja Daisystä. Se istuu lähinnä terassilla ja päivystää ohikulkevia veneitä ja lintuja, jotta ne eivät tule liian lähelle meidän tonttia. Jadelle ja Daisylle heitetään keppiä ja ne ne juoksevat ja temmeltävät välillä, mutta osaavat olla myös rauhassa, touhuten omiaan. Portaat Daisy hyppeli kevyesti ja vakaasti, joten nekään eivät tuottaneet ongelmia. Daisyn askel on kevyt, se painaa vain reilut kaksi kiloa. Se on helppo napata kainaloon, jos on tarvis. Valoraa ja Jadea, jotka painavat yli 12 kiloa, ei noin vain napata kainaloon 🙂 Syliin ottamisessa tarvitaan kaksi kättä ja kumpikaan ei kaiken lisäksi tykkää olla sylissä.

 

Pakko laittaa tänne väliin kuva minun ”työpisteestä” perjantaina illalla 🙂

 

Olise shortsit

Shortseissa on leveä kuminauha vyötärö ja sivuissa on taskut. Shortsien sivut on hieman pyöristetty, mikä on kiva yksityiskohta varsinkin kun saman sarjan paidassa on sama juttu.

 • Olise shortsit € 69,95 värit nougat, musta ja luonnonvaalea. Kaikki löytyvät täältä.

 

Oktavia paita

Oktavia t-paita on ihana setti Olise shortsien kanssa, mutta sen voi yhdistää myös mihinkä alaosaan tahansa. Paidassa on kaula-aukko ja pussimaiset hihat resorilla, jotka eivät ole tiukat. Malliltaan paita on suora ja sivuissa on pyöristetyt halkiot.

 • Oktavia paita € 69,95 värit nougat, musta ja luonnonvaalea. Kaikki löytyvät täältä.

 

Mikä näistä seteistä on sinun lempparisettisi?

Katso alla oleva video shortsiasusta!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

4 kommenttia

 1. Hei Jaana! Juu, mikasilla shortsiasuja voi! Itseasiassa hyvä idea 🙂 Juu, olipas kyllä vilskettä kun kolme koirulia touhuili. Mutta hyvin meni! Parasta oli olla ulkona nurmikolla, Jade ja Daisy hakivat keppejä ja käpyjä ja Valora istui vahtien veneitä ja oravaa ja lintuja. Kyllä, Vaasan Juhannus häämöttää horisontissa. Ihana nähdä uusia sukulaisia ja äitiä. Vaikka puhummekin äidin kanssa 1-2 kertaa vikossa puhelimessa, on se eri kun näkee. Allekirjoitan täsmälleen samat arjen lataushetket kuin sinä 🙂 Toimivat! Mukavaa iltaa, Kata

  • Hei Annamaija! Nougat toimii, se on ihana väri! Mukavaa iltaa, Kata

 2. Kelit jatkuu kuumina joten pellavat päällä ja rento shortsiasu hakusessa, joten rukoukseeni on vastattu. Se on joku näistä ja huomenna tulen sovittelemaan tilaustani. Kaikki kolme settiä on kyllä upeat, mutta itse päätin vähän miksailla, joten saas nähdä miten käy…

  Ihanat koirulit ja vauhtia sekä vipellystä on taatusti ollut talossa. Naurahdin, että lapset varttuu, lähtee retkilleen jättäen kultakimpaleensa hoitoon, mutta nämä on suht helppo hoidella. Vai onko? Toisin kuin ihmisvauvat, jotka saattaisivat valvottaa koko yön itkullaan. Luultavasti Katan mies köynnistäisi silloin veneen tai auton, hurrauttaisi Hankoon ja babyt nukkuisivat veneessä laineen liplatuksessa tyynen rauhallisesti.

  Perjantain työpiste kuvassa Valora on ilmeisesti boss ja muut apulaisia. Jade ottaa tyynen rauhallisesti, mutta Daisy jaksaa häärätä. On siinä ollut Katalla touhua.

  Onpa ollut haipakkaa koko viikko. Toivon sydämestäni, että maksupääteongelmat on taakse jäänyttä elämää ja hoitolapsetkin kotiutuvat. Päätös töiden vähentämisestä kesäkuun osalta on viisas päätös Katalta. Akkuja pitää ja täytyy ladata. Kroppa, pää ja ajatukset tarvitsevat muutakin kuin työtä ja ainaista touhua sekä kiirettä.

  Viisas valinta Katalta lähteä ennen juhannusta Vaasaan, vaikka sielläkin touhua ja puuhaa riittää, mutta erilaista. Myös ympäristön vaihdos piristää sekä virkistää. Jopa ne pienet arjen kahvila sekä puisto piipahdukset virkistää, kun saa vetää keuhkot täyteen happea, istua, tarkkailla ja tutkailla ympäristöä. Itselläni toimii hyvin arkena nuo arjen pikku omat hetket akkujen lataamiseen; jätskin syönti puistossa, kahvihetki kahvilassa tai skumppa lasillinen omalla parvekkeella tai baarin terassilla. Toimii ja on kuin uudesti syntynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.