Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tuplatopit pellavahousuilla

Tässä postauksessa pääosan saa tuplatopit, mutta hyvän kakkospaikan lunastaa pellavahousut ja pari muutakin tuotetta. Nämä ovat taas sellaisia perustuotteita jotka voi yhdistää kuten me teimme tai jo kotona oleviin tuotteisiin. Tuotteet toimivat yksistään, eivätkä vaadi sen erikoisempaa ”stailausta”.

Minulla on joka ilta, paitsi perjantai-iltana menoa, niin katsotaan, kuinka ehdin päivittelemään tällä viikolla tätä blogia, mutta verkkokauppa päivittyy tasaiseen tahtiin uusilla tuotteilla

 

Ensinnäkin joudun heti kertomaan, että päälläni olevaa mustaa Lucy rotsia löytyy enään kokoa 34. Tämähän on meidän luottorotsi ja onneksi todella moni saikin sen napattua itselleen jo maaliskuussa. Seuraava erä rotsia saadaan ensi keväänä. Mutta jos tykkää pinkki väristä, niin sitä löytyy vielä muutama. Lucy rotsit löytyvät täältä.

 

 

Hithana pellavahousut

Hithana pellavahousut ovat rennot kesähousut. Lahkeet ovat hieman lyhkäisemmät ja lahkeiden takana on resorit. Housujen sivuissa on taskut ja vyötärö on venyvä kuminauhavyötärö jossa on nyörit. Minulla on housuista päällä koko 34. Housut vastaavat normaalia kokoa.

 

Lei tuplatoppi

Tuplatopissa on kaksinkertainen etuosa. Siinä on leveät olkaimet ja kaula-aukko nousee solisluiden päälle. Toppi on malliltaan hieman pidempi. Toppia voi käyttää yksistään ja se on pukeva kaiken alle, koska kaulus tulee ylös. Toppi joustaa ja itse käytän topista kokoa 34.

 

Lei tuplatoppia löytyy

 • Musta
 • Tummansininen
 • Valkoinen

ja minun kaapistani löytyy kaikki kolme väriä. Tämä on topeista ykkössuosikkini, koska pidän sen korkeahkosta kauluksesta.

 

Annemarie neuletakki; tummansininen

Annemarie neuletakki on klassisen mallinen perusneuletakki. Neuletakissa on O-kaula-aukko ja napit edessä. Tummansininen väri on neuletakissa kaunis ja tyylikäs. Minulla on neuletakista päällä koko S.

Neuletakkia löytyy myös beige ja baby blue sekä valkoinen, jossa on kaunista kuviota hihoissa ja selkäpuolella. Täältä löytyy ihania neuletakkeja moneen menoon!

 

Hithana pellavahousut löytyvät myös tummansinisinä

 

Ihanan rento kesäasu!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Kyllä on hyviä perusasuja! Sopii tyyliini kaikki.
  Kiitos postauksesta.

  • hei hellevi! Kiva kun tykkäsit! Mukavaa iltaa, Kata

 2. Ihana postaus rennosta ja silti stylestä kesäasusta! Kun vaatekaapin perusta eli värit ja perusvaatteet on kunnossa niin sillä pötkitään jo pitkälle.

  Lei tuplatoppi on luottotuote. En yhtään ihmettele, että Katalla on itsellään kaikki kolme väriä. Samoin Lucy-rotsi on ihan ehdoton luotto vaate. Onneksi keväällä kotiutin itselleni mustan, koska nyt saisi nuolla näppejä ja odottaa ensi kevääseen.

  Hithana pellavahousut näyttää näppäriltä ja hieman sportisilta lahkeissa olevan resorin takia. Valitsetpa kumman tahansa värin, niin niihin on helppo yhdistää muita värejä. Perusvärit toimii aina.

  Klassiset neuletakit pelastaa aina ja antaa ryhtiä asuun. Väreissä on missä valita ja jokainen valikomassa on takuuvarma väri ja toimii, kunhan itse vain löytää sen mieleisensä.

  Sandaaleista annan ison suosituksen Luciana sandaaleille. Jalat tykkää ja niissä on sitä jotain. Myös Vickan sandaalit ovat näppärän näköiset.

  Uusi kesäkassi hakusessa, mutta valinta ei ole helppo. Doppissa on ainakin mistä valita, jos vain kaikkia parhaita ei ole viety. Nyt pitää laittaa hösseliksi tai muuten saa tyytyä vanhaan pärekoriin landelta.

  • Hei Jaana! Onneksi sait Lucy rotsin! paras rotsi kaikista. Suunnittelemme juuri uusia värejä ensi kevääksi Lucystä. Lei tuplatoppi on kyllä niin huippu. Kaksikerroksinen kangas ja hyvät olkaimet ovat avainsana. neuletakit toimivat aina, ympäri vuoden. Minunkin suosikkini ovat Luciana sandaalit 🙂 Pidän niiden pohjasta. Vickanit ovat stylet, jopa iltakäyttöön. Kasseja öytyy ja uusia laukkujakin saapui juuri 🙂 terkuin Kata

 3. Rennot yhdistelmät,erityisesti pellavahousut pienikokoiselle.

  • Hei Annamaija! Jep, nmä ovat rentoja käyttöasuja 🙂 ja tyylikkäitä. Kata